Šta je novo?

LG Nexus 4

Meni odgovara, ali i nisu bas morali to da stave. Bloatware i vanila android mi bas ne idu. Mozda bi neko koristio neku drugu aplikaciju. :)

Hoce li neko da pazari opremu preko ebay pa da pravimo porudzbenicu grupnu, naravno ko zeli. ja se prvi javljam na tu listu:)

Ja cekam da se pojavi na DX-u. Realno je jaka cena. Takvi bumperi za iphone na DX-u idu do 8 dolara.

19. februara su mi poslali silikonsku sa dx, jos je nema. :/

Ja sam platio dodatni dolar i stigla mi je relativno brzo. Uzeo sam jednu za N4 i jednu za Gnex + postarina izaslo me 540 dinara :). Poslato mi je 22.2, a stiglo pre nekih 7 dana.

Ja sam trebao, ali ***, nisam znao.
Sad sam prvi put narucivao sa dx.

Taj dx mi delije bas teska Kina losa klasa :) nemam pojma da li da narucujem nesto od njih, radije bi Amazon

Pa sad, ja sam sa DX-a narucio dosta stvari i veruj mi to je isto ono sto se prodaje i ovde i na zapadu. Futrola koju sam narucio za nesto vise od 2 dolara je identicna onoj koju sam u TC Usce platio 1500 dinara.

дефинитивно најбржи тел који сам ја тестирао у својој шаци. Одзив екрана, апликације све лети. видим да је некима проблем углови гледања.
Зашто ? зар је битно како ваш екран види неко поред вас ? па боље да не тако добро као ви. И мени је овај ипс бољи од самоледа. Самолед нема белу боју.
Једини реалан недостатак је микроСД слот. Камера је ок с обзиром да је то телефон а не фотоапарат. одличан производ и једина логична куповина за андроид ентузијаст.

што се тиче тиче углова гледања феноменалан је, ту нема полемике, слика јасна и добра док на С3 због амолед дисплеја и јаких боја угао гледања прави проблем.

што се тиче тиче углова гледања феноменалан је, ту нема полемике, слика јасна и добра док на С3 због амолед дисплеја и јаких боја угао гледања прави проблем.

Због amoled-a лоши углови:confused:
Па amoled екрани су поред најбољег приказа црне боје познати по најбољим угловима 'гледања'. Колико ја знам:p

Mali off,ali mislim da sam bas ovde citao o tome. Da li neko zna gde mogu da secem sim i turim adapter, kako bi kasnije mogao da koristim na bilo kom telefonu? Thx

Kada odem u 'Data usage' na vrhu liste po potrosnji mi stoji 'Android OS' sa oko 80 Mb. Jel zna neko na sta taj Android OS trosi protok i megabajte, posto mi ranije nije bio na ovoj listi?

A jel zna beko gde se moze kupiti NFC tag kod nas ili odakle moze da se poruci basim karticama?

Nisi u pravu, amoled ima odlične uglove gledanja.

A jel zna beko gde se moze kupiti NFC tag kod nas ili odakle moze da se poruci basim karticama?

Čini mi se da je neko ovde na forumu rekao da bus plus kartice mogu da se koriste u toj funkciji. Neka me neko ispravi.

Poslednja izmena:
ja sam cuo da se neko zezao da moze da se preko nfc-a hakuje bus plus :) u sta sumnjam ali....

Meni je ugao gledanja bolji kod nexusa nego kod s3 u direktnom testiranju necu da vas povredim sa Amoledom vidim da se dosta njih oseca ostecenim, ali je to moje subjektivno misljenje!

Meni je ugao gledanja bolji kod nexusa nego kod s3 u direktnom testiranju necu da vas povredim sa Amoledom vidim da se dosta njih oseca ostecenim, ali je to moje subjektivno misljenje!

Mislim da bi trebao da odes kod ocnog.

NHF, ali tehnologija je takva da LED ima takve uglove 180 stepeni i da se ne gubi nista, kontrast, boja.

Nazoves i pitas?!

stekam minute :D a reko ne mogu cekam do sutra da zovem a ovde na forumu je mozda vec neko zvao :D

Kupujes telefon od 400 eura, a stekas minute? C, c, c :)

Nazad
Vrh Dno