Šta je novo?

LG Nexus 4

Jel jos neko dobio americki punjac uz telefon kao ja? Ako da, koji sad koristite za punjenje? Ja imam od optimus l7 2 pa ne znam da li moze da dodje do ostecenja baterija ako punim sa tim u duzem roku. Input je isti a output se razlikuje (5.0V=1.2A na Nexusu, 5.0V=0.85A na optimusu)

Molim za odgovor :)

Nisam htio ovde postovati, ali nema veze, greska.

Definitivno se po#ebala statistika za bateriju. POkazuje mi da je telefon bio samo 4 sata u deep sleepu, a baterija vec traje koji sat vise od 1 dan, a screen on 5 sati!

U Kernel Wakelock pokazuje PowerManagerService da je aktivan bio 24h, medjutim nisam skontao zasta je to. Pretpostavljam da je normalno. :)

Pa zar nema neki adapter za te punjače?

Ja nisam dobio, danas mi je stigao telefon pan ne znam da li sme bezbedno da se koriste drugi punjaci.

Treba da kupiš adapter, ne smeta da puni sa drugim punjačem samo će dugo trajati punjenje.

Mozes puniti, manja je OCurrent svakako. Kupi adapter da transformises prema nasim uticnicama to ti je jeftino. Ja sam dobio EU punjac.

Jel jos neko dobio americki punjac uz telefon kao ja? Ako da, koji sad koristite za punjenje? Ja imam od optimus l7 2 pa ne znam da li moze da dodje do ostecenja baterija ako punim sa tim u duzem roku. Input je isti a output se razlikuje (5.0V=1.2A na Nexusu, 5.0V=0.85A na optimusu)

Kupi bre samo mali adapterčić.100kinti je ako i toliko. Napon nije problem, pise ti na punjacu, samo je uticnica problem.

Sto se tice te amperaze, mislim da ne bi trebao da koristis slabiji punjach. Jachi mogu da se kotiste bez problema, slabiji ne bi trebalo.

Nisam htio ovde postovati, ali nema veze, greska.

Definitivno se po#ebala statistika za bateriju. POkazuje mi da je telefon bio samo 4 sata u deep sleepu, a baterija vec traje koji sat vise od 1 dan, a screen on 5 sati!

U Kernel Wakelock pokazuje PowerManagerService da je aktivan bio 24h, medjutim nisam skontao zasta je to. Pretpostavljam da je normalno. :)

Crko ti cip. Dobro dugo je i trajao :D

Sto se tice te amperaze, mislim da ne bi trebao da koristis slabiji punjach. Jachi mogu da se kotiste bez problema, slabiji ne bi trebalo.

Kako si to skontao. Ove brojk su vjerovatno nazivne (max) vrjednosti. Telefon "vuce" onoliku struju punjenja koliku elektronika dozvoli. Sta mislis da se on puni uvijek istim intenzitetom struje. :)
Zar nije logicnije da je efikasnije (i bezbjednije) punjenje sa manjom strujom!

Crko ti cip. Dobro dugo je i trajao

Ne baksuziraj. Nadam se posle sledeceg punjenja da ce biti OK :D:D Djilke:BBS :d

Poslednja izmena:
Јел тих 50гб бокс важи само за Нексус 4 или и за Нексус 7?

Čini mi se samo LG

Kako si to skontao. Ove brojk su vjerovatno nazivne (max) vrjednosti. Telefon "vuce" onoliku struju punjenja koliku elektronika dozvoli. Sta mislis da se on puni uvijek istim intenzitetom struje. :)
Zar nije logicnije da je efikasnije (i bezbjednije) punjenje sa manjom strujom!

Ne baksuziraj. Nadam se posle sledeceg punjenja da ce biti OK :D:D Djilke:BBS :d

Reko mi jednom prilikom jedan elektroncar, kad sam ga pitao za napajanje za eksternu zvucnu. A sta ce se desiti ako telefon povuce vise struje nego sto punjac moze da obezbedi?

A to za box i lg proverite. Meni se chini da je to vazilo do nove godine. Mozda su produzili.

Ja na Optimus G upravo dobio 50 gb na Box-u :)

Čekaj, u čemu je fora sa citiranjem posta od pre godinu dana?

Pa zanimljivo je :) I dr.sonic i emix i jos mnogo njih su nekad tvrdili da je 1080p nepotrebno a danas je mid range. Posmatrajuci kako se tehnologija razvija poslednjih nekoliko godina, mogu se uociti neke pravilnosti kod ljudi.

Kako ste dobili 50Gb meni je dodelio 5gb?
edit: uspeo

Poslednja izmena:
Јел тих 50гб бокс важи само за Нексус 4 или и за Нексус 7?

Ja sam dobio 50gb na Box-u kad sam se registrovao sa Xperijom, i Sony dobija. Napravio sam i na Mega nalog, pa i tu imam 50gb. Kad sam kupio LG 4X nisam ni hteo da pravim još jedan nalog na Box-u, jer nema potrebe. Jedino što mi smeta jeste što njihova aplikacija nema opciju da pošaljem ceo folder na cloud, ali foldersync rešava taj problem

Kako tacno funkcionise taj online prostor, imam 7gb na Skydrive-u, jel to znaci da mogu da uploadujem 7gb na njega i to je to, nebitno ako nesto obrisem posle? Ili bas 7gb prostora kao na hard disku gde uvek mogu nesto da obrisem i oslobodim?

Google se mnogo šteka sa Google Drive, očekivao sam da će makar za Nexus telefone da ponude više prostora.

Kako tacno funkcionise taj online prostor, imam 7gb na Skydrive-u, jel to znaci da mogu da uploadujem 7gb na njega i to je to, nebitno ako nesto obrisem posle? Ili bas 7gb prostora kao na hard disku gde uvek mogu nesto da obrisem i oslobodim?

Mogu li ja dobiti 50GB da ne kupujem novi HDD....:d

Kao hard disk

Brisi-pisi do mile volje. Tako funkcioniše :)

Resenje: ne citati KURir.

Nazad
Vrh Dno