GiBo2pac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.09.2012
- Poena
- 350
Poslednja izmena:
1080p ekran na 4,7"-4,8"?? Ja ne znam sta se sa vama desava? Hocete li videti tu razluku u pixelima na ovoj dijagonali? Mnogo ste se bre razmazili, hocete i kafu da vam kuva?
Situacija sa internom memorijom moze da se promeni kada telefon bude predstavljen, ovo je test primerak! Ako je proslogodisnji Nexus imao 16GB, Nexus za 2013-tu nece imati 8GB memorije, glupo je!
Pise system update downloaded i ready to instal, kako da izbrisem tu notifikaciju posto hocu da se malo igram i da vidim kako radi na 4.2.2?
Jedno pitanje u vezi lg telefona.. Da li i dalje vazi ona promocija,dozivotno 50gb na box klaudu.. ? Ja se sada reg i dobio 50gb ali ne znam gde da proverim da li ima vremenski limit..
Ja sam mislio da je box samo 2 godine sa kupovinom nexusa, tako sam negde nekad davno pročitao...
Ima njihova dodatna app, folder sync lite se zove. Koja moze da bude i bolja od dropboxa, a evo i zasto. Koristim dropbox image upload vec neko vreme. I skoro se napunio, nema vise mesta. Tokom vremena, neke slike sam brisao sa telefona neke sa dropboxa tako da mi sve to nije u sinku. Takodje imam neke fotke na telefnu kojih nema na dropboxu jer je pun. Kad sam hteo da uporedim foldere i da napravim neki presek, vidim da dropbox sam menja nazive fotografija u svoj format i da je poredjenje po imenu nemoguce. Malo sam trazio po netu i vidim da hvale neku app camera sync, koja na zalost postoji samo za ios. Ima foru da mu setujes lokaciju ma kojoj ce on krenuti da radi upload na cloud. Recimo kad dodjesh kuci.
Gore pomenuti Folder sync davno nisam koristio, al cu se pozabaviti ovih dana, jer me uzasno nervira sto dropbox renamuje fotke, pogotovo format imena. Defaultno ime je keva.
Druga stvar koja je shit kod dropboxa je sto on odma shalje fotku na cloud. Koliko puta vam se desilo da zbog jednog kadra opalite 5, 6 fotki a jedna vam je ok. On digne gore svih 6, shto je realno bulja...
Masoni sta ga vise dumas toliko, ko da kupujes ne znam ti sta. Prvo moras znati sta hoces (sta zahtjevas), a izgleda da ne znas!
![]()
Koristim Folder Sync vec duze vreme, radi sjajno. Najbolja aplikacija tog tipa, po meni.
Inace backupujem na Box, na kome imam 50GB prostora, tako da sync-ujem i aplikacije, Titanium backup i sl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari