U dnu telefona se culo skripanje i krckanje kao da poklopac nije bio lepo namesten (nije "prisao" do kraja na bateriju), odmah sam to primetio cim sam otvorio kutiju (tel sa oglasa iz telenora)...
Telesmor je odlican da nema polu-pismenih (tehnicki) sluzbenika koji imaju naredjenje da nas sto vise odbiju i nateraju da pomislimo da je sve nasa greska i kako smo nestrucno rukovali aparatom.
Prvo izgovor je bio da telefon nisam JA kupio jer nemam ugovor u telenoru na svoje ime i da nemam broj u telenoru (sto je i tacno jer sam u MT:S), pa da se garancija ne vodi na moje ime, pa da je telefon kupljen u Novom Sadu, ma svasta su mi napricali...
Naravno...nisu imali iskustva sa mnom do sada, trazio sam i telefon na koriscenje (pise u ugovoru) i tu su mi pravili probleme jer su njihovi telefoni kodirani na telenor, sto nije tacno jer ima onih koji nisu kodirani (kao nex npr.) pa nemaju aparat za "malu karticu"
sve su probali..
Ja sam se samo drzao clanova iz ugovora i fiskalnog racuna kao i fotokopije licne karte prodavca tj. pravog vlasnika telefona.
Nisam zeleo da se telefon popravlja jer je star 7 dana i zahtevao sam novi na tu moju konstataciju oni su se smejali :smash: i rekli da to zaboravim i da je telefon ispravan i funkcionise kako treba i da mi se samo "cini" da je nesto pokvareno...kakav bezobrazluk...
Trazio sa glavnog u poslovnici ,ali je on izasao na dorucak u 13 h (siroma' ne moze da stigne od posla), sacekao sam ga (zvali ga na mob.) i objasnio o cemu se radi, uzeo je podatke dao mi je drugi telefon i sim adapter na koriscenje i za 8 dana su me pozvali da pruzmem nov aparat u zatvorenoj kutiji i napisali novu garanciju na 24 meseca NA MOJE IMEi dali mi obrazac da popunim kako sam zadovoljan sa uslugom....
Samo sam im rekao da su me podsetili zasto nikada necu doci u telesmor iako imam 6 brojeva na svoje ime i mesecno placam minimum 12 000 din za racune...:sceptic:
Ako imate problem sa neprepoznavanjem brojeva bez 381, probajte da obrisete google nalog pa da ga ponovo dodate. Meni je uspelo! Chudno mi je jedino sto me bas u tom trenutku gmail na desku pitao da potvrdim zemlju za country code.
Probajte..
Neko se zalio vec..
Tetra sta bi sa onim sto ti bio izgreban telefon? Jesi dobio novi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari