Šta je novo?

LG Nexus 4

Verovatno jeste.. Sve je to isto.. Mikro usb ulaz kod skoro svakog moba..

Hvala svima na odgovorima! ;)
Nadam se da uskoro postati vlasnik ovog telefona.

Jedino je malo slabiji pa možda malo sporije puni.

Jedno 5 ljudi je reklo da ce okaciti slike telefona sa kejsovima i bamperima i niko nista

Konacno slike :) Nisam se proslavio ali videcete kakav je ovaj S providni. Nije najlepsi ali zavrsava posao, dobra stvar kod ovog je sto svuda prelazi preko gornjeg stakla, moze opusteno telefon da se na stolu okrene na ekran, nema dodira sa njim.

Prilozi

• IMG_2676.JPG
    IMG_2676.JPG
    182.1 KB · Pregleda: 167
  • IMG_2677.JPG
    IMG_2677.JPG
    102.2 KB · Pregleda: 141
  • IMG_2681.JPG
    IMG_2681.JPG
    281.9 KB · Pregleda: 164
  • IMG_2682.JPG
    IMG_2682.JPG
    110.9 KB · Pregleda: 143
Inace danas sam bio do nekog logic shopa u balkanskoj i imaju n4 ali satro mora se rezervise.. E sada smarao sam ih za garanciju i ona promumlja nesto 2 god pa 1god kao i na softver i hardver,i u nastavku price kaze neces imati garanciju ako rutujes mob.. Moje pitanje je,da li i dalje postoji ono belezenje u mobu koliko puta je bio rutovan kao sto je bilo price za neke druge modele ? I jos jedno,da li preko kutije mogu da vidim da li je rev10 ili 11 posto su mobovi satro u orginalnoj kutiji i fabricki zalepljeni..

Ja sam kod njih uzeo LG 4X HD, korektna saradnja, u garanciji pise 24 meseca i na hardver i na softver. Gubis garanciju ako rutujes gde god ga kupio, ali N4 verovatno mozes da vratis na fabricko stanje, isto kao sto mogu N7 i GNexus

Edit:i moj telefon je bio u originalnoj kutiji, sa svim mogucim folijama, fabricki zalepljen, dobio sam cak i nfc tag nalepnice :)

Poslednja izmena:
Ima li negde folija za displej da se naruci?

Ja sam kod njih uzeo LG 4X HD, korektna saradnja, u garanciji pise 24 meseca i na hardver i na softver. Gubis garanciju ako rutujes gde god ga kupio, ali N4 verovatno mozes da vratis na fabricko stanje, isto kao sto mogu N7 i GNexus

Edit:i moj telefon je bio u originalnoj kutiji, sa svim mogucim folijama, fabricki zalepljen, dobio sam cak i nfc tag nalepnice :)
Hvala tebra.. Ako je ovo istina onda se nadam da cu u skorijoj buducnosti da posedujem n4 :)

Ne kazem da bi me lagao nego samo sam tako cudno napisao.. :) ziv bio!

Onaj dx treba zapaliti. Dajte neki sajt gde ste narucili one kopije bumpera i da vam je stiglo u relativno kratkom roku. :)

A sto zapaliti DX. Ja sam od njih do sada narucio svasta nesto i sve je regularno stiglo u razumnom roku.

Stiglo i meni, ali sada su preterali mesec dana cekam na koznu futrolu.

A jesi li platio dodatni dolar za avio postu? Ako nisi, onda nista cudno, ko zna u kom kontejneru je. Ja sam za futrole doplatio dolar (mozda koji cent jace) i stiglo je za nepune 2 nedelje.

^ ja koliko znam postoji doplata $1.70 za package tracking, a to nema veze sa avio postom, vec sluzi da pratis gde se posiljka trenutno nalazi na putu ka tebi.

Pa to ti je to, sve sto ima tracking ide avio postom. Ostalo ide kontejnerima, brodovima, vozovima....

Ljudi šta mislite da li je pametno uzeti Nexus sa garancijom na godinu dana???
Pošto svi daju na dve godine.

Pa zavisi od cene i koliko dugo planiras da koristis telefon. Ja licno za godinu dana promenim 2 telefona, tako da mi dvogodisnja garancija i nije nesto bitna.

Ma da slažem se. Planiram da ga koristim duže od godinu dana :) ako je moguće...
Nego mislio sam da nije neka navlakuša itd...

Pravno lice, firma je u pitanju.
I da zaboravih, cena je 380e, za verziju od 16gb.

Pa da. Reko da vidim još nečije iskustvo,da se ne zalećem kao pavijan.
Iskren da budem ovo će mi biti prvi fon sa takvom (kraćom) garancijom.

Ja sam nekoliko telefona kupio online sa 12 meseci garancije i nije bilo problema

E vi sto prozivate, a nemate telefon. Mogli bi komplekse da lecite negde drugde. :D

Kakva su vam iskustva sa aliexpressom? :)

Nazad
Vrh Dno