Meni odgovara, ali i nisu bas morali to da stave. Bloatware i vanila android mi bas ne idu. Mozda bi neko koristio neku drugu aplikaciju.![]()
дефинитивно најбржи тел који сам ја тестирао у својој шаци. Одзив екрана, апликације све лети. видим да је некима проблем углови гледања.
Зашто ? зар је битно како ваш екран види неко поред вас ? па боље да не тако добро као ви. И мени је овај ипс бољи од самоледа. Самолед нема белу боју.
Једини реалан недостатак је микроСД слот. Камера је ок с обзиром да је то телефон а не фотоапарат. одличан производ и једина логична куповина за андроид ентузијаст.
што се тиче тиче углова гледања феноменалан је, ту нема полемике, слика јасна и добра док на С3 због амолед дисплеја и јаких боја угао гледања прави проблем.
Mali off,ali mislim da sam bas ovde citao o tome. Da li neko zna gde mogu da secem sim i turim adapter, kako bi kasnije mogao da koristim na bilo kom telefonu? Thx
што се тиче тиче углова гледања феноменалан је, ту нема полемике, слика јасна и добра док на С3 због амолед дисплеја и јаких боја угао гледања прави проблем.
A jel zna beko gde se moze kupiti NFC tag kod nas ili odakle moze da se poruci basim karticama?
Meni odgovara, ali i nisu bas morali to da stave. Bloatware i vanila android mi bas ne idu. Mozda bi neko koristio neku drugu aplikaciju.![]()
Meni je ugao gledanja bolji kod nexusa nego kod s3 u direktnom testiranju necu da vas povredim sa Amoledom vidim da se dosta njih oseca ostecenim, ali je to moje subjektivno misljenje!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari