Dobro Loznice pretera ga i ti, kako u pasulj da gledaš za bateriju ***...
Stavi Stjepane slim, imaš sve što i u cm + još gomilu opcija + nije nightly. Kernel npr franko i vozi.
Poz, rootovao sam tel i od programa pojavili su se:superuser,quick boot i busybox. Da li treba nesto jos da bude instalirano pre instalacije roma? Cituckam vec neko vreme i nikako da se odlucim, koji kernel da stavim uz pa rom?
Preporuka za one koji hoce stabilan i brz rom, blizak stock-u, sa unikatnim i iskljucivo najkorisnijim poznatim modovima. Imate i video review:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2385619
Ima li problem sa drop battery stats![]()
Prvi put cujem za taj problem od tebe.. Pratim slim temu na xda 30ak dana i niko to nije napisao.. Sto ne odradis format sd i clean instal posle.. ?
A da probaš kernel neki drugi? Ja sam na gnexu imao taj problem kada sam stavljao kernele koji nisu bili najboljiKoristim Slim vec. Ista stvar se desava kao na CMu i na PA. Citam malo po Google-u, neki imaju taj problem i na 4.3 stock unrooted. Izem ti Android vazda neka s*anjaOvo je veliki propust
![]()
Restartuješ telefon u recovery i vidiš u šta ulaziš. Mada ako ga nisi svesno ručno ubacio, neće zeka da ga ubacikako da proverim imam li custom recovery? Posto instalirano je samo ovo sto sam naveo. Koju verziju pa da skinem, posto kada odem na njihov sajt imam dosta verzija pa_mako-3.69-20130722.zip,pa_mako-3.99..........build nuimber mi je jwr66y.
Ja mogu samo da potvrdim da je za gnex, odakle je izvorno krenuo cataclysm, to jedini Rom koji radi kako treba.Kao sto rekoh, ovo ti je bukvalno stock rom sa osnovnim i jos ponekim veoma korsnim opcijama, tako da nema nikakve probleme koje imaju drugi napucani jss romovi.
imam onaj twp (imam nesto i u vugla, ne treba mi stalno googla). Koju PA verziju da skinem i koji kernel. Iskreno mene samo zanima pie efekt. Da li je moguce to odvojeno da se skine ili mora custom rom?
Imaš na xda temu o temama sa milion temaJel moze preporuka za neku temu koja bi radila na PA romu, sa linkom naravno, jer ne mogu nista ljudski da nadjem.
Paranoid poslednji.imam onaj twp (imam nesto i u vugla, ne treba mi stalno googla). Koju PA verziju da skinem i koji kernel. Iskreno mene samo zanima pie efekt. Da li je moguce to odvojeno da se skine ili mora custom rom?
A da probaš kernel neki drugi? Ja sam na gnexu imao taj problem kada sam stavljao kernele koji nisu bili najbolji
Restartuješ telefon u recovery i vidiš u šta ulaziš. Mada ako ga nisi svesno ručno ubacio, neće zeka da ga ubaciAko bude trebalo da se ubaci, najlakše ti je da skineš goo manager sa ps i iz njega instaliraš twrp.
Samo molim te nemoj sad da pitaš kako da uđeš u recovery, to je prvi rezultat na googlu
Ja mogu samo da potvrdim da je za gnex, odakle je izvorno krenuo cataclysm, to jedini Rom koji radi kako treba.
Bese Stjepan u pravu,procurele slike 4.4 Kitkat sa Nexsus 4.....
http://m.gsmarena.com/leaked_android_44_kitkat_screenshots_make_the_rounds-news-6838.php
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari