Šta je novo?

LG Nexus 4

Ja SAM ga updateovao I sada mi baguje WiFi nakaci se na mrezu uredno Ali ne funkcionise net...

Radi i ovo je stara vest, odmah se pisalo kada je izašao 4.3. Udari im "dobro jutro" komentar :)
I to nije physical camera button nego shutter button. Fizičko dugme za kameru je ono što imaju npr xperie, kad ga stisneš pali se kamera app.

Proradio WiFi :) nemam pojma sta bi

Radi i ovo je stara vest, odmah se pisalo kada je izašao 4.3. Udari im "dobro jutro" komentar :)
I to nije physical camera button nego shutter button. Fizičko dugme za kameru je ono što imaju npr xperie, kad ga stisneš pali se kamera app.

Ja nigde nisam procitao za ovu mogucnost slikanja preko tih dugmica.. A skoro sve sam ispratio :) zlocin :)

Nisi dobro pratio ;-)

Koristio sam juce Tunel Bear zbog US Play Store-a, zabolo se cudo i od tada sam bez Tunel Bear-a imao US Play Store. Veceras mi je prijavio update od 1.8 MB i nakon uspesne OTA instalacije istog opet imam klasican Play Store... Znam da nije update to "popravio" nego se valjda sredilo kad je otimizovao aplikacije za rad. >.<

Poslednja izmena:
Ja nigde nisam procitao za ovu mogucnost slikanja preko tih dugmica.. A skoro sve sam ispratio :) zlocin :)
dobro jutro i tebi :)

Koristio sam juce Tunel Bear zbog US Play Store-a, zabolo se cudo i od tada sam bez Tunel Bear-a imao US Play Store. Veceras mi je prijavio update od 1.8 MB i nakon uspesne OTA instalacije istog opet imam klasican Play Store... Znam da nije update to "popravio" nego se valjda sredilo kad je otimizovao aplikacije za rad. >.<
nije ništa optimizivao (wtf? :) ) nego posle nekog vremena uvek vrati, imaš par sati fore da se tripuješ da si amer pre nego što moraš da ponoviš postupak. restart telefona te isto vraća na srpski PS.

E nisam skontao nista u cemu je rijec sa kamerom i dugmicima. Stedim protok na 3G samo tapatalk :)

Možeš da praviš slike klikom na vol +/- dugmiće. ;-)

Aha evo radi. Mada meni nikakva prednost niti olaksanje. Da je barem power dugme ako nista lakse se pritisce! :)

Ja sad mnogo lakše slikam, uvek mi je falilo fizičko dugme za kameru :)

nije ništa optimizivao (wtf? :) )

Ma ne znam kako to da nazovem, ispise nesto za aplikacije kad se ukljucuje posle update-a i onda odbrojava od 1 do tipa 50ak koliko je bilo kod mene, al to je zbog restarta vratio na Srpski Store onda. A i onako mi nista ne znaci Americki Store kad sve sto valja, placa se. :)

Moze malo detaljnije oko tog zastitnog sloja? Da li skidanje folije skida i taj sloj? Licno mrzim te folije,ali je telefon imao kad sam kupio i razmisljam da skinem

Da, šest komada u pakovanju. Prodavac je iz Nemačke i folije su stigle za 5 dana.

Grebu se lako, ali barem su jeftine, tanke i lepo naležu na telefon. Lepo su isečene i dobre veličine. Ali još jednom da napomenem, par ljudi na forumu ih nije zalepilo lepo. Ali slobodno okušajte sreću i znanje. :)

Kada sam ja poručivao, bila je akcija - kupiš dva pakovanja, dobiješ treće gratis. Pa vidite za to. Pisalo je baš na stranici gde se kupuju folije.

porucio ;) videcemo kad stignu nadam se brzo

Pa kakav je to post? Napiši koju foliju koristiš. Ili makar pitaj koju i gde da kupiš. Vidiš da se poslednjih 10 strana samo o folijama piše

^Ako si to napisao Patricku, mislim da je postao vlasnik telefona po drugi put, a ne neke folije...

^Da, definitivno nisam mislio na foliju, vec na telefon.
@Vojkan Izvini ako prekidam neku ozbiljnu konverzaciju xD

A vas dvojica uopste niste shvatili njegov post :D Dobro ima vremena :D

Pa kako da skontam kad nigde nema smajlija :D

Pa šta će ti smajli, folije su ozbiljna tema. I obimna :)

Hm, onaj update od 1.8 MB mi se nije prošli put apdejtovao, pošto mi je sad opet iskočilo da imam update. I opet nece da se apdejtuje, pojavi mi se neki error kad se telefon restartuje. Šta je to, prvi put vidim?

Niko? Sve mi je stock, samo imam root.

Pa ukucaj "neki error" u Google i dobićeš isto odgovora koliko i ovde.
1) vrati sve na stock (nemoj "samo imam root" ) pa probaj onda
2) nađi na xda flushable zip pa flešuj to. Trebaće ti i custom recovery. Wipe cache i dalvik posle toga

Nazad
Vrh Dno