klirisi data u google services framework pa onda resetuj mob i pokusaj opet.. znam da su na xda pricali da ima ta neka fora![]()
I ako neće odmah neka proba još nekoliko puta, ja sam na Gnex uradio preko 20 puta kada se dobijao 4.2.2![]()
ajd pokusacu ako prodje javljam
Tnx!
klirisi data u google services framework pa onda resetuj mob i pokusaj opet.. znam da su na xda pricali da ima ta neka fora![]()
Udjea u setings>app>all>google service framework.Može li to malo preciznije![]()
Ne mogu da nađem ovaj "framework" nikako.
Stigao 4.3 samo ne radi t9 na dial, citao sam negde da su to ubacili.
Stigao 4.3 samo ne radi t9 na dial, citao sam negde da su to ubacili.
Settings>apps>all>google services framework i onda force stop i clear data
Baterija stvarno izuva, ide lagano 5-6h screen on sa stalnom wifi i data konekcijom uz bas jako mnogo aktivnog koriscenja svih popularnijih aplikacija(kapiram da bi mogla da se navlaci na 7-8h uz restrikcije kojekakve za cim nema potrebe zaista), ja od kako flesnuh ota bas sam resio da vidim kako se sve drzi, od punjenja proslog imam 40 i kusur sati....posle optimizacije sistema, kamere i jos nekih detalja sve radi bez greske i sad je postao pravi telefon..milina prava ga je koristiti
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari