Da nije kod Gocea sa cdm-a? Ako je kod njega, ta je cijena vec nekoliko mjeseci za n4 a momak je vrlo korektan.
Neko je pominjao da ima problema sa konekcijom. Možda je ovo razlog. Prva slika je kakav je originalni N4 kabal(4 pina), druga standardni sa 5 pinova. Kažu da ovaj sa 5 pinova ume da pravi problema sa konekcijom.
Pogledajte prilog 125193
Pogledajte prilog 125194
@stjepane kako da eneblujem google play service. ukucao sam kod i pise disabled. Probam connect/disconect i dalje je disabled?
Nije nego Zoki mobile u BD ali stv je bezobrazno skupo, razmisljam se kako da nabavim neki iz SRB. Inace nije se promijenila politika nista u CG sve je isto ka prije sto se tice tender oglasa i prvih strana.
Od kada postoji taj sajt, kupio sam 4 ili 5 telefona preko njih. Svi i dan danas rade kao sat.Inace ima li neko iskustva sa ovim sajtom http://www.mobilnishop.com/ mislio sam preko njih da narucim kod ujaka i onda da ga pokupim ?
Hvala na savjetu. Koliko vidim za ovo treba root pa ću malo sačekati, zasad sam probao ovo:Disable-uj za sada samo Use Wireless Networks pod Location Service.
Instaliraj sa play store-a Disable Services aplikaciju, i u njoh disable-uj sledece
Google Settings -> Location -> Access Location
Deštikliraj, ugasi telefon, pa uključi. Rešiće ti problem.
Jel misliš na ono pod Wi-Fi opcijama "Scanning always available"?I ako imaš 4.3 ostavi skeniranje u wifi podešavanjima uključeno. Imaćeš i tagovanje fotki![]()
Pf, lik koji je prodao desetine iPhone-a po Budvi sa istim iTunes nalogom pa *****avao narod....
Anyway, kod njega je Nexus 8gb bio 340e ljetos.... Ne znam sad.
Od kada postoji taj sajt, kupio sam 4 ili 5 telefona preko njih. Svi i dan danas rade kao sat.
Probao sad na pauzi i ne radi mi geotagovanje kada je GPS off uz uključeno WiFi skeniranje i mobile network location. Uz GPS radi perfektno.Uključi mobilnu ugasi gps. Gps radi samo napolju a mobilna svuda. I ako imaš 4.3 ostavi skeniranje u wifi podešavanjima uključeno.
Imaćeš i tagovanje fotki![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari