Šta je novo?

LG Nexus 4

1080p ekran na 4,7"-4,8"?? Ja ne znam sta se sa vama desava? Hocete li videti tu razluku u pixelima na ovoj dijagonali? Mnogo ste se bre razmazili, hocete i kafu da vam kuva?
Situacija sa internom memorijom moze da se promeni kada telefon bude predstavljen, ovo je test primerak! Ako je proslogodisnji Nexus imao 16GB, Nexus za 2013-tu nece imati 8GB memorije, glupo je!

Zanimljivo...

Čekaj, u čemu je fora sa citiranjem posta od pre godinu dana?

Stigao mi je Nexus, a uz njega i update na 4.3. Pise system update downloaded i ready to instal, kako da izbrisem tu notifikaciju posto hocu da se malo igram i da vidim kako radi na 4.2.2?

Losije nego 4.3 radi, to je sigurno, razumem da npr. neces da predjes na KLP posto se nisi susreo jos uvek sa JB-om pa kao malo da istrazis, al updatom na 4.3 dobijas dosta poboljsanja i isti izgled sistema te ne vidim razlog da sedis na 4.2.2 :)

Inace, odgovor na tvoje pitanje ne znam :D

Poslednja izmena:
Skoro pa da sam odlucio da uzmem LG Optimus G ali me interesuje jedna stvar, hoce li dobiti brzo update na 4.3 android jer m ise mnogo svidja kako izgleda ?

Cisto da vidim sta je promenjeno sa update-om i razliku u bojama posto vidim da su malo isprane :)

Po čemu ti se više sviđa 4.3 kada je potpuno isti kao 4.2.x?
Ko zna kada će G dobiti taj update, ako ga i dobije uopšte...

^^
To ces morati u Optimus G temi da pitas posto smo mi vec zaboravili kad smo dobili 4.3, iscekujemo Key Lime Pie 5.0 sad, sto neces skoro docekati ma Optimusu G, ako ga i docekas nekad. :p

Uzmi Nexus ko covek! :)

Masoni sta ga vise dumas toliko, ko da kupujes ne znam ti sta :). Prvo moras znati sta hoces (sta zahtjevas), a izgleda da ne znas! ;)

^Možda je malo preoštro, ali tačno :)

Jedno pitanje u vezi lg telefona.. Da li i dalje vazi ona promocija,dozivotno 50gb na box klaudu.. ? Ja se sada reg i dobio 50gb ali ne znam gde da proverim da li ima vremenski limit..

Pise system update downloaded i ready to instal, kako da izbrisem tu notifikaciju posto hocu da se malo igram i da vidim kako radi na 4.2.2?

Nikako ako nemaš root. A sumnjam da ga imaš.

Jedno pitanje u vezi lg telefona.. Da li i dalje vazi ona promocija,dozivotno 50gb na box klaudu.. ? Ja se sada reg i dobio 50gb ali ne znam gde da proverim da li ima vremenski limit..

Nema isteka kod Box-a. Doživotno je.

Ja sam mislio da je box samo 2 godine sa kupovinom nexusa, tako sam negde nekad davno pročitao...

Ja sam citao da je lifetime kao sto kaze corax

da li box aplikacija ima auto upload opciju kao dropbox ? to jest cim slikam nesto kamerom on ga uplouduje na cloud .. ? ne znam da li da predjem skroz na box :D

Nema. Samo zbog toga i držim Dropbox na telefonu (i Google+ koristim za takve stvari).

Ima njihova dodatna app, folder sync lite se zove. Koja moze da bude i bolja od dropboxa, a evo i zasto. Koristim dropbox image upload vec neko vreme. I skoro se napunio, nema vise mesta. Tokom vremena, neke slike sam brisao sa telefona neke sa dropboxa tako da mi sve to nije u sinku. Takodje imam neke fotke na telefnu kojih nema na dropboxu jer je pun. Kad sam hteo da uporedim foldere i da napravim neki presek, vidim da dropbox sam menja nazive fotografija u svoj format i da je poredjenje po imenu nemoguce. Malo sam trazio po netu i vidim da hvale neku app camera sync, koja na zalost postoji samo za ios. Ima foru da mu setujes lokaciju ma kojoj ce on krenuti da radi upload na cloud. Recimo kad dodjesh kuci.
Gore pomenuti Folder sync davno nisam koristio, al cu se pozabaviti ovih dana, jer me uzasno nervira sto dropbox renamuje fotke, pogotovo format imena. Defaultno ime je keva.
Druga stvar koja je shit kod dropboxa je sto on odma shalje fotku na cloud. Koliko puta vam se desilo da zbog jednog kadra opalite 5, 6 fotki a jedna vam je ok. On digne gore svih 6, shto je realno bulja...

Pitanje je da li ce box ikada imati tu opciju. Mozda oni misle i da je imaju zbog folder synca :)
Oni su vishe orijentisani na kolaboraciju medju chlanovima nego na personal use. Deljenje im je glavni trip...

Ima njihova dodatna app, folder sync lite se zove. Koja moze da bude i bolja od dropboxa, a evo i zasto. Koristim dropbox image upload vec neko vreme. I skoro se napunio, nema vise mesta. Tokom vremena, neke slike sam brisao sa telefona neke sa dropboxa tako da mi sve to nije u sinku. Takodje imam neke fotke na telefnu kojih nema na dropboxu jer je pun. Kad sam hteo da uporedim foldere i da napravim neki presek, vidim da dropbox sam menja nazive fotografija u svoj format i da je poredjenje po imenu nemoguce. Malo sam trazio po netu i vidim da hvale neku app camera sync, koja na zalost postoji samo za ios. Ima foru da mu setujes lokaciju ma kojoj ce on krenuti da radi upload na cloud. Recimo kad dodjesh kuci.
Gore pomenuti Folder sync davno nisam koristio, al cu se pozabaviti ovih dana, jer me uzasno nervira sto dropbox renamuje fotke, pogotovo format imena. Defaultno ime je keva.
Druga stvar koja je shit kod dropboxa je sto on odma shalje fotku na cloud. Koliko puta vam se desilo da zbog jednog kadra opalite 5, 6 fotki a jedna vam je ok. On digne gore svih 6, shto je realno bulja...

Koristim Folder Sync vec duze vreme, radi sjajno. Najbolja aplikacija tog tipa, po meni.

Inace backupujem na Box, na kome imam 50GB prostora, tako da sync-ujem i aplikacije, Titanium backup i sl.

Masoni sta ga vise dumas toliko, ko da kupujes ne znam ti sta :). Prvo moras znati sta hoces (sta zahtjevas), a izgleda da ne znas! ;)

Fora je u tome sto ga necu mijenjati jedno 2-3 god pa gledam opet nesto najj za pare da uzmem a opet i 300e nisu male pare za nas koji ne radimo nego se grebemo doma :D pala je odluka na nexus4 ili Optimus G pa sad mjerkam :D

Jel jos neko dobio americki punjac uz telefon kao ja? Ako da, koji sad koristite za punjenje? Ja imam od optimus l7 2 pa ne znam da li moze da dodje do ostecenja baterija ako punim sa tim u duzem roku. Input je isti a output se razlikuje (5.0V=1.2A na Nexusu, 5.0V=0.85A na optimusu)

Totalno sam zaboravio na FolderSync. Koristio sam ga ranije za sve i svasta. Nakon promene telefona, zaboravio sam da ga podesim. :)

ZAr nije lakse i proizvodjacima i korisnicima da za sve navigacije iGO, Sygic, Navigon, Navitel itd budu iste mape tj. ista ekstenzija! Ovo je bzvz ovako!

Onda ne bi mogao svako da naplati svoju mapu kad bi postojala samo jedna vrsta...

Inace, skinem Box na moj Nexus 4 i napravim nalog preko fona i imam 50gb dozivotno, plus koristim Folder Sync da mi sam pakuje stvari na cloud i batalim trenutni Dropbox na kojem imam 3.75gb? Jel sam dobro skapirao? :D

Da ;-)

Nazad
Vrh Dno