Šta je novo?

LG Nexus 4

Наравно, прво backup.

Probao sam Franco i ne sviđaju mi se boje. Vratio sam se na PA kernel.
Ima li način stavim Franco a da podesim boje da mi budu kao na ovom Paranoid kernelu?

Ima: TricksterMOD app, imas je free na Play-u.

Hvala:)jos jedno pitanjce,tel zna da mi se ugreje kad sam na netu ili igram nesto,da li je sa paranoidom nesto drugacije u vezi sa grejanjem?

Pa jel se zagreješ ti kad trčiš? :D

Probao sam Franco i ne sviđaju mi se boje. Vratio sam se na PA kernel.
Ima li način stavim Franco a da podesim boje da mi budu kao na ovom Paranoid kernelu?

Ima, staviš franco i podesiš boje kako ti odgovara uz pomoć aplikacija franco.Kernel updater ili Nexus 4 Display Control.

Ne,kad trcim znojim se zahvaljujuci fizioloskim kompenzatornim mehanizmima a tem mi je i dalje 37°C:-D ti se zagrevas a?:)

^^

To je i mene zezalo...Probaj ovako, kada ti se uključi telefon da bi se aktivirao usb debugging, izbaci kabal iz telefona pa opet ubaci. Onda, kada te pita za vrsu konekcije, stavi PTP(ako je prethodno bilo MTP)....i obrnuto, ako je potrebno. Meni je to pomoglo.

To što si naveo nije mi pomoglo ali sam na kraju uspeo ovako. Pošto su me zezali drajveri jer nisam uspeo da ih instaliram sa ToolKit-om V2.0.0, skinuh V1.3.0 preko kojeg sam instalirao drajvere i unlockovao bootloader a onda, kada sam imao validne drajvere, preko V2.0.0 sam odradio 8. stavku "1-click for all" samo što kad me je pitao da li sam unlockovao bootloader i ušao u fastboot mode reko "yes" te mi je taj deo preskočio i nastavio sa root-om, cwm-om, itd... :)

Hvala, dr_iggy i mironiko!

To što si naveo nije mi pomoglo ali sam na kraju uspeo ovako. Pošto su me zezali drajveri jer nisam uspeo da ih instaliram sa ToolKit-om V2.0.0, skinuh V1.3.0 preko kojeg sam instalirao drajvere i unlockovao bootloader a onda, kada sam imao validne drajvere, preko V2.0.0 sam odradio 8. stavku "1-click for all" samo što kad me je pitao da li sam unlockovao bootloader i ušao u fastboot mode reko "yes" te mi je taj deo preskočio i nastavio sa root-om, cwm-om, itd... :)

Bitno je da si uradio :)

Poslednja izmena:
Za boje kao na stock PA koristite halfbreed profil. To je default setup na stock PA. ;)

Edit: zaboravio sam da napomenem da se to odnosi na franco updater. :d

Poslednja izmena:
Postao sam ponosan vlasnik N4, posle S2, sem ekrana, veliki + za N4.

Za boje kao na stock PA koristite halfbreed profil. To je default setup na stock PA. ;)

Edit: zaboravio sam da napomenem da se to odnosi na franco updater. :d

Tako sam i uradio. Hvala za profil info. Skratio si mi muku :)

Postao sam ponosan vlasnik N4, posle S2, sem ekrana, veliki + za N4.

Stavi ParanoidROM + Franco kernel ... i kao što napisa tetrapack, stavi halfbreed profil za boje. Dobićeš boje skoro kao na ameledu(sem crne).

Poslednja izmena:
Jel zna neko koje su originalne postavke za onaj sys.txt fajl za igo?
Skinuo sam igo za n4 a imam optimus g koji ima hardversku dugmad pa ne mogu da nadjem koje su postavke za fullscreen,sad mi prikazuje bez tog dela gde su vama soft keys.

Probaj screenxy auto umesto brojki

Другу на овој машини раде само два језгра, како је то могуће?

da li postoji za n4 neki program kao sto je kies za samsung, sto instalira drajvere?

Samo onaj red koji nema na početku ; je bitan, ostali su zakomentarisani i ne uzima ih app u obzir. Ja pišem mala, verovatno mogu i velika :)

Nije moglo tako,izbacivalo mi gresku stalno.
Stavio sam sve 1280x768 i reinstalirao igo,sad radi kako treba:)
Hvala u svakom slucaju.

Je l' zna neko kako da stavim MIUI 5 icon pack (tipa kao ovaj ili nešto na tu foru: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xda.miroex) na MIUI v5 rom? Jer ikonice koje nisu stock uz sistem imaju samo kockasti, zaobljeni ram da bi se uklapale u izgled samog sistema ali to naravno ni na šta ne liči. Ikonice sa screen shotova ove aplikacije izgledaju prelepo jer su ljudi baš pravili drugačiji izgled same ikonice da se uklopi u MIUI i zadžavali simboličan logo ali konkretno ovu aplikaciju ne mogu koristiti jer se stavlja preko launchera Apex, ADW, Action, Nova, Holo koji potpuno izmene sam MIUI izgled i onda to uopšte nije MIUI. Ubih se tražeći al ne mogu da nađem rešenje pa reko možda se neko igrao sa ovim da me usmeri malo. :d

Pa imas themes ovu ikonicu i odatle skidas teme :) i ja koristim MIUI, ali na S2

Pa dobro, ali ova default tema MIUI, ako si skontao sto je default na telefonu ima kao IOS 7, dynamic clock i calendar ikonicu, sto mi je skroz cool :D Mislim lepo je Apple to pokrao, kao i foldere sa transparentnoscu :)

Reci mi jesi ti namestio ovaj raspored komandi dole kontra ili tako u romu? Tacno bih se ubio sad par dana da se naviknem da je back desno a ne levo :d

Teracell DEFENDER :d

GHiD148.jpg

YWkgPyD.jpg

instalirao sam paranoidandroid, ali nisam nesto bas zadovoljan. Sem boja nekako su slova manja. Kako da skinem rom? Ako posle njegaa instaliram franco kernel, da li cu moci pomocu nekog programa moci da podesim da budu boje kao na romu?

instalirao sam paranoidandroid, ali nisam nesto bas zadovoljan. Sem boja nekako su slova manja. Kako da skinem rom? Ako posle njegaa instaliram franco kernel, da li cu moci pomocu nekog programa moci da podesim da budu boje kao na romu?
Imaš u Settings-Hybr.-Stock UI ako hoćeš veća slova.

Teracell DEFENDER :d

Jel ima da se nađe neka bolja silikonska futrola? Imam i ja ovu, ali mi se ne sviđa... Mnogo loše odrađena oko tastera... Cak se razmišljam da je na tim mestima prosečem...

Vrh Dno