Šta je novo?

LG Nexus 4

Na PA su vec izmjenili .ini po defaultu, koliko vidim. Nek se jave korisnici PA i iznesu svoje utiske...

Untitled.png

Ja to sam menjam uvek kada flesnem neki rom.. Iskreno pomaze ali se desi nekada i da mob iskoci sa google servisa,doduse redje

ARPOffload je funkcija koja bi trebala da pomogne. Znam na kompu ima to takodje, kao da filtrira neki saobracaj, bez budjenja uredjaja. NEgo me cudi sto Google je Google ostavio po defaultu iskljucenu tu opciju. Rekose da je na AOSPU JSS ukljucio. Mozda nisu bili testirali dovoljno. Citam da je nekima prourokovao Wakelockove, pa su ga izbaxili iz CM-a kao sto se moglio vidjeti. Sta znam, nisu to bezveze disableovali sigurno.

Mozes i sa onim PNF podesis na 5 minuta (Heartbeat) kao sto je recommended, i neces dobiti push za duze vremena od 5min, bez obzira na sve.

Poslednja izmena:
Meni izdrzi baterija max 3h screen on. Sada sam bas nesto uporedjivao, bez 3g, wifi je radi igrica oko razgovor 30 min oko 1 h ostalo 2g surf i tako vec par dana prezivi samo 3h. I na stocku je bilo slicno vreme koriscenja. 2 mail naloga, viber i whatsup. A pazio sam i mazio bateriju sto se tice punjenja. Sada sam na paranoidu, ali nemoguce da toliko trosi bateriju.

Zavisi koliko igras i koje igrice ? Ja znam da pojedine igre mogu da isrcu vise od pola baterije za manje od 1h vremena.. I koje osvetljenje furas ?

Zasto posle roota telefon ne logira kako treba Awake ili ti budjenje ?

Nije to do root-a, od 4.2.2 je Google nešto skršio, ali srećom postoji bbs pa tamo vidiš ako ti nešto postane sumnjivo :p

Sinoc aktivirah arpoffload patch. Evo primjetih sada da dodje norifikacija, djilke nesto odgovorio u aplikacijama :)

PA 399 notifikacije rade odlicno!

E usrećio si se :p

Imam osjecaj da ovaj patch ne radi bas kod mene, jer sam testirao sa heartbeatom na 15 minutai nisam bas zadovoljan. Vise uticaja ima PNF kad se postavi na 5 minuta nego ovo (ARPOffload). Vjerovatno su to sredili jutros, sinoc nije radilo iako sam imao patch. Sad notifikacije prakticno dodju odmah ili max minut kasnjenja :D

Za par dana idem na eksurziju u Prag a cale mi navuko strah kad se pre mesec dana vratio sa mora, stigo mu racun 23k od Telenora, kacio mu se Galaxy Ace na net. Prethodna 4-5 putovanja u inostranstvo sam i ja nosio Ace i nisam imao problema, samo sam iskljucivao net. Sta je po vama sigurno? Samo net ili je mozda bolje Airplane mod pa samo WiFi za Viber, WhatsApp, Skajp, FB Messenger? Vadjenje kartice? Gasenje telefona? Ne nosenje telefona? Hahah :D

Ne moraš ni net da gasiš, samo proveri jel isključen data roaming. Na Slimu je po defaultu uključen iz nekog razloga.

Najbolje da ne poneseš fon :p
Samo net i data roaming
Edit
Preteče me Vojkan:-D
I u pravu je kada je u inostranstvu isključen data roaming nećete ti raditi net pa ni ne moraš da gasiš:)

Poslednja izmena:
Nikad mi nexus nije napravio problem u romingu. I N4 i GN uredno gase net. Jedino što za svaki slučaj bacim pogled na telefon kad predjem granicu.

Da li je moguce da program LMT radi na stocku rootovanom, posto na pa mi traje krace baterija, a navikao sam na pie?

meni nije uspelo moze li neko da mi posalje podesavanja. E sada kako da se vratim na stock sa roma?

Eno okačili smo Loznica i ja linkove sa uputstvima za flešovanje factory imagea. Mada moj ti je savet da staviš cataclysm, to je stock sa nekim korisnim modovima, ali radi kao stock

Ajde dajte link od catalismy roma....Da ga netrazim po Xda...Da ga probam kad ga toliko hvalite

Koje su razlike i sličnosti cataclysm i pa, pa sam namestio pa mi se ne da sad isprobavati bezveze a opet me nešto vuče...

Koje su razlike i sličnosti cataclysm i pa, pa sam namestio pa mi se ne da sad isprobavati bezveze a opet me nešto vuče...

Razlika je u tome sto Kataklizma nije natrpana glupostima i kastomizovana nekim bezveznim stvarima i temama. Ako to ne zelis ne probavaj nista...

Poslednja izmena:
Vrh Dno