Šta je novo?

LG Nexus 4

Nece, SGS ima mnogo bolji zvuk, Wolfson je to :)

Volim da se osjeti bas kao i razlike u tonovima. Sa ovim raspalim iP slusalicama pojacam do kraja skoro nije tako izrazeno (pogotovo preko TuneIn). Planiram za sluske dati oko 100KM (50€).

Sad ne znam je li do kvaliteta sluski ili do loseg DACa. Volio bih da se javi neko sa iskustvom i objasnjenjima a ne nagadjanjima! :)

Qualcomm DAC iz Nexus 4 je prilično dobar. Nije baš kao Wolfson, ali je vrlo blizu. Ima poreðenja na gsmarena sa S3 (koji ima Wolfson). Uz to, ima tweakova poput Louder-a, koji pojačavaju i poboljšavaju zvuk.

Ja sam izuzetno zadovoljan zvukom na N4. Koristim Apple In-ear sluške sa Sony Bluetooth risiverom.

Poslednja izmena:
Šta su ove dve diode ili šta već kod Nexusa?

Nexus4.png

Proximity Sensor (Senzor blizine)

Poslednja izmena:
da li zna neko kako da namestim google wallet ? vidim tapatalk cetiri 1 dolar sledecih nedelju dana :D pa da pokusam da ga pazarim :)

koliko vidim na ovim namestanjima ima albanija avganistan a pozivni za srbiju nema..?!?! do jaja

Poslednja izmena:
Moze li neko da izbaci sliku slikanu sa kamerom Nexus-a 4 da vidim kako izgleda na komp ? i stigao sam do 250 strane i mnogi kazu da su boje isprane na Nexus-u 4..moze li neko to da slika ili ne znam da vidim dok ne nadjem Nexus u neku prodavnicu jer ga u 2 nemaju. Bio bih mnogo zahvalan.

Pa ja sam to i pricao :) ali moj post o kameri si preskocio :)

:D

Pa treba reci i da je malo losije od konkurencije sto se tice kamere i to je jedina mana na ovom telefonu i mozda memorija (ali to je diskutabilno), ne vole svi AOSP :)

Poslednja izmena:
Mashoni, imaš temu postavite slike sa kamere vaših mobilnih telefona u odeljku mobilni telefoni i idi od nazad i naći ćeš slike sa n4 ;-)

Hvala, samo me interesuje je li stv ekran tako los kao sto neki kazu da su lose boje da su isprane? I bi li mogao da mi posaljes link te teme ovdje ili na pp jer je ne mogu nac jos se slabo snalazim na forumu

Poslednja izmena:
U odnosu na amoled su isprane, ali nije loš ekran.
Na telefonu sam pa ne mogu da ti okačim link :-(

Poslednja izmena:
Hvala vam :) dako negdje nadjem taj tel u neku prodavnicu pa uzivo da se uvjerim i najbolje cu onda znat:)

i pogledaj na suncu da ne bude posle smetami.... Pogledaj mozda imaju u logicshop-u.

Hvala, samo me interesuje je li stv ekran tako los kao sto neki kazu da su lose boje da su isprane? I bi li mogao da mi posaljes link te teme ovdje ili na pp jer je ne mogu nac jos se slabo snalazim na forumu

Ispran im je mozak izgleda gdje moze ovaj ekran los biti. Ekran true hd ips+ lcd a jos od lg-a. Udji u prodavnicu tv-ova i pogledaj cijene za LG (prave najbolje ekrane). Ako su igdje lose (nerealne) boje to su na AMOLEDU. Cak ni energije ne trosi manje kao sto se pricalo (cuvena crna boja :D)

Isprane boje su bile jos davno, sad je napredovala tehnologija na LCD-u i nema premca. AMOLED nije isplativ ni malo.

Vidim trazis idealan telefon, nema toga, eventualno S3 ili 4 :d :d.

Poslednja izmena:
A upravo gledam i LG Optimus G i mislim da je on idealan za mene i to za 320e. Istu masinu ima kao Nexus 4 isto rama samo ima 13 mega kameru mnogo bolju i cini m ise 32 gb memorije.

Nexus nema mane :p

Ovo mi nije jasno. Izgleda da nije tacno, nelogicno. A ostalo mi jos 27%. Telefon skoro cijeli dan budan bio. Bojim se da ne bi ni izdrzao toliko :) Nisam primjetio neki Wakelock sve je OK ;)

Screenshot_2013_08_14_11_30_38.png

Ajde probaj sa bbs, ovo stvarno izgleda nemoguće.

Kad nesto skontam mozda i jeste moguce. Koliko se sjecam juce sam skoro cijeli dan bio na telefonu! :)

Bio si "na telefonu" onoliko koliko ti je screen on time i malo više ako si slušao muziku ili nešto drugo gde je ekran bio ugašen, ali nije dobro kada telefon ne ide u deep sleep.

Bio si "na telefonu" onoliko koliko ti je screen on time i malo više ako si slušao muziku ili nešto drugo gde je ekran bio ugašen, ali nije dobro kada telefon ne ide u deep sleep.

oooo dobro si! :D Mozda se statistika zbunila vidjecemo sledeci put kako ce prikazati. :)

Ali nije mi jasno zašto nećeš da koristiš bbs?
Tu nećeš imati ovakvih grešaka :D

Ne podnosim BBS, što ne znači i Đilketa :D Nije besplatan BBS! :S:

Mozda cita statistiku iz one fabricke opcije (Settings - Battery), a znas da tamo ima bag sa Awake

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno