Šta je novo?

LG Nexus 4

Ne znam za vas ali ovaj hangouts je meni velika glupost, kad ja ne vidim ko je online.

Poslednja izmena:
Ne mogu da uradim update nijedne app posle OTA update. Radio i force stop i clear data za Google play

Obriši Google nalog pa ga ponovo unesi.

Ja radio app i ne vidim nigde

A otkud ti to da ima radio?

Mislim da je hteo da kaze da je "radio" force stop servisa... a ne radio app :)

Poslednja izmena:
Kako si ga ti razumeo svaka ti čast :D

Jel moze kod nas da se nadje namenski vakum drzac za auto, ne bih uzimao univerzalne...

Malo zezaš? :p

^U temi za N4 takvo pitanje....:eek::eek::eek:
N4 bez razmisljanja...

A gde da pitam? :D

Xperia T je ekstra fon, koristio ga ranije, ovaj Nexus sto imam u ponudi je 8GB, to malo smara.

Sta znam, moram da pitam. :D

Covece ovde bre sve veliki fanovi Nexus-a... :D tesko da ce neko reci nesto drugo sem N4... a i 8gb nije malo u zavisnosti za sta koristis telefon...

Jel' ok cena 250e za 2 meseca star sa garancijom, kao nov je, pogledao sam ga, ujutru treba da ga pazarim. :)

Ako ti nije malo 8GB uzmi, a ako ti je malo traži od 16 ;)

I ja doziveo prvi reset posle 2 sata na 4.3. Cackao opcije u kameri i freeze ekran i reset. Nadam se da ovo nece biti obicaj. Sve je stock bez roota

Jel ima neka kamera sa gp da se skine a da ima onaj burst mod koji ok radi na n4?

To imaš u Camera Zoom FX. Upravo sam isprobao. Može puno fotki u Burstu da napravi (ti biraš koliko).

I ja doziveo prvi reset posle 2 sata na 4.3. Cackao opcije u kameri i freeze ekran i reset. Nadam se da ovo nece biti obicaj. Sve je stock bez roota

Ja od kada ne koristim nova lancer nemam restarte.. Mozda je do toga.. Mozda nije skroz kompatibilan sa 4.3

Na gnexu radi bez greške, legalna prime verzija

Pošto je skoro pa naučna fantastika pronaći nexus 4 sa Telenora na oglasima moraću da ga kupim na drugom mestu.
Dakle preostaju mi prodavci sa kp koji daju 'eu garanciju' ili da kupim u nekoj od ovih naših radnji iako sam ih do sada strogo izbegavao. Vidim da Logic Shop daje 2 godine garancije, je l' kupovao neko kod njih?
Edit : Najviše me interesuje kakvi su po pitanju ostvarivanja garancije.

Poslednja izmena:
Meno Nova radi super.Evo vec dve nedelje sam na 4.3 peve nedelje na 4.3 leak a drugu na oficijalnom i nijedan restrart ni bag nisam imao.....

Jel se dešavalo nekom da dobije poruku request permission for Google account (posle update) i da onda kada klikne na poruku dobije Force close nekog procesa? Na pocetku sam imao vise tih poruka dok nisam syncovao Tasks, g+, A Sada je do MyTracks (njih i ne koristim, obrisao bi ih, ali Hocu prvo da resim problem). Zna li neko kako da resim problem?
Inace za 7 sati potpunog StandBy-a, sa svim syncom i ukljucenim wifi-om, notifikacijama od Pulse aplikacije, G+, tapatalka 13% baterije. Nisam bas oduševljen, al nije ni toliko loše...
PS. Upravo mi je i Circle Alarm kad sam iskkjucio alarm, doziveo force close. Koje je resenje za ovo (ako uopste postoji)?

Poslednja izmena:
Vrh Dno