Šta je novo?

LG Nexus 4

Da, samo sto sam ja kupio Full verziju.

Najbolja aplikacija tog tipa, ima bas sirok dijapazon podesavanja.

Osim Box-a, ima jos jedan zanimljiv cloud servis Copy, koji daje 15gb + 5GB inicijalno. Za svaki novi referal dobija se 5GB pride.

Imaju dobru Androdi aplikaciju, fin dizajn i lepo radi.

Pa ako neko zeli da se registruje preko mene :) KLIK OVDE

P.S. Nadam se da nije protiv pravila

Poslednja izmena:
Poludeću sad već :(

Jedan Nexus sam već vraćao zbog neispravnog touch-a i nakon 10-ak dana sam dobio novi, sad nakon tri dana sa NOVIM primerkom primećujem da mi kod zvučnika nešto zvezka... Kao da se unutra polomilo nešto i sad to landara po telefonu... Pa neverovatno... Opet servis... Opet 10 dana... J***m ti sreću...

Polako. To je kamera. Normalno je da malo zvecka. :)

Polako. To je kamera. Normalno je da malo zvecka. :)

Čekaj, zezaš me nešto ili je to neki known problem?

I još jedna stvar, kad pokrenem kameru, auto focus mi sam radi fokusiranje iako nisam pritisnuo da uslikam nešto? Da li je ovakvo ponašanje normalno ili ne?

Poslednja izmena:
I ja sam danas primetio to zveckanje, guglao sam i svi kazu da je to normalno, da se senzor za autofokus pomera valjda.

Čekaj, zezaš me nešto ili je to neki known problem?

Ma ne zezam te. I nije problem. Kod dosta telefona se tako čuje kamera. Samo polako i uživaj u telefonu, kako reče kidence.

Mogu reći da sam vrlo zadovoljan sa AOKP. ROM razbija. Puno opcija i baš lepo radi. U benchmarku baca prilicno vise od stocka, a radi brzo (kao stock). Baterija isto dugo traje. Nisam hvatao screenshot, ali sinoć sam ga stavio da se puni sa 16% baterije, a baterija je trajala 3:45h ScreenOn i preko 24h On Battery. Sa ovih 16% mogao bi da izdrži još skoro sat vremena Screen On bez problema.

Brate kako da se ne nerviram, SVAKI put kad spustim telefon na sto čujem "ckckckc" :D

Stvar navike. Ja često uhvatim sebe kako dok držim telefon u ruci namerno lupkam kako bih čuo zveckanje.

Jel se desava nekome da mu baguje fb, kad udjem u neku sliku i idem back izbaci me na home screen.?

Ja nisam primjetio zveckanje kamere na ovom telu. Na starom Samsungu sam to primjecivao :)

Problem koji je postao gotivan :D Pisalo se o tome pre, moj S2 ne zvecka, mada ne znam na kojim to jos telefonima se cuje. To sam prvi put procitao ovde da je normalno...

Šta je sa auto focusom? To je isto normalno, da tako radi auto focus sam non stop, čim pomerim phone on uradi auto focus bez da kliknem na dugme slikaj?

I Optimus G zvecka kad ga cuknes kod kamere.
Ne tangiram se ni najmanje:)

Pisalo se o tome pre, moj S2 ne zvecka, mada ne znam na kojim to jos telefonima se cuje. To sam prvi put procitao ovde da je normalno...

Ima i na GS2 i na GS3 modelima. GS4 nije još uvek toliko rasprostranjen, pa nisam primetio kod njega. Kod iPhone-ova se takođe čuje. Ima na još modela, ali ovo je što mi prvo pada na pamet.

Ima i na GS2 i na GS3 modelima. GS4 nije još uvek toliko rasprostranjen, pa nisam primetio kod njega. Kod iPhone-ova se takođe čuje. Ima na još modela, ali ovo je što mi prvo pada na pamet.

Moracu to da isprobam, kod ovog mog se ne cuje, drmuskam ga i nista, bas nista. Videcu kod ovih drugih, posto kazem prvi put sam to procitao ovde da je normalno :)

Ja cujem samo ako kuckam,kad protresem telefon ne cuje se nista.

Ma ne zezam te. I nije problem. Kod dosta telefona se tako čuje kamera. Samo polako i uživaj u telefonu, kako reče kidence.

Mogu reći da sam vrlo zadovoljan sa AOKP. ROM razbija. Puno opcija i baš lepo radi. U benchmarku baca prilicno vise od stocka, a radi brzo (kao stock). Baterija isto dugo traje. Nisam hvatao screenshot, ali sinoć sam ga stavio da se puni sa 16% baterije, a baterija je trajala 3:45h ScreenOn i preko 24h On Battery. Sa ovih 16% mogao bi da izdrži još skoro sat vremena Screen On bez problema.

Jel bi mogao da das link koji rom koristis? XDA je krcat....

Ne moras drmati telefon da bi cuo zveckanje kamere. Optika radi svoje naravno da je normalno. Obicno se cuje posle slikanja kad se izlazi iz kamere

Nazad
Vrh Dno