Šta je novo?

LG Nexus 4

Prvo punjenje nakon update-a na 4.3, slican rezultat je i Jaza imao. Da napomenem samo da mi je istekao internet iz paketa pa sam ga drzao na 2G only. :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1375014661485.jpg
    uploadfromtaptalk1375014661485.jpg
    48.3 KB · Pregleda: 241
  • uploadfromtaptalk1375014674821.jpg
    uploadfromtaptalk1375014674821.jpg
    61 KB · Pregleda: 233
  • uploadfromtaptalk1375014686774.jpg
    uploadfromtaptalk1375014686774.jpg
    45.5 KB · Pregleda: 229
Ja opalio rucno 4.3 deodexed, mrzelo me da cekam OTA.

A paranoid ima soft reboot, 2x za 20 min.

Cini mi se da moze sve da se odradi bez brisanja svega sa fona.. Ima gajd na xda za tako nesto.. Greska,ipak mora se okljucava bootloader samim tim i brise sve.. Opet pitam,da li moze neko da mi objasni koja je ovo verzija 4.3 ? Interestingly, ARP offload is now re-enabled in AOSP JSS15J

da citiram sam sebe.. dobio sam odgovor na xda :D
This rom is built from AOSP, which typically has the latest commits, merged branches, etc. JWR66V is the OTA package that initially went out.

Otkad sam instalirao ADB drajvere WIN Explorer mi ne vidi telefon. Tj vidi, ali ga nema medju Drives i ne mogu nista da prebacim na taj nacin

i meni se isto desilo.. i isbrisem avg antivirus i posle nekog vremena sve normalno.. ne znam da li je do toga ili sam nesto odradio nesvesno

Odradicu, samo da prebacim preko ADB-a Carbon folder i vidim hoce li raditi Helium...

jel vam radi tunnel bear na 4.3? sad ovog trenutka kad odete i aktivirate ga, je l možete da čekirate ono I trust...

^ Druze kod mene radi,evo sad sam instalirao Play igrice.Ukljucio Tunnelbear i otisao na USA market.

Ja sam sa nekih 90 posto baterije posle updejta izvukao 4:30, sve u svemu lepo. Dodan je jos jedan sat trajanja baterije, odličan updejt. Zanima me kako će tek biti na 5-ici...

Jel vam radi mx player

Na 4.3 nece ni kod mene da radi vise

Kako se rootuje 4.3? Posto nemam custom recovery, probao sam iz toolkit-a da bootujem neki custom recovery ali nesto nece.

Flash SuperSU 1.41 ili novije verzije (1.45 je preporučljiv) iz TWRP-a. Sigurno može i privremeni boot u TWRP. Ne znam šta je problem kod tebe.

Problem je kad to radim iz Toolkita, hteo sam tako jer mi je brže i lakše.

Stigao mi danas apdejt. Sve je super, ali zasto kameri treba 2 sekunde da se upali!?

Da vas pitam koji ste updateovali na 4.3 verziju..jel uradjeno nesto povodm wallpapera za home i lock screen? Jel i dalje mora da se cropuje vec normalna slika ili su vratili da moze da se koristi cela slika ako je odgovarajuce rezolucije?

The basic rule is this:
If you use JWR66V, either stay with its stock kernel, or MAKE SURE the custom kernel you flash was based on JWR66V sources.
If you use JSS15J, either stay with its stock kernel, or MAKE SURE the custom kernel you flash was based on JSS15J sources.

Zanimljiva stvar.. Valja procitati detaljnije temu o ovome na xda.. Moguce da ce sada devoloperi morati da prave po dva kernela
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2382880

Poslednja izmena:
Istripovala se kamera, siva mi opcija za blic, tek sam sad primetio :d znaci ne moze ni da se izabere uopste. jel se desavalo to nekom nakon prelaska na 4.3? A radi mi onaj led torch itd

Nazad
Vrh Dno