Šta je novo?

LG Nexus 4

E vi sto prozivate, a nemate telefon. Mogli bi komplekse da lecite negde drugde. :D

Kakva su vam iskustva sa aliexpressom? :)

Ja sam tri puta naručivao neke jeftinije stvari, uvek su to bile opcije sa besplatnim transportom i nikad nisam imao nikakav problem, rok isporuke uglavnom je bio oko 20 dana...

Da imam 4gb rama, napunio bih ga bez problema. Ima li neko otvoren Chrome sa 25+ tabova? :D

Nemam toliko istovremeno otvoreno ni na pc u chrome, bas cu na telefonu koji koristim za povremen surf kad pc nije u blizini da otvorim 25.

Ja volim da otvorim 20 stranica odjednom, cisto da se podsetim zasto sam dao 400e :D:D:D

За отварање табова?:D:banghead:

Nisam znao da je otvaranje tabova reper za to. Evo 25 tabova otvorenih benchmark-a na iP4s u chrome:

Ne sećam se kada sam na kompu otvorio više od 10 tabova, a kamoli na telefonu:d

tabs.png

U sustini uvek mi je ovako :D Na kompu se vrti 15-ak tabova, a na telefonu oko 3-4, jer jednostavno lakse je na PC-u nego na telefonu imati vise tabova.

Tetra, reci nam nesto sto ne znamo... :D

E nek ste vas dvojica prokomentarisali :p

Ne znam za vas, ali meni je lepse kuci da lezim i cackam po netu sa telefona, mrzi me da sedim za kompom, 20 godina radim to :d

+1. Ako je radnja takva da je moguca na telefonu, uvek cu pre birati njega no da sedam za komp.

Mnogo su vam neudobne te stolice i slaba rezolucija na monitoru :d

Ko koristi franco kernel? Kako se ponasa? Baterija i to... jel bolja od Trinity? :)

Pozz svima promenio sam ovih dana tel i sa s3 presao na nexus pa bu voleo od vas malo iskusnijih neki savet link ili nesto slicno gde i koju futrolu ili bamper ili zastitu kao i foliju zadisplej...hvala

Lol jako opsezan odgovor sta mislis da ja ne bi citao 200 i kusur strana d
a imam vremena mislim da je daleko prostije copy paste ako je neko vec jurio za sebe

gdin. bearsstorm u zadnje vreme ima pun djavo takvih ko ti sto stalno pitaju prosto prosirena pitanja, a nista ne citaju (sto se vidi po vasem pravopisu, e sad da li je u pitanju sam telefon ili vi, to se jos ne zna). Prema pravilu foruma korisnik (ti) mora da procita celu temu od pocetka do kraja, pa tek onda da postavlja pitanje. Molio bi vas bearsstorm da obratite paznju na te detalje, a sto se tice folija za nexus, imate na buvljaku kod kineza.

gdin. bearsstorm u zadnje vreme ima pun djavo takvih ko ti sto stalno pitaju prosto prosirena pitanja, a nista ne citaju (sto se vidi po vasem pravopisu, e sad da li je u pitanju sam telefon ili vi, to se jos ne zna). Prema pravilu foruma korisnik (ti) mora da procita celu temu od pocetka do kraja, pa tek onda da postavlja pitanje. Molio bi vas bearsstorm da obratite paznju na te detalje, a sto se tice folija za nexus, imate na buvljaku kod kineza.

Ma da, sigurno ce da dodje neko i da cita hiljade odgovora pa tek da pita, a 90% su gluposti i nesto što nema veze s s telefonom ili s mozgom. Prvo treba da pretrazi temu pa onda da pita a ne da cita stotine strana.
A istina je da ljudi smaraju s pitanjima koja se ponavljaju na svake dve strane.

Nije riznica mudrosti pa da covjek sa zadovoljstvom cita 100 strana. A Google pred nosem, ukucas u pretragu izbavice nesto za pocetak. :)

Uh, ala je dobar taj beli!:D
Ako skupim keša i prodam moj Gnex(isto beli;)) ovaj mi je prvi izbor.:banana:

Jeste , vrh izgleda N4. Cak ne djeluje veliki u ruci. Nadamo se jos boljem sledecem.
Ovo je vise sivo nego bijelo, ili ne valja moj samoled :D

Vrh Dno