Šta je novo?

LG Nexus 4

Jel dovoljno da stavim samo Franco kernel na Stock ROM za tako dobro iskustvo sa baterijom?

^Да

oznojio sam se dok sam stavio foliju na ekran.

ima li neka aplikacija u kojoj mogu da namestim kada da telefon ide u horizontal? tipa samo u galeriji ili kad gledam slike?

Ja sam se vratio skroz na stock, nemam vise ni Franco kernel i sad mi dosta dosta lošije drži baterija.

Da li je neko kalibrisao ekran npr sa trickster mod-om i koje je vrednosti stavio da liči na amoled?

Poslednja izmena:
^ lol Pa to se iz aviona vidi da je fake... Nekome je bilo dosadno, pa puštao mašti na volju.

ma znam.. stavio jer bi bilo zanimljivo da se ostvari i pola toga sto je napisano :D

Samo da se "zapljunem" ...Od danas "secam" N4... Drzacu ga par dana full stock ,da se uverim da fon sljaka kako treba pa posle burgijanje :D Da nisam imao u startu lose iskustvo,mozda bih i ranije krenuo u regularne radnje,ali sta mi se desilo: Stigne mi nov N4 iz radnje i kao sve OK,dok bzvz ne upalim prednju kameru da se vidim na sta licim :D kad ono slika kao iz attachmenta ...takoreci ne radi prednja kamera...Vratio sam fon nazad i danas,tj,juce dobijem drugi fon. I za sad radi :) Posle S3 mi JAKO nedostaje amoled i home button...cak mi home ,menu i back mnogo vise fale nego amoled...Samo power dugme- TESKA PATNJA...i da ...u odnosu na S3 led dioda na N4 za notifikacije je zrelo retardirana....moram da buljim u nju da bi video sta se desava...em sitno em slabo... a po komentarima vidim da ce i baterija da me razocara na stock-u. E sad,da me neko ne bi pitao zasto sam uzeo N4...Nisam mogao vise da podnesem dialer lag na S3 (drugi dialer-i sa marketa su mi ocaj zivi) i generalno TW interface koji davi fon do bola. Sa softverske strane ce mi jako nedostajati samsungov kalendar ...Za moje potrebe perfektan! Pregledan,zgodan i lici brate na kalendar... Dok je Google-ov kalendar jadan i bedan i nezgodan da nema gde,kao da su development finansirali nasi iz budzeta :D UZAS.

Eto ovako ,na prvu...a za dalje,videcemo...

Prilozi

• IMG_20130626_021544.jpg
    IMG_20130626_021544.jpg
    78.2 KB · Pregleda: 223
sinoc mi se desila cudna stvar. elem, kako je telefon dosao uz punjac za usa trziste, stavio sam mu onaj dodatak (najprostiji ikada) i stavio da se puni.
oko 12 sam ga ukljucio, jutros oko 9 - pun 85%. Wtf? Juce je bez problema izdrzao neko normalno drndanje od 12 do 11, i stavio sam ga na punjac kada je imao 12%.
Ne znam da li je do tog dodatka, nisam probao sa drugim punjacem. Ne znam da li onaj battery guru moze tu nesto da zeza?

btw, kada je bio ugasen, napunio se do nekih 70% za dva sata recimo.

Poslednja izmena:
Nisam probao ali mogu da kazem da se meni zvucnik u slusalici toliko cuje, da ga uvek drzim na pola, nekad cak i na manje, retko kad kad me neko zove povecam do kraja jer ga slabije cujem, znaci veliki plus za to.
I jos jedan dodatak kad vec pisem, izuzetno zadovoljan ekranom, posle koliko vec meseci i koriscenja samo onog silikona sto sam okacio u temi da sam uzeo kad i fon, ekran nema tackice jedne na sebi, cak ni onih neznih jedva primetnih, sto nije bio slucaj sa starim telefonima koje sam imao i cuvao isto kao i ovaj (Desire, Senstaion, One X), uvek su imali nesto da se vidi da je telefon polovan, a ovaj sad da obrisem i zapakujem kutiju, nov ko nov :)

Stavio sam i u PA sound settings dobio sam 3 opcije i tu je taj EIZO. Videcemo kakav je kvalitet. Na zvucniku je isti, al meni je bitan zvuk preko bubica. ;)

Planiram da menjam telefon, Nexus cu najverovatnije da poklonim. Zanima je l smem da uradim factory reset iz cwm-a? Inace je telefon na franco kernelu.

ne razumem sta to znaci da li smes da uradis factory.. ? pitanje sta zelis da postignes sa factory resetom.. ako to odradis telefon ti nece biti u stanju kao kada je kupljen..

Hocu da izbrisem sve aplikacije i korisnicke podatke iz telefona. Dok sam imala S2 na custom rom-u kad sam uradila factory reset iz settingsa zeznula sam telefon, i to na letovanju gde nisam imala komp da ga sredim.

A kako da znas dal je bumper original ili ne ako kupujes sa tih sajtova, a ne direktno sa play store-a. :)

Hocu da izbrisem sve aplikacije i korisnicke podatke iz telefona. Dok sam imala S2 na custom rom-u kad sam uradila factory reset iz settingsa zeznula sam telefon, i to na letovanju gde nisam imala komp da ga sredim.

izbrisaces sve aplikacije i podatke ali ce ti ostati sve slike i stvari koje si ikada prebacila na mob.. cini mi se da za full whipe moras da ides na format sd card i cini mi se da moze iz recoverija :) ali da ti telefon bude kao u fabrickom stanju(kao kada je prvi put upaljen) mozda najbolje da flesnes stock rom preko fastboot komandi :)

Poslednja izmena:
Dovoljan je factory reset i format storage ako je to potrebno i bice kao prvi put upaljen

Nece, ostace poslednji flashovan ROM, osim ako nije na njemu od starta, u kom slucaju ce svakako on ostati. :D

Ma nije problem da ostane ROM i Kernel, samo hocu da mi izbrise naloge i apkikacije. Storage sam vec prebacila na komp. Bitno je samo da uradim factory reset iz recovery-ja, da ne zeznem nesto kao sto sam sa S2.

Poslednja izmena:
Odradio sam mnogo resetova iz CWM-a, nikad nista nije poslo naopako. Dakle, samo gazi.

I ja sam, ali mi je ovo prvi Nexus i ne kapiram najbolje taj toolkit i sdk, kod Samsunga ako zeznem nesto uvek mogu u roku od dva minuta da fleshujen stock preko Odina.

Па и код нексуса исто преко тулкита можеш све

U slucaju da flesnem paranoid,kako kasnije mogu da se vratim na stock tj.da li prvo moram da uradim neki backup stock-a pre flesovanja?

Nazad
Vrh Dno