vladof
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.11.2011
- Poena
- 275
Мммм можда си у праву, овако је заиста безвезе да се играју са Корејанцима 😀Ваљда је motorola имала неки уговор verzion- ом...
Мммм можда си у праву, овако је заиста безвезе да се играју са Корејанцима 😀Ваљда је motorola имала неки уговор verzion- ом...
Ono sto bih napomenuo jos je da bela boja na N4 belja za razliku od gnex-a gde je uvek vukla na zuto sto nisam ni primecivao toliko dok ih nisam stavio jedan pored drugog 🙂 Nece mi se zgaditi super amoled jer je gnex vec kod novog vlasnika, videcemo koliko ce se ovaj N4 zadrzati kod mene 😀
Mislim da ce realna cena po oglasima (kada se bude pojavio u Telenoru) biti cca. 380 eur max jer se sada SIII moze `ladno na naci za 400 eur a ako si uporan i nize.
Naravno, treba sacekati da prodje prvi talas gde ce "optimisti" traziti 500+ eur za nexus 4.
Evo ga novi oglas.. nije skup 🙂 ne znam samo oklen mu garancija od god dana
Autonomija baterije nije sjajna, ali će biti bolja sa svakom novom verzijom androida.
Naravno da ce ovaj nexus imati podrsku googla u smislu android verzija minimum 2 god.. pa nexus star 3 god sa 512mb rama ima jb ako se ne varam..
Varas se. Nexus S nije dobio JB.
Reko je za Nexus One od HTC ne od samsunga ffs! Nexus One zvanicno zadnji rom koji je dobio je 2.3.6 .
BTW! Sta mislite da uzimam nexus 4 ili note 2?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari