Šta je novo?

LG Nexus 4

Ne moze da se poredi rootovan s3 i out of the box n4.

Nisu vam ta poredjenja bas na mestu. :D

Da. 16gb do 400e sada ima (barem tako pise u oglasima :d ). Ovaj za 370e kaze da ima garanciju, ali ne znam kakvu.

DA se upisem danas stigao kod mene u vlasnistvo 380e 2 god garancije tako Sam prosao

^super si prošao. kakav je utisak posle ovih dual? Ima li velike prednosti u ekranu i radu za običnog ne zahtevnog korisnika (mislim na sebe, da se neko ne uvredi)?

Samo da javim.
Ogrebotina koja je bila ispod folijeje nekom magijom nestala.

Ispostavilo se da je neka heavy duty silikonska stroka koju ja nisam mogao da ocistim. ^^

/me srecan! :d

16 gb utisci su super za sada sve lepo radi, zamenio sam apple malo sa ovim nexusom, garancija je od ovlascenog distributera.

Играо сам се мало са Н4 узела другарица јуче. Не видим разлику између хокса, с3 и н4. Једино што се издваја дизајном. Све исти к... Мој С3 на АОКП 4.2.2 је бржи од чистог џелија бар 30%.

ovo je malo preterivanje realno imao sam i s3 kod sebe pa bi voleo da se ne sire dezinformacije bzv, slobodno mogu da kazem da je nexus mnogo lepsi i kvalitetnije uradjen uredjaj od s3

ovaj mobilni jedino moze u bamperu da se drzi..greota stavlja ti ga u neke torbice i razna s*anja..

Ko bese ima nalog na ebeju ovde, da porucim nesto?!

Ajde ja sam za narucivanje ko ima ja bi voleo da uzmem bumper deluje vrhunski!

Radi po difoltu, a u nekim aplikacijama cak mozes da biras boju. Npr. Whatsapp.
A ako ti nije ukljucena nekim slucajem, imas u settings pod display, Pulse notification light.

Poslednja izmena:
+1
Ја то на Gnexus-у користим од првог дана:D

Danas skidam neki word dokument i jos razmisljam sta da skinem sa marketa da ga otvorim, jer nikako da skinem krekovani quickoffice, koji mi se najvise svidjao na proslom telefonu. Kad ono mi nudi da ga otvorim bas sa qo i sa total comanderom. Prvo se zbunim i pomislim da sam to vec uradio, a da sam zaboravio. Sve uredno otvorim, vidim sta me je interesovalo, zatvorim, bacim pogled medju aplikacijama i njega nema. Pa me interesuje odakle qo. Da li je dosao uz telefon, ili sam ga dobio uz neku aplikaciju? Ili ako postoji i treca varijanta za koju ne znam. Kakva je situacija kod vas?

Po defaultu ga imas u telefonu, ne vidi se u aplikacijama, ali je tu :)
7e6adadu.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno