4 nexusa...
Kako mu radi na ostalim telefonima, a na 2 Nexusa ne radi? Zanima me sta ces reci![]()
Vojkane, kod mene signal nikada nije siv. Osim kada stavim na 2G i razgovaram. Nakon završetka razgovora, odmah poplavi. Tako i treba, jer nema data protoka u toku razgovora na 2G.
+1 potvrdjujem Vojkanovu pricu,na Alcatelu 997D i na Nexsusu 4 na Vipovoj mrezi imam sivi trouglasti signal kad prelazim sa Wi-fi na 3G mrezu,desava mi se i na Nexsusu 7 posto u njemu imam ubacen 3g VIP internet.ma nema veze ni sa kakvim repetitorima jer se problem javlja na telefonima koji imaju (skoro pa) AOSP rom. alcatel 997, galaxy nexus, nexus 4 (to je što ja znam). jednostavno ugasiš wifi a trouglasti signal umesto da poplavi ostane siv. dok je siv nemaš push ni u jednom programu. nekad poplavi posle 2 sec, nekad posle 2 min, nekad posle 2h. ja nikakvu zakonitost tu nisam uspeo da uhvatim i stvarno izluđuje. androidi svi živi od 4.0.4 do 4.3, proxy da/ne, 2g/3g itd. to da je mts ne verujem jer stranci sigurno nisu na mtsu a pun je net "grey signal bars" problema.
doduše jednom sam sedeo pored druga koji ima s2 na telenoru i whatsapp poruka koju sam mu poslao mu nije stizala dok nije otvorio WA. aj sadkupiti ajfon
![]()
Ajd ovako, ko je na mts-u nek izmeni apn sa gprswap na gprsinternet i skine proxy pa nek testira. Meni nakon gasenja wifi ikonice poplave za par sekundi.
Mada ne mogu da mirujem... Ako je tako kao što pričate, kako kad se identični APN-ovi prave i na ostalim telefonima i na Nexusima, a na jednima radi, a na drugima ne radi? Hm?![]()
Djilke, ajd iskreno koliko ima frikova kao sto smo mi? Koliko korisnika ce provaliti da im kasni notifikacija? Ja skoro na svakoj tehnici nadjem neku zamerku dok ljudi oko mene to i ne primete. Supruga koristi moj bivsi gnex i da je pitas kakav je... ma 5 puta bolji od onog mog bivseg![]()
Djilke, ajd iskreno koliko ima frikova kao sto smo mi? Koliko korisnika ce provaliti da im kasni notifikacija? Ja skoro na svakoj tehnici nadjem neku zamerku dok ljudi oko mene to i ne primete. Supruga koristi moj bivsi gnex i da je pitas kakav je... ma 5 puta bolji od onog mog bivseg![]()
Evo slike. Nije VIPGPRS. QUOTE]
Hvala druze,namestio sam , to je to sto sam trazilo,sad radi kako treba.
@miodrag- Ma sve telefone ima burzuj jedan hahahahahhaha .Sta ce covek kad zna![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari