pa mora negde da se zavrne slavina... treba doci do 400e..Kupujes telefon od 400 eura, a stekas minute? C, c, c![]()
Mislim da bi trebao da odes kod ocnog.
NHF, ali tehnologija je takva da LED ima takve uglove 180 stepeni i da se ne gubi nista, kontrast, boja.
mislim da bi ti trebao da vidis sve to pa da pises, posto nisi uzivo video ni jedan bi drugi, a tvoje oko je verovatni do sada videlo ekran nokie 3310 u najboljem slucaju![]()
Za tvoju informaciju razumem se bolje od tebe, a i za još jednu informaciju drug mi je uzeo N4, pa sam mogao malo da ga cackam više nego u Telenoru, tako da znam o čemu pričam. A SAMOLED telefon imam tako da...
Vidiš da ti i ostali kažu da si pogresio, samo ti ja činim uslugu i saljem te kod doktora, jer očigledno ne vidiš.
Pa da, srpski sindrom - moj je najbolji. Čim predmet postane vlasništvo, eksponencijalno raste njegova vrednost.![]()
Sacekaj ja sam moj kupio za 380e nov od lika, kupljen je u Telenoru!!! Pojavice se nestoJa bih mogao iz UK da ga dovucem za 380 al treba da porucim 3 kom da bi mi doneli. Kazu u lg srbija da eu garancija u srbiji vazi samo za popravke, a ako dodje do kvara koji je za zamenu aparata onda mora u eu (Kao za televizore iz madjarske). Tako da nije lose...
Koji to Note ima super amoled plus?
Такву лепоту од телефона ставити у ту " свеску", греота![]()
Takvu lepotu od telefona staviti u to samo kad izlazis iz kuce. Isto imam i ja. Imam i silikon i narucio sam onaj aluminijumski bumper.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari