Šta je novo?

LG Nexus 4

ygunudap.jpg
Ma isti, JWR66N, ne moze se instalirati, otkljucan je bl, twrp, root, samo se restartovao u twrp (naravno), odatle sam restarovao u sistem, nista se promenilo nije... Koji gremlin :)

Nije lose nije lose :D

530433900.png

Prilozi

• 530433900.png
    530433900.png
    29.7 KB · Pregleda: 198
Poslednja izmena:
Tebi je BB od Android 4.2.2. Možda je to hteo da update-uje.

Al' si skeptican neki decko, svuda vidis samo neko podvaljivanje :d, bas sam nesto mislio da okacim rezultat sa wi-fi, koja bi tu bila poenta? :D

wm0h.png

Poslednja izmena:
To mi je posao da zastitim novajlije da ne pomisle kako kod nekih radi super, a kod njih ne radi :D Potresu se ljudi kad daju pare za nesto, a ti izvuces 200 vise na antutu-u :D

Videh u gornjem desnom uglu wifi, pa rekoh sto kacis to :)

Jos je ovo tvoje UMTS, znaci moze i brze, samo treba da odes na neko mesto pa uhvatis DC - HSPDA (mislim ako MTS podrzava) ;)

A jesam kacio antutu? Ako treba evo i njega :d

Probacu jos par puta, pa mozda i nahvatam taj najbrzi :D

Prilozi

• snzi.png
    snzi.png
    263.5 KB · Pregleda: 189
ygunudap.jpg
Ma isti, JWR66N, ne moze se instalirati, otkljucan je bl, twrp, root, samo se restartovao u twrp (naravno), odatle sam restarovao u sistem, nista se promenilo nije... Koji gremlin :)

Meni je jwr66v.. A tebi sa n :) doduse i kernel mi je 17 jun a tebi 13.. ovo za proxy i apn sam radio na proslom pa mi iz nekog razloga iskako iz mreze.. Zaboravih probam na ovom :) da dodam,na s1 i s3 nisam to cinio a normalno su radili.. ?

Poslednja izmena:
Jel radi svima normalno instagram (ko ga koristi naravno)? Meni su oni filteri po*ebani kad ubacim sliku, neke zelene tackice se pojavljuju :trust:

Jedno zanimljivo zapažanje...
Vratio sam se na Android 4.2.2 i, standardno, push je zezao. Juče sam u lokalnom kafiću uradio update Gmail-a i od tada mi push mail-ova radi odlično. Testirao sam samo na 2G.

Ja sam push testirao malo drugacije, ako se moze to nazvati testiranjem. Elem imam exchange nalog (slubeni) i na poslu sam na WiFi. Pre 4.3, mail na telefonu se oglasavao par minuta nakon racunara. Od kada sam na 4.3. notifikacija je trenutna, kako za exchange nalog, tako i za ostale google servise. Kada se na racunaru nesto pojavi (gmail, hangouts...) istog trenutka se i telefon oglasava.
Na 2g/3g nisam imao problema ni sa 4.2.

Vratio se s mora i sada skidam OTA update na 4.3.
Dosta je wipe cache i dalvik i flash iz recovery-a ?

Posle par dana ipak se provali razlika u bojama na ekranu. Punije su malo i s vecim kontrastom

Opet isto i kad sam se vratio u srb. uploadfromtaptalk1375196739921.jpg

Bem li ga sta da mu radim.

Ljudi ima problem od kad sam ljutovao telefon, kad pricam na skype on se gasi posle par min razgovora, da li neko zna zasto se to desava

Nije to od root-a. Prijavljuju ljudi na netu taj problem na Android 4.3 verziji. Čeka se update Skype-a.

Znaci da cekamo update za skype , ja reko da nije neki problem do roota ili tako nesto

Pisali ljudi na skype forum a nikobod ljudi koji rade za skype ne pisu nista. Red je kao sto kaze da se predje na hangouts

Боје су дефинитивно боље на 43.

Vrh Dno