Šta je novo?

LG Nexus 4

Ja sam sa mobilefun svasta narucivao za 10-15 dana je tu i postarina bude MAX 10$

Koristi li neko nesto van stock-a?
Mislim na neki kernel ili naopako neki ROM?
Jedino ovaj paranoid da probam, on je na jadnom s3 radio k'o dusa...

Jedno pitanje, OTG na ovom telefonu nije podržan od strane SW ili je nemoguće zbog HW?

Mislim da je HW ali nisam 100% siguran, odavno sam čitao o tome.

Ti bench rezultati ne znace nista. Imas masu slucajeva da su rezultati dobri, a telefon nije fluidan. Cak je u nekoj verziji (dal aplikacije ili custom roma za neki drugi telefon koji sam imao) bechmark pokazivao mnogo veci rezultat jer u samom kodu je postojala greska. Nexus 4 radi fenomenalno, naravno ima sitnih bugova ali to ce se ispeglati.

Upravo tako, bench rezultati su samo sintetički testovi, koji ti ne govore o tome kako se uređaj ponaša u realnosti. Ne znam za One X i Nexus 4 poređenje, ali znam da nisam još probao brži i fluidniji telefon od N4-vorke. Mislim da testovi mogu biti dobri samo za testiranje stabilnosti uređaja pod većim opterećenjem. Konkretne brojke (pogotovo kada su razlike male) stvarno ne znače puno.

Ja sam uporedjivao danas kameru sa S3 i non stop sam imao utisak kao da je na N4 zumirana slika. Tu fluidnost nisam osetio nešto drastično primetio. Koristim Saletov Neat ROM. U čemu se toliko razlikuje?:)

Nema razlike isto radi nexus 4 i s3 ....

Дојадио човеку:D

RUZAN I TUZAN uredjaj jednostavno je upropascen sa tim kucistem i tim sivilom tacviza, jos i taj SDS i gledanje u pasulj hoce li crci...Ja nemam zivaca za to...N4 je 200% kvalitetniji uredjaj i tu nema pogovora i nekako je bas poseban uredjaj nema nista tako slicno njemu...

Poslednja izmena:
Играо сам се мало са Н4 узела другарица јуче. Не видим разлику између хокса, с3 и н4. Једино што се издваја дизајном. Све исти к... Мој С3 на АОКП 4.2.2 је бржи од чистог џелија бар 30%.

Jedno dobronamerno pitanje. :)
A kako si primetio da je brzi bar 30%?

Thierry, 30%!Da nisi malo preterao?:)

Лепо, узео и тестирао пар ствари као што су сурф, камера, мени затварање отварање, позив лаг, смс лаг, и још пар ситница. Осетно бржи АОКП. Да се разумемо нисам убер гизмо јузер:D. Само ме занимало како ради пошто можда узмем за ближњу особу.

Moje iskustvo je drugacije. Svaki S3 koji sam probao (od kolega) bio je primetno sporiji. Takodje svi koji su probali moj Nexus prokomentarisali su brzinu rada. Ja apsolutno ne vidim ni taj sms lag, otvaranje app i slicno.

Taj lag ima S3, dialer, imenik i sms. Rešava se sa xposed app settings, staviti ih na resident :)

U tome je glavna prednost Nexus serije u odnosu na druge. Nema neke potrebe za raznim fix resenjima, sve radi kako treba out of box.

Moje iskustvo je drugacije. Svaki S3 koji sam probao (od kolega) bio je primetno sporiji. Takodje svi koji su probali moj Nexus prokomentarisali su brzinu rada. Ja apsolutno ne vidim ni taj sms lag, otvaranje app i slicno.

И женин је спорији на чистом 4.1.2 од АОКП.
Што се тиче шта не ради на дотичном погледај на хда. Неке ситнице.

Poslednja izmena:
Tesko je na osnovu videa proceniti, ali definitvno Nexus brze otvara dialer, kameru, brze skroluje... u odnosu na ovaj video.

Ма није то, мој је био шитина као и женин на чистом џелију, споро до зла бога. Ја нисам клинац фанбој бла бла заболе ме. Купио бих и н4 што да не само му фали сд и 4г што и није толико битно. Само кажем да овај аокп боље ради мада бих фурао и н4 без проблема.

Nazad
Vrh Dno