Šta je novo?

LG Nexus 4

^ ljudi... nemojte da uzimate u usta sam sajt preko kojeg kupujete kao garant za datum isporuke.. nema to veze s tim. ja na eBay-u imam preko 50 razlicitih kupovina. mnoge od tih su isti artikli od istih prodavaca.. jednom stigne za 13 dana, jednom za 30. to ne zavisi od sajta, nego od medjudrzavnog transporta. toliko o tome.

ne mozes generalizovati: SA DX-a brzo stigne.. :/
uglavnom, 99% artikala stigne, i to je ono sto je bitno. Kad...? to je vec nebitno ako stigne, vazno da stigne i da je jeftinije nego kod nas.. oh, pardon.. kod nas tako nesto i ne postoji :D

Ma to je sve relativna stvar :) ja se uglavnom smorim pa odem preko kod rodbine pa pokupujem sta mi treba i to je to :), najverovatnije cu da porucujem preko Amazona a staviocu destinaciju Francuska jer ce pre stici, a lako cu ja posle uzeti robu, mi smo i dalje veoma daleko od svega,i kako stojimo i dalje ce biti tako, shupak zemlja

"Kozna" futrola koju sam narucio na DX-u za 5e kod nas kosta 25e. Mislim da vredi cekati pa cak i 20 dana. :)

Boze me sacuvaj kolka zajednica. :O

Ne znam koji rom/kernel da izaberem. :d

Sta se najvise koristi? :)

Moja preporuka cm10.1.Kernel nisam menjao jer ne vidim potrebu,sve radi isto kao i na stock ROM-u,baterija 4-4.5h screen on bez 3g...

Da li neko moze na PM da mi objasni celu proceduru oko otkljucavanja i kako da root-ujem ovaj telefon.

СМ на Gnexus-у ради без грешке:D требало би да тако ради и на n4 ,тако да ти и ја препоручујем:thumbup:

Moras naci nekog ko ima paypal nalog i hoce da ti naruci.

Ja mogu da porucim da stigne u Paris pa odatle lako mozemo doci do toga nije frka tamo mi je brat!~

Da vidis koliko moja mašina ima u 3d marku...
Snaga bez mozga ništa ne vredi...

Pametno. Snaga je HW a mozak SW u ovom slucaju. A drajveri prave relaciju i stepen iskoriscenja izmedju snage i mozga :)
Medjutim oni koji to razumiju se mogu na prste izbrojati ovde :D

^Unfortunately.

Ljudi,kako da vratim sada na fabricki rom?
Instalirao sam neki rom,ali sada nemam ni kontakte,nemam ni google play?

Који ром? Вероватно имаш gapps.zip за тај ром. Контакте нећеш ни вратити ако нису синхронизовани са гуглетом.

Нађи gapps.zip у теми за тај ром и флешуј га. То ти је за плејстор и џимејл и остале гугл апликације.

Skroz sam zeznuo,nece visi ni da se pokrene,samo izbacuje unforty=unately,the process com google,process gapps has stopped.
Da li mu ima spasa ili je gotov

.

Није готов, само треба да флешујеш stock rom.

За gnex има програм toolkit преко кога се враћа на фабрички rom тако нешто треба да има и за n4 само ја не знам како се зове, то нека ти каже неко ко има n4:p

Ja vise ne mogu da udjem u glavni meni,imam kao uvod i onda mi izbacuje one greske,znaci samo crno,

Nazad
Vrh Dno