verujem da nije glva za glavu, sigurno je doplatio za note 2.
Još ako je beli star 4 meseca onda znam priču![]()
Opcija PIE (full screen mode) je neverovatna stvar!
Ko je rootovao nek proba.![]()
Danas stigao original bumper sa linka koji sam ostavio ranije u temi. Kinezi valjaju original bumpere! Ovo je original! Nema sta.
Ali...meni se ne svidja kako stoji u ruci. Dosta shiri telefon i sjebava mu ergonomicnost koja ga je krasila. Imam utisak da je telefon klizaviji sa bampetom nego li bez!
Koliko je losija kamera na N4 u odnosu na S3?Razmisljam da predjem na N4. Smorio me dialer lag na S3,i ubacivanje romova da bi tel radio kao normalno.N4 vidim ima dobar stock rom a to trazim![]()
Zato sto mi se ne svidja, nije original?
Treba da m stigne jos jedan za ortaka pa cu odraditi par fotki u kutiji pa mi reci jel original.
Sve garancija sa lg hologramom na kutiji, sam bamper. Od gume i plastike je, ali ona blago gumirana ivica telefona meni bolje prijanja u ruci. Mozda jer je ceo telefon ergonomicniji bez bampera.
Mozda i nije original, ali po kvalitetu izrade i pakovanju se to ne moze znati...
Jedno 5 ljudi je reklo da ce okaciti slike telefona sa kejsovima i bamperima i niko nista
Sto se tice poredjenja sa s3, iskreno ja bih razbio s3 chekicem da sam ga kupio. Kolega ima s3, i ja sam fasciniran sporoćom tog telefona. Home dugme i cheka se jedno 3 4 sekunde. Da mu se otvori dialer isto uzas. Telefon se vuche kao slina. Od 1gb rama slobodno mu 80mb sto je meni sumanuto bez obzira koliko apps imao instalirano, a nema ih mnogo!
Sto se tice dialera na n4, jeste ima sjeb sto nema pretragu po broju i imenu u samom keypadu, ali brzo sam se navikao na to. Stvarno nije problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari