Sir_Oliver
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2006
- Poena
- 319
Nece, SGS ima mnogo bolji zvuk, Wolfson je to 
Proximity Sensor (Senzor blizine)
Pa treba reci i da je malo losije od konkurencije sto se tice kamere i to je jedina mana na ovom telefonu i mozda memorija (ali to je diskutabilno), ne vole svi AOSP![]()
U odnosu na amoled su isprane, ali nije loš ekran.
Na telefonu sam pa ne mogu da ti okačim link :-(
Hvala, samo me interesuje je li stv ekran tako los kao sto neki kazu da su lose boje da su isprane? I bi li mogao da mi posaljes link te teme ovdje ili na pp jer je ne mogu nac jos se slabo snalazim na forumu
A upravo gledam i LG Optimus G i mislim da je on idealan za mene i to za 320e. Istu masinu ima kao Nexus 4 isto rama samo ima 13 mega kameru mnogo bolju i cini m ise 32 gb memorije.
Ja sam vidio sam jedan oglas, super onda to mi jos vise odg. I on kao NExus ima pozadi staklo i mnogo lijep dizajn ima.. tako da mislim da cu ipak njega uzet samo jos 2-3 dana da procitam sve o njemu da mu vidim koje su mu "mane".Upravo sam prelistao oglase, mozes i za 290 da ga nadjes.
Bio si "na telefonu" onoliko koliko ti je screen on time i malo više ako si slušao muziku ili nešto drugo gde je ekran bio ugašen, ali nije dobro kada telefon ne ide u deep sleep.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari