Šta je novo?

LG Nexus 4

Mane su zadnje staklo, thermal throttling (prenizak prag) i isprane boje - Sve ovo moze da se resi custom kernelom, tako da ostaje da je veoma dobra kupovina za taj novac.

Sad kad kazete...slazem se sa vama. Sve to stoji kao mana, al meni ni jedna od njih nije mana, zbog nacina na koji koristim. Najvise mislim na trotle, postoji, al ne igram igrice pa za mene ne postoji. Staklen je da..al samo 50% stakleniji od ostalih telefona ne racunajuci ip4
Jedina mana koja meni ponekad smeta je display po suncu. Eto to je meni mana..

stigao telefon! konacno :D u odnosu na u8110, nebo i zemlja :D
u odnosu na tf300, radi brze, tecnije, ekran je cini mi se kvalitetniji i lepsi. Ne primecujem isprane boje, doduse, nisam furao neki amoled do sada, drndao sam neke. nedovoljno da primecujem sada.
idem da ga sredjujem, pa kasnije da lepim folije i da se nerviram :D

A i svidjace ti se jos vise posto je S4 dobio 4.3 pre Nexus-a :p

Pre par dana sam ubacio Paranoid pa da javim utiske. Prvo što sam zapazio su boje koje su mnogo lepše i prijatnije za gledanje. Nisu više isprane kao na stock-u(iako mi to nije smetalo). Baterija je malo slabija nego na stock-u,ali ne previše...sasvim podnošljivo. U radi ništa ne secka,sve radi kako i treba :) ... Halo je super dodatak. Stavio sam ovaj Tablet UI(220dpi) i stvarno lepo izgleda. U suštini, dobio sam šta sam hteo, dobar custom rom sa gomilom podešavanja :)

A,da... kernel nisam menjao jer ovaj sasvim fino radi.

Htedoh za pocetak da ga rootujem al nesto se nisam snasao, na starom Ace-u stavis .zip fajl na sd card, udjes u meni tamo, fleshnes i gotovo... A ovde preko onog Nexusovog Toolkit-a nesto me zeza, prvo mi je bio problem instalirati drajvere al ajde nekako sam to sredio, a nakon toga odradim otkljucavanje bootloadera uspesno i kad ocu root da odradim kaze mi da aktiviram usb debugging mod i ja to odradim al onaj Toolkit ne nastavlja sa procesom rootovanja...

^^

To je i mene zezalo...Probaj ovako, kada ti se uključi telefon da bi se aktivirao usb debugging, izbaci kabal iz telefona pa opet ubaci. Onda, kada te pita za vrsu konekcije, stavi PTP(ako je prethodno bilo MTP)....i obrnuto, ako je potrebno. Meni je to pomoglo.

Vazi, probacu pa cu javiti sta sam uradio, nadam se da ce pomoci.

Nesto nisam odusevljen ovim novim menijem u kameri. Kada se telefon drzi horizontalno mnogo bi bolje bilo da se iz menija u meni skacw takodje horizontalno, da palac ide sa desna na levo, a ne odozdo na gore. I opcija koju relativno cesto koristim je zaturena u poslednji nivo, white balance..*** :/

Usput galerija ima bag. Kada se iz kamere svajpom ode u galeriju, slika je u full screenu. Touch i pojave se opcije za share i esit, nema menije!! Jos jedan touch, meni se pojavi na delic sekunde i sve opcije nestanu ukljucujuci i meni. Poenta je da iz pregleda iz kamere ne moze da se obrise fotka.

Kad ukljucim kameru i drzim telefon horizontalno u pregled slika ulazim pokretom prsta sa desna na levo bez problema, klikom na tri tackice u gornjem desnom uglu otvara se padajuci meni gde mozes da obrises ili editujes sliku. Nemam ovih problema koje si naveo. Na stock romu i kernelu sam ako je to bitno.

Kad ukljucim kameru i drzim telefon horizontalno u pregled slika ulazim pokretom prsta sa desna na levo bez problema, klikom na tri tackice u gornjem desnom uglu otvara se padajuci meni gde mozes da obrises ili editujes sliku. Nemam ovih problema koje si naveo. Na stock romu i kernelu sam ako je to bitno.

Neko je na prethodnoj strani postovao galeriju iz 4.3. Nju sam instalirao i ovo mi se desava. Samo u landscape-u. Verovatno ima veze sto je sa s4 gde postoje kapacitivni dugmici.

Jel moze neko da postavi link za poslednju verziju stock kernela? Hvala unapred :)

A kada zvanicno stize 4.3 za Nexus telefone, jel se zna to uopste? :)
Ovo me iznenadilo da S4 prvi dobija 4.3, kada sam procitao neki clanak na netu.

I mene je iznenadilo. Ali to nije obican s4 koji ce samsung da overbloatuje, vec onaj sto ce zajedno sa htcOne ici na play store, pa negde i ima smisla. Sve se shushka da ce se pojaviti u julu.

A kada zvanicno stize 4.3 za Nexus telefone, jel se zna to uopste? :)
Ovo me iznenadilo da S4 prvi dobija 4.3, kada sam procitao neki clanak na netu.

nece dobiti prvi.. ovo je samo likovana verzija.. moguce da je google dao samungu 4.3 verziju koju su tek trebali da puste na svoje mobove a ovi kao zeljadini odmah bacili na net.. ota 4.3 ce doci u isto vreme kao za n4

notifikacije su mi dosta tihe kada je telefon zakljucan. any thoughts?

Kod mene je ista jacina...mada moguce ako ti stoji na stolu okrenut ledjima,da ti to stvara problem jer se prigusi zvucnik...

ali pazi, menja se jacina zvuka kada je ekran ukljucen i kada je iskljucen :D nije do toga.
mozda ga light flow *****ava.

Nazad
Vrh Dno