Šta je novo?

LG Nexus 4

Baterija je stvarno odlicna , neverovatno koliko su je popravili u 4.3 tj optimizovali....Ladno sam uspeo da imam 5h screen on i oko 33 sata rada.....Znate kako koristim bateriju 5 naloga se sinhronizuje, kuci sam stalno bio na WIfi i danas na poslu na 3G vipovoj skrdavoj mrezi(tu ce i videti veliki pad na grafikonu).....Sad stvarno vise nema potreba za raznim restrikcijama , slobodo moze da se covek opusti pored ovako odradjene potrosnje baterije od strane Googla....

Sad ostaje samo pitanje kad idemo na to obecano pivo :D :d jel tako Jon BOn Jovice

Screenshot_2013-07-27-16-54-21.pngScreenshot_2013-07-27-16-54-26.pngScreenshot_2013-07-27-16-54-32.png

Covek ko da je u zemlju propao kad su krenuli ljudi sa screenshotovima :D

Nije hteo posle 4 ali kada sam 5 puta odradio "proceduru" dobio je update :)
Samo mi je bzveze sto moram preko wrlesa....

Baterija je stvarno odlicna , neverovatno koliko su je popravili u 4.3 tj optimizovali....Ladno sam uspeo da imam 5h screen on i oko 33 sata rada.....Znate kako koristim bateriju 5 naloga se sinhronizuje, kuci sam stalno bio na WIfi i danas na poslu na 3G vipovoj skrdavoj mrezi(tu ce i videti veliki pad na grafikonu).....Sad stvarno vise nema potreba za raznim restrikcijama , slobodo moze da se covek opusti pored ovako odradjene potrosnje baterije od strane Googla....

Sad ostaje samo pitanje kad idemo na to obecano pivo :D :d jel tako Jon BOn Jovice

Pogledajte prilog 119725Pogledajte prilog 119726Pogledajte prilog 119727

5h ost nije baš kao 25 što je neko pričao no dobro ja sam za pivo uvek tako da može i to da prođe :)

To je očigledno loše napisana ili preneta vest, niko ko koristio mobilni telefon nije stvarno očekivao 25h screen on time.

Kidence pre nem pojma koliko postova "25 sati korišćenja" ako to nije screen on onda ne znam kako se telefon koristi sa ugašenim ekranom...

Džon Levi sa PocketNow dobio je priliku da testira ranu verziju nove verzije Androida.

Jedna od stvari koje su se u testu izdvojile bio je podatak da je dobio skoro 25 časova života baterije na svom Android telefonu.

„Na Androidu 4.2.1 sam tipično mogao da očekuje 4 do 6 sati korišćenja pre nego što bi došlo vreme za punjenje. Međutim, ja svoj telefon koristim dosta intenzivnije od prosečnog korisnika tako da je život moje baterije znatno kraći od onoga šta drugi mogu da očekuju. Na Androidu 4.3, bez menjanja navika, telefon je uspeo da izdrži ceo dan korišćenja, celo veče i i dalje je imao dovoljno snage do jutra. Bio sam u stanju da izvučem preko 25 časova korišćenja. To je baš impresivno“, napisao je.

Džon je novi OS testirao na Nexus 4 uređaju tako da ostaje da se vidi kako će novi Android uticati na trajanje baterije drugih modela.

Ako je ovo istina,onda jedva cekamo OTA update :)

Eo ga ovaj debeli pasus

Kad uradim proceduru izbaci mi da je last check 1.1.1970 :d

Nije me mrzelo 9 uta za redom, a sve ukupno danas preko 50 pokusaja i here we go :smash:

Jel treba factory reset nakon updatea? kod optimusa 4x je to bilo pod obavezno posle update sa ics na jb\

Jel primetio neko (ili je to samo moje subjektivno misljenje ) da se telefon manje greje posle update-a na 4.3... ?

Eo ga ovaj debeli pasus

Samo da si procitao izvorni tekst, a ne ovaj glupi prevod, znao bi da se prica o usage time-u... Stalno se pricalo i ovde u temi o usage time-u, koji je uvek iznosio oko 17-18 sati, a sad svi skoro izvlace 24h sa istim koriscenjem.

Danas sam dosta na 3g i definitivno se manje greje. Totalno sam zadovoljan telefonom.

Od ovih što su prešli na Android 4.3, ko je sve rootovao telefon? Čini mi se da pravi probleme, iako sam na poslednjoj verziji SuperSU.

Sušta suprotnost od 4.2.2 je kod mene na Android 4.3. Baterija mi kraće drži, a telefon se greje (ili je to placebo?).

Mada sam promenio lokaciju, trenutno sam u Boru. Slaba je pokrivenost, 3G nema ni za lek (pa sam stavio 2G only).

Poslednja izmena:
Moje poredjenje je stock 4.2 vs stock 4.3. U svakom pogledu 4.3 mi je bolji.

Da li moze neko da proveri da li su undervolt-ovali cpu...Cini mi se da im je to pomoglo da se popravi usage time...

Da.. I meni se vise greje sa superSU na njemu,zagreje se od obicne bleje po setingsima.. Ali mi je baterija osetno bolja

Sušta suprotnost od 4.2.2 je kod mene na Android 4.3. Baterija mi kraće drži, a telefon se greje (ili je to placebo?).

Mada sam promenio lokaciju, trenutno sam u Boru. Slaba je pokrivenost, 3G nema ni za lek (pa sam stavio 2G only).

Jel vise trosi na 2G ili 3G only...ako je stabilan signal...

Koji sam baksuz. Nesto sam sluzbeno u madjarskoj. Nakacim se na wifi ovde i izadje mi update, ja sav srecan pustim download skine se ali mi napisa neku gresku i nije hteo da uradi update. Ne znam zasto. Probao i danas ali sada kaze da nema vise update-a. Pokusavao par puta i sa ovim googlr framework ali nista :mad:

Ja odradio factory reset i mogu da kazem da sam dobro postupio jel sam stano vracao neki backup i sada radi kako treba.

A kako da ubacim reboot u power menu

Ubaci drugi rom ;)

znaci gasi pa ga pali opet, nema veze navici cu se

Posle lg optimus hub-a ovo me zmija

Vrh Dno