Šta je novo?

LG Nexus 4

Pa dobro, dugo je i radio :p

Idi ,zlo :) ja ne bi smeo da ga drzim u struji kada nisam na gajbi,treba da pukne i da mi zapali stan(iako nisam nikada cuo da je tako nesto moguce) :) za****..

Meni zuji i kad ga izvadim iz utikača (Note 2). Posle par minuta prestane da cvrči.

Ne, to je stari fazon, ali mislim da se više ne koristi. Ranije je bilo tako (i tako je i najjednostavnije), trafo pa obično Grec i to je to. Sad je malo komplikovanije ali nema trafoa, ne znam šta bi moglo da bude to što zuji.

@bežični punjač

Sad sam video da se pominje neki neoficijelni punjač. Onaj mi je jako ružan, i mislim da nema magnet koji drži telefon (kao što ima onaj LG?), za onaj orb sam mislio.

ljudi treba mi pomoz da sinhronizujem kalendarna telefonu sa kalendarima sa gmaila i fb ....ne znam gde gresim ali tamo gde stoji sa cim da se sinhronizuje ne povlaci datume i beleske koje imam u kalendarima da na ta dva mesta vec mi samo izbaci onako prazan kalendar kad god ga otvorim na svom nexusu...nadam se da nije trik pitanje jako mi je bitno da imam uvid u svoje beleske i obelezene datume...hvala

Moze da zuji prekidacki regulator napona koji bez opterecenja prekida brzinom koja se cuje (do 20kHz).
Nekada i kompjuterska napajanja zuje jer su pod slabim opterecenjem i onda ovaj prekida brzinom koja je u cujnom opsegu.

Ako zuji nekoliko sekundi i posle vadjenja, to je jer ga napaja kondezator jos neko kratko vreme...

Meni je punjač sa Xperije tiho zujao kada je telefon pun, a u toku samog punjenja nije

Samo da javim da cu dobiti novi telefon u ovo dan-dva. Zvali me maloprije, ne mogu popraviti moj pa me vjerovatno sutra zovu da dodjem po novi.

ljudi treba mi pomoz da sinhronizujem kalendarna telefonu sa kalendarima sa gmaila i fb ....ne znam gde gresim ali tamo gde stoji sa cim da se sinhronizuje ne povlaci datume i beleske koje imam u kalendarima da na ta dva mesta vec mi samo izbaci onako prazan kalendar kad god ga otvorim na svom nexusu...nadam se da nije trik pitanje jako mi je bitno da imam uvid u svoje beleske i obelezene datume...hvala

Glupo pitanje, ali sinhronizuješ iste naloge?

Naravno kao sto sam radio i na prethodnim aparatima (one x i s3) ali ovde kao da ne uradi ono sto sam mu zadao da uradi

А суви бенч је битан за? 1% људи?:D

Ајде да сам на теми за процесоре него за телефоне:D. Не смем ни да замислим шта ће бити за 10 година.

Dbrand razbija kolko dobro izgleda telefon. Kvalitet je odlican i stiglo je za 6 dana iz kanade. :)

I koju si karticu koristio, meni nece da prodje visa...

Slike nisu neki kvalitet al bar da imate bar nesto. Slikano sa SE P990:

udy6uruz.jpg

adaneqav.jpg

Ni meni virtuon nije hteo da prihvati. Pa sam gazdu iscimao da naruci.
(Trenutno nisu tu pa ne znam koja je kartica bila u pitanju.)

Lepo izgleda. Kako "rade" dugmići?:)

To je samo zadnja nalepnica kao folija. Samo malo deblja cvrsca i kvalitetnija.

:)

Aaaaaa :D OK
Video sam nešto slično na netu pa sam mislio da je to to :)

Vrh Dno