Šta je novo?

LG Nexus 4

Pošto ti moje iskustvo nije dovoljno, potraži na xda. Ja nisam ni tražio, jer imam dobra iskustva sa AOKP. Samo sam potražio, video zvaničnu podršku za Nexus 4, skinuo i flashovao milestone 2.

Jel moze preporuka gde kupiti kod nas Nexus 4, sto povoljnije podrazumeva se? Hvala.

Najbolje je da naðeš neki iz Telenora preko oglasa.

A imaš i u Logic-u (Drug je uzeo na moju preporuku i zadovoljan je).

Nemoj mnogo da se nadaš da ćeš naći neki sa Telenora, kada sam kupovao telefon pre par nedelja proveravao sam oglase svaki dan više od nedelju dana i nisam video nijedan sa Telenora. Na kraju sam kupio u Logic shop-u i dobro me služi.

Takodje kupio u LogicShopu i zadovoljam, jos jedna preporuka! :)

Sad si me zbunio. Mislio sam da je 4.3. Hvala za link. Obavezno procesljam sto vise iskustava, cisto da budem sto sigurniji, jer nisam bio srecne ruke uvek sto se tice bugova

I ja da potvrdim da se čuje to iz kamere. Za N4 normalna stvar, zato bez cimanja. Inače, čulo se i na mom SGS, samo malo manje.

I ja da potvrdim da se čuje to iz kamere. Za N4 normalna stvar, zato bez cimanja. Inače, čulo se i na mom SGS, samo malo manje.

Ma to je normalno prilikom fokusiranja da optika radi, ne cuje se dok malo ne priblizi uhu u potpunoj tisini. To se cuje na svakom telefonu i fotoaparatu.

Da li ste vi citavi? :D
Ko bre normalan prislanja telefon uvu da bi cuo zveckanje kamere? :d

šta ćeš, dokon narod, isti oni koji brinu dal im se telefon greje, dal se vide linijice na ekranu po suncu kad ga gledaš po uglom itd... :)

Da li ste znali, ja nisam? N4 kada je prebacen na 2G prilikom poziva NE prekida aktivnu internet konekciju!? Nisam ranije obratio paznju na to, ali eto cuda :). Znam da je GNEX prekidao vezu.

Kako je to moguće? Mislim da je to bilo ograničenje 2g tehnologije a ne aparata...

MA i tu ima nekih razlika, class A, class B... Ali testirano i radi :)
I ja sam bio ubedjen da je 2G tehnologija takva, medjutim stvarno ne prekida.
WIKI
Devices supporting GPRS are divided into three classes:
Class A
Can be connected to GPRS service and GSM service (voice, SMS), using both at the same time. Such devices are known to be available today.
Class B
Can be connected to GPRS service and GSM service (voice, SMS), but using only one or the other at a given time. During GSM service (voice call or SMS), GPRS service is suspended, and then resumed automatically after the GSM service (voice call or SMS) has concluded. Most GPRS mobile devices are Class B.
Class C
Are connected to either GPRS service or GSM service (voice, SMS). Must be switched manually between one or the other service.

Poslednja izmena:
To je problem mts-a koliko sam ja upucen.
Meni se prilikom poziva gasi edge i pali ponovo nakon prekida veze.
Kod druga dva operatera radi edge dok telefoniras.

Ja sam na mts-u i ranije sa Gnexusom i 4.2 je gasio edge kad telefoniras, sad sa N4 ne gasi.

I meni je gasilo na mtsu i na s3, na n4 ne gasi data na g2 mrezi.

Ja imam optimus g koji je isti kao i n4 tako da ne verujem da je do telefona,ne znam zasto mi onda gasi edge.

Ma ne pada mi na pamet zbog te gluposti da placam 3x vise nego sad za isti paket:)

I meni radi 2g kada razgovaram ali sam ubedjen da u tom trenutku ne mogu da primim poruku npr na whatsappu. Mislim da je to neki bag kada pokazuje da si na 2g u toku razgovora

Meni stiže WhatsApp dok razgovaram, tako da, radi 2g na Telenoru :p

Kakve su wet front/back folije u odnosu na suve :) Je l' probao neko?:)

Nazad
Vrh Dno