Šta je novo?

LG Nexus 4

Ma nema sanse da ih imaju uopste, a ne po ovoj ceni...

Ja bih mogao iz UK da ga dovucem za 380 al treba da porucim 3 kom da bi mi doneli. Kazu u lg srbija da eu garancija u srbiji vazi samo za popravke, a ako dodje do kvara koji je za zamenu aparata onda mora u eu (Kao za televizore iz madjarske). Tako da nije lose...

5-10 dana, dok posaljem lovu 1 dan, dok stigne fon na adresu tamo 2-3 dana, i ako se potrefi da ide kamion istog dana ovamo jos 2-3 dana...

Mislim da bi trebao da odes kod ocnog.

NHF, ali tehnologija je takva da LED ima takve uglove 180 stepeni i da se ne gubi nista, kontrast, boja.

mislim da bi ti trebao da vidis sve to pa da pises, posto nisi uzivo video ni jedan bi drugi, a tvoje oko je verovatni do sada videlo ekran nokie 3310 u najboljem slucaju :D

mislim da bi ti trebao da vidis sve to pa da pises, posto nisi uzivo video ni jedan bi drugi, a tvoje oko je verovatni do sada videlo ekran nokie 3310 u najboljem slucaju :D

Za tvoju informaciju razumem se bolje od tebe, a i za još jednu informaciju drug mi je uzeo N4, pa sam mogao malo da ga cackam više nego u Telenoru, tako da znam o čemu pričam. A SAMOLED telefon imam tako da...

Vidiš da ti i ostali kažu da si pogresio, samo ti ja činim uslugu i saljem te kod doktora, jer očigledno ne vidiš.

Sta ste zapeli za uglove? Kako vi koristite telefon? Da je tablet pa da razumem. Iz mog iskustva svi AMOLEDi od prvog na HTC Desire, pa do Super Plus-a na Note-u, kao i iole kvalitetni LCD ekrani imaju dovoljne dobre uglove za najekstremnije korisnike :)

Za tvoju informaciju razumem se bolje od tebe, a i za još jednu informaciju drug mi je uzeo N4, pa sam mogao malo da ga cackam više nego u Telenoru, tako da znam o čemu pričam. A SAMOLED telefon imam tako da...

Vidiš da ti i ostali kažu da si pogresio, samo ti ja činim uslugu i saljem te kod doktora, jer očigledno ne vidiš.

kad budes uzeo tj kupio i testirao, javi se, a ne gledao od drugih i citao kojekuda...

Pa da, srpski sindrom - moj je najbolji. Čim predmet postane vlasništvo, eksponencijalno raste njegova vrednost. :D

Pa da, srpski sindrom - moj je najbolji. Čim predmet postane vlasništvo, eksponencijalno raste njegova vrednost. :D

Uvek, salim se :) , ja dajem moje misljenje svako moze da misli sta hoce naravno, ali me nervira kada neko se ukljuci u temu ko je jednom upalio tj video tel pa je uvek veci strucnjak... ja sam ovo ono itd... Da ne bi vise temu unistavali i raspravljali se odustajem...
Testirao sam bateriju koga zanima, ujutru od 10h - 23h je izdrzala, koriscen wi fi dobrih 3 sata, 3g net oko pola sata, igranje igrica oko pola sata, par kratkih poziva i par sms.

U ponedeljak cu porucivati neku opremu preko Amazona ko zeli nesto nek se javi, preko moje online kartice porucujem! Bez nadoknade naravno!

Ja bih mogao iz UK da ga dovucem za 380 al treba da porucim 3 kom da bi mi doneli. Kazu u lg srbija da eu garancija u srbiji vazi samo za popravke, a ako dodje do kvara koji je za zamenu aparata onda mora u eu (Kao za televizore iz madjarske). Tako da nije lose...
Sacekaj ja sam moj kupio za 380e nov od lika, kupljen je u Telenoru!!! Pojavice se nesto

Smarate! **** vas ja iz ugla. :d

Ko je rootovao? Ima li neki "dobar" razlog zasto je bolje rootovati osim reklama? :)

TTN4

Titanium backup može nekada da zatreba.
Rutuj slobodno, ništa ne gubiš.

Nabavio sam Nilkin futrola otvara se kao sveska pa kome to bude trebalo nek se javi da ga uputim gde ima! U sivoj boji :banana:

Prilozi

• Original_Nillkin_leather_case_for_Nexus_4_LG_E960_Flip_case_FREE_LCD_PROTECTOR.jpg
    Original_Nillkin_leather_case_for_Nexus_4_LG_E960_Flip_case_FREE_LCD_PROTECTOR.jpg
    192.2 KB · Pregleda: 240
Такву лепоту од телефона ставити у ту " свеску", греота:D

Takvu lepotu od telefona staviti u to samo kad izlazis iz kuce. Isto imam i ja. Imam i silikon i narucio sam onaj aluminijumski bumper.

U ponedeljak cu i ja probati da porucim preko amazona, u proseku za koliko stigne?

Ne znam. Prvi put sam narucio preko njih.

Od DXa mi je stiglo za 8 dana.

Dx za 8 dana!? Iz hk za srbiju? Običnom poštom?
Zovi Ginisa da ti upišu rekord.
Osam dana i to radnih im treba da ga daju na lokalnu poštu. Još skoro toliko sa poleti ka evropi. Još skoro toliko da dođe u bg. Pa još 2, 3 dana do vrata. Naravno, u idealnim uslovima, odmah nađu proizvod, ne čekaju da popune kvotu za poštu i sl. može da se skrati procedura ali 8 dana je rekord.

Poslednja izmena:
kod dx je porucivao drugar znam da je cekao preko 20 dana

Nazad
Vrh Dno