TWRPKoji custom recovery je najbolji za N4?
Stigao![]()
Jel se dešavalo nekom da dobije poruku request permission for Google account (posle update) i da onda kada klikne na poruku dobije Force close nekog procesa? Na pocetku sam imao vise tih poruka dok nisam syncovao Tasks, g+, A Sada je do MyTracks (njih i ne koristim, obrisao bi ih, ali Hocu prvo da resim problem). Zna li neko kako da resim problem?
Inace za 7 sati potpunog StandBy-a, sa svim syncom i ukljucenim wifi-om, notifikacijama od Pulse aplikacije, G+, tapatalka 13% baterije. Nisam bas oduševljen, al nije ni toliko loše...
PS. Upravo mi je i Circle Alarm kad sam iskkjucio alarm, doziveo force close. Koje je resenje za ovo (ako uopste postoji)?
Pazi to je uvek igra na srecu, nekom prodje nekom ne, ali vecinom pravi problem. Factory reset. Odradi backup sa titaniumom sve aplikacije, da ne moras ponovo da ih skidas. Odradi samo USER APPS, NE SISTEMSKE.
Koja nebuloza, ima samo use only 2G network, sto nisu stavili da mozes da biras, wcdm/gsm, preffered i ostale kombinacije![]()
Imas i drugu opciju... Posto ces imati onaj startup screen... Odaberi jezik, ukucaj odmah sifru za wifi, ukucaj odmah google nalog i posle toga trebalo bi da ti skida aplikacije, sve koje si instalirao (jako dugo traje, zato ja koristim titanium, jer sve iznova skida sa google play-a) (naravno samo ako ti je ukljucen google backup u settingsu).
Inace sto nemas root? NonsenseKao da imas BMW, a neces da mu das malo po gasu
![]()
Korisnički profili su samo za tablete. Ali čini mi se da sam video nešto na netu da se može omogućiti i kod telefona.
Zove se Play Games. Na Play Store-u se može skinuti.
Za to ti treba custom rom ili ona klasicna sifra.. *#*#4636#*#*
Problem je sto nemam root... Znaci Factory reset, pa sve ispocetka?
Ma znam, ali sto ga ne stavise, sta im je tesko?![]()
Jel uspeo neko od vas da dobije ovi neki 18000 score na antutu benchmark? Juce kada sam radio posle update na 4.3 dobio sam neki 14 pa me to malo zbunilo:-\
Da, otključavanje bootloadera ima isti efekat kao Factory reset. Tj briše se sve iz telefona. Najlakši način za root Android 4.3 je da otključaš boot, ubaciš custom recovery (TWRP) i preko njega flashuješ poslednju verziju SuperSU (link na prethodnim stranama).
Mada je error napisao da postoji način za otključavanje boot-a i bez reseta. Ali to već pogledaj u ovoj temi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari