milkobgd
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.07.2010
- Poena
- 775
Nasao sam oglas na netu za anti-glare foliju prodaje neki lik iz novog sada ali je cena 500din :smash:.
Šta će ti antiglare? Kao da gledaš u neki 480 ekran.
Nasao sam oglas na netu za anti-glare foliju prodaje neki lik iz novog sada ali je cena 500din :smash:.
Radi i ovo je stara vest, odmah se pisalo kada je izašao 4.3. Udari im "dobro jutro" komentar
I to nije physical camera button nego shutter button. Fizičko dugme za kameru je ono što imaju npr xperie, kad ga stisneš pali se kamera app.
dobro jutro i tebiJa nigde nisam procitao za ovu mogucnost slikanja preko tih dugmica.. A skoro sve sam ispratiozlocin
![]()
nije ništa optimizivao (wtf?Koristio sam juce Tunel Bear zbog US Play Store-a, zabolo se cudo i od tada sam bez Tunel Bear-a imao US Play Store. Veceras mi je prijavio update od 1.8 MB i nakon uspesne OTA instalacije istog opet imam klasican Play Store... Znam da nije update to "popravio" nego se valjda sredilo kad je otimizovao aplikacije za rad. >.<
Je l' probao neko da rutuje framaroot aplikacijom i da otkljuca bootloader ovom https://www.google.rs/url?sa=t&sour...qUymgWrBi3h-5urP4W7Q&bvm=bv.51156542,d.bGEbGE
Da se ne zezam sa kompjuterom posto sam prosli telefon brikovao dva puta.
nije ništa optimizivao (wtf?)
Pravi kešMa ne znam kako to da nazovem, ispise nesto za aplikacije kad se ukljucuje posle update-a i onda odbrojava od 1 do tipa 50ak koliko je bilo kod mene
ima i dobrih besplatnih... Lux Autobrightness i Songza mi prve padnu na pametA i onako mi nista ne znaci Americki Store kad sve sto valja, placa se.![]()
Da, šest komada u pakovanju. Prodavac je iz Nemačke i folije su stigle za 5 dana.
Grebu se lako, ali barem su jeftine, tanke i lepo naležu na telefon. Lepo su isečene i dobre veličine. Ali još jednom da napomenem, par ljudi na forumu ih nije zalepilo lepo. Ali slobodno okušajte sreću i znanje.
Kada sam ja poručivao, bila je akcija - kupiš dva pakovanja, dobiješ treće gratis. Pa vidite za to. Pisalo je baš na stranici gde se kupuju folije.
poruciovidecemo kad stignu nadam se brzo
Hm, onaj update od 1.8 MB mi se nije prošli put apdejtovao, pošto mi je sad opet iskočilo da imam update. I opet nece da se apdejtuje, pojavi mi se neki error kad se telefon restartuje. Šta je to, prvi put vidim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari