Šta je novo?

LG Nexus 4

Možda tvoj ima "gray tint":d

Inace ova vest za beli n4 je stara sigurno 2,3 meseca.. Cak mi se cini da su i tada izasle ove dve slike.. Od belog mislim da nema nista,mada ko ce ga znati :)

Ma da, sigurno ce da dodje neko i da cita hiljade odgovora pa tek da pita, a 90% su gluposti i nesto što nema veze s s telefonom ili s mozgom. Prvo treba da pretrazi temu pa onda da pita a ne da cita stotine strana.
A istina je da ljudi smaraju s pitanjima koja se ponavljaju na svake dve strane.

pazi nije da se ne slazem sa tobom ali opet donekle se i ne slazem, zasto da ne citaju celu temu korisnici, oni sa tim mogu nauciti dosta o telefonu, a samim tim i dobiti odgovor na pitanje.Teme postaju prevelike zbog toga (182 strana), a ovako bi bile maksimalno 40 strana, nema svako ram memorije ko ti pa da moze citati mnogo strana.Primer ti je gdin. bearsstorm koji ima preko 3000 poruka na forumu od toga su mu 2899 pitanja (prilicno besmislena).

Poslednja izmena:
Ma ok to, nego su teme ovih novih telefona toliko ispamovane da je apsurd citati redom. Cak se i ne pojavljuju toliko cesto pitanja koliko se postuje glupih stvari. Ali zato kazem da se bar search koristi, ako nista drugo.

Molio bi vas da ne obracate paznju da Dorata privatno se znamo pa malo spamije bezveze...neka admini uppzore i obrisu nepotrebmo...a sto se tice citanja teme besmisleno je sinoc sam listao oko 130 strana je o tome kako treba da izadje nexus

Mozda malo bezveze pitanje ali da li je cena od 320 € ok za ovaj telefon. Napominjem da je NOV telefon u pitanju.
Odakle kupujete telefone i po kojim cenam ako nije tajna posto vidim da vas dosta ima. Ako necete da pisete ovde mozete mi poslati PP.

16gb? skroz korektna cena, skoro kao sa US plej stora kada se sve sabere.

Da vidiš zaboravih da napišem, 16Gb je u pitanju.

Da li si siguran da je 16 a ne 8gb? I da li je nov? Ima li garaciju?

U evropi kosta 350E+isporuka, sto dodje na 360. U UK je nesto malo nize, zbog odnosa GBP-EUR, a u USA je najpovoljnije, opet zbog odnosa USD-EUR.
Zakljucak, 320E je odlicna cena, kao sto vec neko rece toliko kosta u USA, a jeftinije od toga nema.
Ovo se odnosi na 16GB model.

Ja sam za svoj dao 400e sa 2 godine garancije...

Drug mi se zali na bateriju. Aj neko neka okaci SS-ove baterije, uz pojasnjenje kako je koristi: osvetljenje ekrana, sinhronizacije i slicno. Hvala. :)

SS su raznoliki, ali poenta je da telefon ima zaista dobru bateriju. Ako se telefon koristi maximalno od jutra do vecerti, izgurace nekih 4.5-6 sati SOT. Ukoliko se koristi manje, vise kao obican telefon, onda .... Nek toj drug proveri aplikacije, a ja cu za koji minut da okacim SS, mada sam ga u ovoj turi vise koristio kao telefon, ali opet je ok. Aktivan mi je gmail nalog i sluzbeni exchange push.
se3usygy.jpg
ery5a6y7.jpg

Poslednja izmena:
On ima dosta sinhronizacije, ne bas kao ja, ali koristi i on recimo FB i kojestarije koje srcu djus. :)

Hvala i za ove i za buduce SS-ove.

Ja sa dosta sinhronizacije peglam ceo dan sa 3G ukljucenim sve vreme. Bude oko 3-3,5 on screen time minimum, sto kapiram da je vise neko sa 16h baterije

To je super. Nesto njemu jede bateriju onda. Moram bacit' oko. :D

Bacite svakako jos neki SS, ovaj fon mi se svidja za neki sledeci, ako One ispadne fail, a na ovom se baterija pokaze ok. :)

Od danas sam i ja vlasnik N4, do sada sam imao Galaxy Nexus pa se software-om i nisam mogao iznenaditi jer je sve isto, primjetno je da tecnije radi mada je i Galaxy Nexus veoma fluidan. I dalje ostajem pri misljenju da ne vrijedi prelaziti sa Galaxy Nexusa na Nexus 4, osim ako ne ispadne bas neki ekstra deal.
Ja sam svoj dobio od supruge, a njoj sam proslijedio GNex, oboje zadovoljni ;)
Sad moram naci neki kvalitetan bumper a koji mu nece unakaziti izgled, do tad ga oprezno drzim kao da drzim malu bebu :)

Malo je 320 za njega.. 16gb je oko 370e..

280 moj od 8GB u Engleskoj uzet (240funti tacnije)...castio drugara koji mi je doneo, za i trud i postarinu, i prakticno me 300 izasao.
bestbuy ako imate nekog u inostranstvu (doduse, garancija bye bye,ali....)
16 GB je nesto malo iznad 320 eura kad se prebaci sa funti.

Btw. Evo, posle vise dana/nedelja koriscenja, mogu samo reci da je ovo najbolje android iskustvo ikada... Telefon je vise nego dobar, mozda mogu da kazem da je najbolji telefon koji sam imao ;)
baterijom odusevljen spram prethodnih androida i iOS-ova (a uvek moze bolje)
jos samo neki bumper...

Izrada izvanredna. Danas je leteo jedno 5 metara u vis, posle bilo neko pimpovanje i nista mu nije bilo. :D (*** bilo slavlje pa nisam bas najbolje pazio) :d

^ Neko ne može da ga priušti, a neko prosto ima višak para.

*****.
Da ga je svojim parama kupio ne bi to sigurno radio.

Ima i ovo koristi - odradjen hammer-drop-test, pa ljudi znaju sta mogu da ocekuju.

Sarkazam, ofc.

Vrh Dno