Šta je novo?

LG Nexus 4

Cekam da dodje stjepan ,nikada necu rutovati mob i staviti custom rom na n4, da baci svoje misljenje u vezi najboljeg komba.. :) :) a da ne bude skroz off,stock 4.3 i kernel realno jeste najbolja komb.

Zato ja isprobam sve te poznatije kombinacije i vratim se na stock :D

A u mp3 sa ovim problemom sa baterijom. Stoji mi na 1% vec sat vremena, a slusam muziku. Nikad ne znas na cemu si :wall: Naravno da stock radi bez problema, ali fali mi par dobrih stvari iz Customa. Neodlucan sam, sta raditi... :)

Tebra sto si opterecen tim procentima . baci pogled svakih sat dva na procente kada ti padnu na 5 % onda ga stavi na punjac i to je to..

Dobro Loznice pretera ga i ti, kako u pasulj da gledaš za bateriju ***... :D

Stavi Stjepane slim, imaš sve što i u cm + još gomilu opcija + nije nightly. Kernel npr franko i vozi.

Poz, rootovao sam tel i od programa pojavili su se:superuser,quick boot i busybox. Da li treba nesto jos da bude instalirano pre instalacije roma? Cituckam vec neko vreme i nikako da se odlucim, koji kernel da stavim uz pa rom?

Dobro Loznice pretera ga i ti, kako u pasulj da gledaš za bateriju ***... :D

Stavi Stjepane slim, imaš sve što i u cm + još gomilu opcija + nije nightly. Kernel npr franko i vozi.

Koristim Slim vec. Ista stvar se desava kao na CMu i na PA. Citam malo po Google-u, neki imaju taj problem i na 4.3 stock unrooted. Izem ti Android vazda neka s*anja :) Ovo je veliki propust :mad:

Poz, rootovao sam tel i od programa pojavili su se:superuser,quick boot i busybox. Da li treba nesto jos da bude instalirano pre instalacije roma? Cituckam vec neko vreme i nikako da se odlucim, koji kernel da stavim uz pa rom?

Pa i to što si dobio će biti obrisano kad budeš radio wipe :) bitno ti je da imaš custom recovery da bi mogao da flešuješ custom romove.

Poslednja izmena:
Prvi put cujem za taj problem od tebe.. Pratim slim temu na xda 30ak dana i niko to nije napisao.. Sto ne odradis format sd i clean instal posle.. ?

kako da proverim imam li custom recovery? Posto instalirano je samo ovo sto sam naveo. Koju verziju pa da skinem, posto kada odem na njihov sajt imam dosta verzija pa_mako-3.69-20130722.zip,pa_mako-3.99..........build nuimber mi je jwr66y.

Prvi put cujem za taj problem od tebe.. Pratim slim temu na xda 30ak dana i niko to nije napisao.. Sto ne odradis format sd i clean instal posle.. ?

Uradio sam clean install. Wipe data, cache, format /system, wipe dalvik. Posle install oba zipa, format /sdcard, reboot. Ne znam sta treba jos :) Bootloader iBaseband zadnji od 4.3. Recovery zadnji CWM Touch verzija. :) Stvarno ne znam kako flesovati drugacije.

Jedino nisam pokusao factory reset posle instalacije ROM-a, jer pretpostavljam da to nema nekog efekta na svjeze flesovanom ROMu.

Neki kažu da treba uraditi factory reset i poslije instalacije ROM-a.

Koristim Slim vec. Ista stvar se desava kao na CMu i na PA. Citam malo po Google-u, neki imaju taj problem i na 4.3 stock unrooted. Izem ti Android vazda neka s*anja :) Ovo je veliki propust :mad:
A da probaš kernel neki drugi? Ja sam na gnexu imao taj problem kada sam stavljao kernele koji nisu bili najbolji

kako da proverim imam li custom recovery? Posto instalirano je samo ovo sto sam naveo. Koju verziju pa da skinem, posto kada odem na njihov sajt imam dosta verzija pa_mako-3.69-20130722.zip,pa_mako-3.99..........build nuimber mi je jwr66y.
Restartuješ telefon u recovery i vidiš u šta ulaziš. Mada ako ga nisi svesno ručno ubacio, neće zeka da ga ubaci :) Ako bude trebalo da se ubaci, najlakše ti je da skineš goo manager sa ps i iz njega instaliraš twrp.
Samo molim te nemoj sad da pitaš kako da uđeš u recovery, to je prvi rezultat na googlu :D

Kao sto rekoh, ovo ti je bukvalno stock rom sa osnovnim i jos ponekim veoma korsnim opcijama, tako da nema nikakve probleme koje imaju drugi napucani jss romovi.
Ja mogu samo da potvrdim da je za gnex, odakle je izvorno krenuo cataclysm, to jedini Rom koji radi kako treba.

Jel moze preporuka za neku temu koja bi radila na PA romu, sa linkom naravno, jer ne mogu nista ljudski da nadjem.

imam onaj twp (imam nesto i u vugla, ne treba mi stalno googla). Koju PA verziju da skinem i koji kernel. Iskreno mene samo zanima pie efekt. Da li je moguce to odvojeno da se skine ili mora custom rom?

Jel moze preporuka za neku temu koja bi radila na PA romu, sa linkom naravno, jer ne mogu nista ljudski da nadjem.
Imaš na xda temu o temama sa milion tema :D
A možeš da probaš npr pitch black, thyrus holo black.. Ja volim holo teme pa za njih znam

imam onaj twp (imam nesto i u vugla, ne treba mi stalno googla). Koju PA verziju da skinem i koji kernel. Iskreno mene samo zanima pie efekt. Da li je moguce to odvojeno da se skine ili mora custom rom?
Paranoid poslednji.
A imaš samo pie, nađi na xda lmt, radi na svakom romu.

A da probaš kernel neki drugi? Ja sam na gnexu imao taj problem kada sam stavljao kernele koji nisu bili najbolji

Restartuješ telefon u recovery i vidiš u šta ulaziš. Mada ako ga nisi svesno ručno ubacio, neće zeka da ga ubaci :) Ako bude trebalo da se ubaci, najlakše ti je da skineš goo manager sa ps i iz njega instaliraš twrp.
Samo molim te nemoj sad da pitaš kako da uđeš u recovery, to je prvi rezultat na googlu :D

Ja mogu samo da potvrdim da je za gnex, odakle je izvorno krenuo cataclysm, to jedini Rom koji radi kako treba.

Zato sto je stock uvek bolje od AOSP.

Vise nigde nema da se kupi nexus 4 preko play stora? Znam da je nestao kod amera, ali nisam znao da ga nema ni u drugim zemljama.

Nema nigde, sve razgrabljeno ;-)

Kakav battery stats ne valja i sta se opterecyjwte tim sranjima? :D

Stock ne bi stavio nazad (bar ne 4.3) nikad! Pored onog rwtardiranog ogromnog navbara.

Navukao sam se na dpi menjanje i od kaf sam stavio paranoid preporodio sam se. :)

Ne kazem da stock nije dobar. Samo sto meni treba vise! :)

Nazad
Vrh Dno