Šta je novo?

LG Nexus 4

e da.. a gde je najbolje kupiti n4.. ? moze i pm.. :D (salu na stranu ,nekada sam i ja ovo pisao ) da ne bude off totalni,kada ocekujemo android 4.3 neki kazu sredinom juna mada ja ne verujem u to..

Evo nek mi posalje jos neko pm gde da kupi i ja cu mu reci u Telenoru. :D

Evo, ja cu da vas smaram malo novim pitanjem, ali (potencijalno) podjednako glupim :D

Ovako, ako se gurne americka kartica u neksusa (cisto da se vidi da li je sve ok sa telefonom), i potom ja kad telefon stigne u Srbiju, stavim MTSovu, da li moze da bude nekih nezeljenih sajdefekstsa?

ne bi trebalo. to i ja planiram da uradim :D
cak i ako taj neko podesi sve kako treba, pri tom mislim i vezivanje za odredjeni google nalog, odradis factory reset i vozi.

Citao sam ovu temu danas i stigao do polovine. Tako do 100 strane niko nije postavio to pitanje :)

Ljudi jel postoji neki bloker reklama a da ne mora da se rutuje telefon?

koliko ja znam ne postoji.. Screenshot_2013-06-03-03-00-21.png
djilkose posto si profesionalac za ovo.. da li je sve normalno sto se tice ove slike ? da dodam da nisam pustao nikakvu muziku niti igrao igrice a gtalk ne znam ni da li imam u mobu..

Poslednja izmena:
a da nisi gledao neke youtube klipove npr?
što se tog drugog tiče, uzmi autostarts aplikaciju, nađi google services framework i pod njim pogasi sve što ima gtalk u imenu (a imaš ga u telefonu po defaultu naravno, sada možda kao hangouts). trebalo bi da ti dosta smanji taj wakelock.

Može biti viber, a ako nije viber onda možda neka aplikacija ti pušta zvuk koji ne čuješ dok ne dodjes do zvučnika i čuješ tiho šištanje :) što se tiče gtalk-a sada hangouts, skineš autostarts aplikaciju, poslednju verziju, pošto ostale ne rade na 4.2.2, tako da ćeš morati poslednju i onda sa njom gasis, a sta gasis, pa vidi sa nekim u BBS temi na XDA, chamonix, karphenai, casanova, it_ler neko od njih će ti verovatno reći.

Meni je u potpunosti nestao Audio Out 2 kad sam deinstalirao Viber i nakon instalacije ovog novog Vibera se vratio. Dosta manje wlock-ova imam ali tu je.

hvala ludaci :) :) nisam gledao youtube klipove a viber nikada nisam instalirao.. cu pokusam sta ste rekli p.s. e a da li moze na pm gde da nadjem tu aplikaciju.. ?
uspeo da je nadjem..doduse ne znam da li je najnovija verzija.. :) resio oba problema.. ovaj gtalk sam nestao,a audioout2 je do touch sounda na mobu.. koja glupost

Poslednja izmena:
Evo ga beli nexus na KP. zna li se kada stize u maloprodaju i kod operatera?

Poslednja izmena:
nabavio sam externu bateriju za s2 (u obliku futlole ), da li je moguce sa njom da punim i nexus 4.
2800mah
output voltage 5v
output current 500mah

Mislim da je moguce.. Samo sto ce duplo sporije da se puni jer je max output za n4 cini mi se 1.2A
Imam jos jedan problem.. Kada sa wi fija predjem na 2g signal mi je siv umesto plave boje.. Znam da to znaci da nije povezan sa google servisima.. Treba mu tako jedno pola sata da poplavi.. Radio sam factory reset i ne pomaze.. Ako neko zna u cemu je caka? Ranije mi nije bilo ovako..

Poslednja izmena:
Samo da se ne osteti baterija.sto se tice baterije pise da je moguce koristiti urdedjaj i on se u isto vreme puni. Tako bar da ga odrzava u zivutu dodatnih par sati dok sam na putu :)

Poslednja izmena:
inace.. pocelo extremno da mi ide na zivce ovaj bag sa push notifikacijama na 2g/3g mrezi.. kada mi je mob u deep slipu samo se iskljuci sa google servisa to jest signal dobije sivu boju i tada nema terodije da dobijete whatsapp poruku.. tako moze da stoji satima i necete dobiti poruku dok ne otkljucate mob i udjete u whatsapp.. sve o ovom problemu mozete procitati ovde http://productforums.google.com/forum/#!topic/mobile/SQH6JnIFYcQ[201-225-false] ovih dana cu da kupim telenor karticu i da testiram da li je do mreze,a znacilo bi mi da vi koji nemate taj bag napisete koja ste mreza :D uglavnom cekam android 4.3 i ako ne poprave taj bag moracu da prodam mob,*** osnovnu funkciju ne moze da ispunjava.. a mislio sam na njemu da cekam n5..

Ja nemam bug na MTS-ovoj mrezi. Bug postoji kada sam okacen na WiFi i to samo na nekim ruterima. Problem sa WiFi/sleep sam resio aplikacijom Best WiFi Keeper. Za razliku od drugih, ova mi ne ubija bateriju, a odradjuje posao. Ako notifikacija zakasni, u pitanju su sekunde, a ne minuti kao ranije.

Ako mene pitas, jesam, ali nisam video neki boljitak. Ovo sada mi najbolje radi. Sve je stock, unrooted i notifikacije stizu kad treba :)

Uknjižio sam i ja jednog Nexusa :)
Dok sam čitao temu, nekoliko puta je pominjano da je telefon kupljen u Telenoru kodiran na njihovu mrežu. Danas me je, prilikom kupovine, prodavac upozorio da je telefon kodiran na Telenor mrežu. Nemam drugu karticu, pa nisam probao da li je zaista tako.

Nisam napisao ono što sam hteo :) Na nekim mestima je pisalo da nije kodiran, a na nekim da jeste :) Jedan korisnik je napisao da je platio 9$ dekodiranje.

Google i LG su napravili odličan posao sa ovim N4, izašlo je lom vesti o njemu od samog predstavljanja do danas na svim mogućim sajtovima i u svim mogućim novinama, sve je to ogromna reklama za obe kompanije

Vrh Dno