Šta je novo?

LG Nexus 4

Ja imam stock 4.2.2 i on sam treba da mi kaze da ima update jel tako?
Vrati sam se na stock i cekam update.

klirisi data u google services framework pa onda resetuj mob i pokusaj opet.. znam da su na xda pricali da ima ta neka fora :)

klirisi data u google services framework pa onda resetuj mob i pokusaj opet.. znam da su na xda pricali da ima ta neka fora :)

I ako neće odmah neka proba još nekoliko puta, ja sam na Gnex uradio preko 20 puta kada se dobijao 4.2.2 :p

Kako mislis reset factory? Ili samo reboot

Stigao OTA 4.3. Za sada je sve super. Ne znam da li je placebo ali i boje mi deluju malo zasicenije.

Settings>apps>all>google services framework i onda force stop i clear data

Settings/Apps/all/services framework i onda clear data vise puta (3,4 za redom) i onda ides back vise puta i ulazis u about phones/system updates :) Meni upalilo jutros tako sam i na nexus 7 uvek radio update-te

Hvala,

Zaboravio sam da prebacim app na "all" i vrteo se u krug.

Nažalost jos nista.
Američki tel sa GP

Stigao 4.3 samo ne radi t9 na dial, citao sam negde da su to ubacili.

Moj za nemacku. Brisao sam data 4 puta za redom i jednom usao u update i odmah dobio

Stigao 4.3 samo ne radi t9 na dial, citao sam negde da su to ubacili.

Udji uphone/settings i tamo ukljuci auto complete za dialer.
erahypyp.jpg

Poslednja izmena:
Settings>apps>all>google services framework i onda force stop i clear data

Odradio ovo i i odmah dobio update...Hvala :)

Sada cemo da vidimo kako ce da sljaka na ovom 4.3,ali koliko mogu da vidim svi su zadovoljni :)

Ja isto obrisao 4 puta i dobio sam update.

Baterija stvarno izuva, ide lagano 5-6h screen on sa stalnom wifi i data konekcijom uz bas jako mnogo aktivnog koriscenja svih popularnijih aplikacija(kapiram da bi mogla da se navlaci na 7-8h uz restrikcije kojekakve za cim nema potrebe zaista), ja od kako flesnuh ota bas sam resio da vidim kako se sve drzi, od punjenja proslog imam 40 i kusur sati....posle optimizacije sistema, kamere i jos nekih detalja sve radi bez greske i sad je postao pravi telefon :D..milina prava ga je koristiti :)

Baterija stvarno izuva, ide lagano 5-6h screen on sa stalnom wifi i data konekcijom uz bas jako mnogo aktivnog koriscenja svih popularnijih aplikacija(kapiram da bi mogla da se navlaci na 7-8h uz restrikcije kojekakve za cim nema potrebe zaista), ja od kako flesnuh ota bas sam resio da vidim kako se sve drzi, od punjenja proslog imam 40 i kusur sati....posle optimizacije sistema, kamere i jos nekih detalja sve radi bez greske i sad je postao pravi telefon :D..milina prava ga je koristiti :)

A koju optimizaciju si radio i kako?

na wi fiju drzi bolesno baterija.. na datu ne smem da ga stavim jer onda nemam notifikacije :D

Probaj broj ili operatera da promenis cisto radi testa tih notifikacija.

Nazad
Vrh Dno