Šta je novo?

LG Nexus 4

Ok, pogledaću još oko toga.

Može li se N4 puniti preko USB 3.0 i koliko to ide brzo? Ima li USB 3.0 kablova sa kojim bi se mogao puniti? Zasad na eBay nisam našao odgovarajući priključak kao na klasičnom USB 2.0

USB 2 je do 500 mA a USB 3.0 je do 900 mA. Punjač u utičnicu je valjda isto oko 900 mA, viđao sam i 1000 mA.

Micro USB 3.0 ima ovakav prikljucak:
USB3-Micro-3FT.jpg

Od telefona ga za sada podrzava samo Note 3

Hvale fauxov sound control( koliko realno pomaze ,ne znam.. ) Ali nikako da ga kupim jer cekam da vidim za koliko vremena cu moci da nabavim n5 :) ( stakam svaki $ )

Dobar je Fauxov patch. Izuzetno pojaca zvuk (Gain). Ima ta podrska na dosta kernela.

Sto se punjenja tice, opcija Fast Charge je konza koju imaju mnogi kerneli, posto ga najcesce punim preko kompa, tako da nema razlike :DMada ovo ne bih trebao raditi ali *** :D

Poslednja izmena:
Hvala vi momcovi :D
E sad, ja sam noob, flesujem samo ovaj najveci fajl ili sva tri :)

treba da čitaš a ne da se vadiš na to da si noob jer su svi nekad bili u tom stadijumu pa su čitali :)
revert je vraćanje na stock stanje (kao uninstall). apk ne znam kako bi flešovao. znači ostaje... ? :)

Ukoliko koristis USB portove za punjenje, na maximalnoj struji, moze se desiti da "cikne" pod opterecenjem. Za to vec postoje Charge portovi na mnogim racunarima (tj. plocama). Nisu bzvz to izmisljali :)

A music fx? :D Dobro skontao sam, al sigurnija varijanta je da pitam nekog ko ima vise iskustva. Sry ako smaram sa glupim pitanjima.

musicFX je apk, ako ga flešuješ javi kojom tehnikom si uspeo :)

Evo ovaj lik bas ima dobra prestavljanja , pratim ga stalno.

Evo Semaphore i Hells-core kerlali

@vojkan hahaha flesovao sam ga samo tako! :) Inace, cela prica oko ovog moda je ok, al meni ne zavrsava primarni cilj, a to je pojacavanje in call volume. Tako da je usledio brzi uninstall.

@Patrick

Probaj viper fx sa google play store,mislim da se ce ti zavrsiti posao,ja ga koristim.
Ima usi da ti probije :d

Nego,koji od custom romova ima upciju "usb mass storage",nemam vremena da sad trazim po xda.
A znam da sam imao romove sa tom opcijom.

I za @Vadera

Back up opcija je ona opcija kad se prijavljujes na google nakon instaliranja roma,ako chekiras,google ti sam instalira sve aplikacije koje inace koristis.
Korisna stvar za nas felsoholicare,al zna zaglupiti i onda crpi bateriju.

Yebote ili sam ja corav ili toga nema. Pregledao sam dva puta zadnjih 10-12 strana i nigde nema linka za neki viper fx.

Zar nisu govorili da je to upravo i dobra i loša strana ovog telefona in call glasnoća? Samo sam o tome čitao kad sam kupovao 90%stvari je bilo o tome

imam problem sa trickster modom, postavim da frekvencija bude recimo na 1ghz, zatim stikliram freuency lock on, ali svejedno posle odredjenog vremena on se iskljuci, i vrednost max cpu clocka je ponovo 1,5ghz.

imam problem sa trickster modom, postavim da frekvencija bude recimo na 1ghz, zatim stikliram freuency lock on, ali svejedno posle odredjenog vremena on se iskljuci, i vrednost max cpu clocka je ponovo 1,5ghz.

Koji kernel koristis?

I dajte ljudi,koji od romova ima usb masss storage opciju,treba mi ta informacija.

Nijedan od poznatijih ROM-ova to nema. Niti postoji način da se to uključi na N4. Ne znam gde si to video.

Pokusaj rucno postaviti kernel sa sa nekim file managerom idi u:

/system/etc/init.d/00confg

Edit: bemt ti,a bas mi treba to,nekako sam imao u sjecanju da neki od romova nudi tu opciju.

Poslednja izmena:
jel moze nesto da se zezne editovanjem tog fajla?
jels amo da promenim vrednost fremax=1512000 u recimo ekvivalent 1 ghz?

Poslednja izmena:
Ma neces toliko zeznuti,valjda :d

Napravi backup fajla ako nisi siguran,ili nandroid backup,pa lako se vratis ako uspijes toliko zeznuti.

Inace i trickster radi posao ako ga nekim cudom ne ubijes kao background proces.

promeni i posle nekog vremena jednostavno se ugasi. Ne koristim advance task killer ili bilo sta drugo.
edit koji kernel uzeti : za cataclysm rom
hells-Core_b39-JWR_4.3_anykernel.zip

hells-Core_b39-JSS_4.3_anykernel.zip

hells-Core_b39-CM_4.3_anykernel.zip
edit, jel samo da idem factory reset wipe cash/system/dalwik cash i fleshnem novi kernel ili?

Poslednja izmena:
moze li ovaj hell kernel na stock jwr?

Vrh Dno