Šta je novo?

LG Nexus 4

Nisam uspeo da nadjem, ali da li postoji mogucnost u stock tastaturi da se koristi gesture typing bez predikcije?

Aj da pitam pa mozda ispadnem glup ali da li je ovaj pokazatelj za wifi normalan ili ja nesto ne gledam kako treba.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1376299551244.jpg
    uploadfromtaptalk1376299551244.jpg
    43.6 KB · Pregleda: 204
U opcijama za wifi isključi scanning always avaiable

Hvala :D

Samo da se javim za one screen protektore iz germanije sa ebeja.. Ko uspe da ih zalepi bez 35 baloncica svaka cast,sjebao sam svih 6 i nisam uspeo :) skidam kapu kolegi sa foruma koji je uspeo da namesti

Samo da se javim za one screen protektore iz germanije sa ebeja.. Ko uspe da ih zalepi bez 35 baloncica svaka cast,sjebao sam svih 6 i nisam uspeo :) skidam kapu kolegi sa foruma koji je uspeo da namesti

Pa kol'ko su bili dolar i po :D Ako hoces bolje moras i skuplje platiti ***. NA kraju krajeva koji ce ti djavo, samo stavi na back stranu! :)

Moras fino ocistiti da nema mrljice ni praske ni jedne, sto je veoma tesko u ovim uslovima barem meni!

Jesu malo teže za lepljenje, ali istisnu se balončići. U drugoj temi sam pročitao da balončići sami i nestanu posle par sati.

Evo slike u prilogu kako izgleda kod mene.

Prilozi

• IMG_6053.JPG
    IMG_6053.JPG
    653.1 KB · Pregleda: 189
Jesi ga unakazio brate, ko da nije N4 u pitanju :D I da, bas mu fino legla folija, skoro neprimjetno :d

Šta da radim. Jeste mnogo lepši bez zaštite (Teracell Defender), ali bolje da ga osiguram. :) I fabrička folija mi je i dalje na leđima, nemam potrebe da je menjam. Imao sam do skoro i fabričku foliju za ekran (sa onim + i -), ali se nekako oštetila i morao sam da je zamenim.

Ja sam sve te folije poskidao, jer sam mislio da su sve Gorile! Medjutim ispostavilio se da nije back strana. Od zastita meni je jedino podnosljivo bumper staviti. Cim stavim one silikone dodje debeo telefon, izgubi s eosjecaj u ruci i dodje robusan!

Ma nema leba da se namesti.. Ostaje mi da se ganjam sa onim radnjama iza hotela moskve.. Nadam se da ce raditi onaj lik sto perfektno namesta i to sve za 300 din :) sada sam skroz go ! ! ! :)

Poslednja izmena:
M i Corax ju je uzasno namjestio, doduse izgleda da je i folija losa. Ne znam kako je moze gledati onakvu na ekranu :)
Dobra folija je ona koja se skoro pa ne primjeti :)

Ma da sam ja namestio kao on pevao bi.. Ovako ***,mora se ici na 40c do centra grada

M i Corax ju je uzasno namjestio, doduse izgleda da je i folija losa. Ne znam kako je moze gledati onakvu na ekranu :)
Dobra folija je ona koja se skoro pa ne primjeti :)

lol Hvala ti. :) To gde vidiš na krajevima da je folija zaleljena mi je zaletelo malo prašine, jer prvi put lepim ovakve folije. A i ja sam se potrudio da se na slici vidi folija. Ne bi bilo poente da postavim sliku, a da se ne vidi folija na ekranu.

Folija nije loša. Izuzetno je prozirna, ne utiče uopšte na kvalitet slike (čak ni na suncu) i ne vidi se u većini situacija. Mana joj je, eto, što se teže lepi i ne grebe se mnogo teško. Ali čini mi se da ogrebotine kasnije i nestanu.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima :) Novi sam na forumu pa mi treba Vasa pomoc. Nisam mogao da citam svih 400 strana tako da mi nemojte zamjeriti :) Razmisljam se da kupim Nexus 4 8gb za moje potrebe bi to bilo sasvim dovoljno. Interesuju me sledece stvari za koje se nadam da cete mi pomoci. Interesuje me koliko Vam traje baterija sa androidom 4.3 moze li da izgura od 7 ujutro barem do ponoci ? Kakva je kamera jer mi je to isto mnogo bitno jer na dan slikam oko 10-20 slika? I kakav je zvucnik je li jak, kao i zvucnik u slusalici dok sa nekim razgovarate ? I jos samo jedna stvar :) Da li je istina ako je tel na ravnoj povrsini da se slabo cuje kad vas neko zove ili dobijete poruku (Mada bih ja stavio bumper onaj samo sa strane pa bi mozda to pomoglo da se bolje cuje)? Nadam se da Vas nisam smorio pitanjima ali nigdje nisam mogao da nadjem odg a nisu male pare u pitanju da bih se igrao. Hvala unaprijed na odgovorima i nadam se finom druzenju. :)

Baterija je bas extra. Lagano izgura dan koriscenja sa screen on najmanje 4h. Kamera je OK ali losija od konkurencije (XZ, S4, S3...itd). Zvucnik normala kao i drugi, a na slusalici zvuk extra.
Da slabo se cuje kad je zvucnik dole okrenut sto je i logicno. Bumper ti nista pomoci nece da se bolje cuje, ako je zvucnik dole.

Mislim da gresis za bumper. Meni se sa bumperom odlicno cuje zvono kada je na stolu, dok bez njega je bas priguseno.

Pomaze bumper poprilicno, nije kao kad okrenes tel na displej ali vredi ga kupiti i samo zbog toga.

Mislim da gresis za bumper. Meni se sa bumperom odlicno cuje zvono kada je na stolu, dok bez njega je bas priguseno.

Meni isto. Nema logike da se bolje cuje. Bumper ga odvoji od stola sa svih strana jednako tako da kuda ce se prostorati zvuk da se cuje bolje! :) Kako god okrenes zvuk je izolovan (zatvoren).

Brzi ste sa odgovorima hvala Vam :) a dobro nije to problem okrenucu tel na stranu ekrana i stavicu bumper i foliju da zastitim ekran i super, mada msilim da ima bumpera koji su dolje suplji ima mala rupa. Nego su mi mnogo bitnije ove dr informacije da je baterija dobra i posto nisam profi za kameru nego obican korisnik koji voli da slika bice mi dovoljna a nadam se sa androidom 5.0 da ce to jos poboljsati jer ne mislim da mijenjam tel barem sledece 2 god.

Onda nemas sta da razmisljas, za ove pare definitivno nemas boljeg kad se sve sabere i oduzme!

EDIT: Ja sam primjetio da HW nije nekako maksimalno iskoriscen jos sa Googleovim SW, mogu misliti kako je to na Samsungu, HTCu, Sony itd Treba tu jos da se radi po pitanju SW, ali eto, dobro je i ovako! :)

Poslednja izmena:
^Apsloutno. :)

Mashoni pogledaj na sajtovima razne review-ove i sve za kameru. Kao nekome kome je bitna razmisli...

:D

Pa treba reci i da je malo losije od konkurencije sto se tice kamere i to je jedina mana na ovom telefonu i mozda memorija (ali to je diskutabilno), ne vole svi AOSP :)

Razmisljam se da flashujem PA samo da bih npr. u igrama i surfu imao vecu povrsinu za koriscenje, bez ovog reda komandi na dnu. Je l' radi lepo PA sa 4.3 Androidom?

Razmisljam se da flashujem PA samo da bih npr. u igrama i surfu imao vecu povrsinu za koriscenje, bez ovog reda komandi na dnu. Je l' radi lepo PA sa 4.3 Androidom?

Ako ti treba samo zbog toga bolje flesuj cm 10.2, ima isto PIE kao paranoid a ne odskace previse od stock 4.3...

A najbolje sačekaj još malo da izađe neka stabilnija verzija bilo CM-a ili PA.

Nazad
Vrh Dno