Šta je novo?

LG Nexus 4

Realno N4 ima top hw, prosto za 350$ ne bih oklevao da ga kupim ni u maju ako izbace novi model...

Ja to baš planiram, pošto roditelji ne daju pare skupljam sam (to će potrajati) prodam Gnexus i kupim ovaj :d

Ono sto bih napomenuo jos je da bela boja na N4 belja za razliku od gnex-a gde je uvek vukla na zuto sto nisam ni primecivao toliko dok ih nisam stavio jedan pored drugog :) Nece mi se zgaditi super amoled jer je gnex vec kod novog vlasnika, videcemo koliko ce se ovaj N4 zadrzati kod mene :D

Tebra ajde ako ti nije tesko baci screen time i onaj grafikon.. bilo bi pozeljno i kada bi mogao proveris da li ti je telefon rev 10 ili 11.. kazu na xda da je na 11 bolja baterija i da ne moras isprobavas razne karnele i cuda da bi imao blizu 4h screen on-a.. neka te fino sluzi :)

Upravo sam proverio, HW11 verzija je u pitanju. Slike cu postaviti pred kraj dana posto sam ga jutros oko pola 7 skinuo sa punjaca i sad je na nekih 80% sa 40ak minuta screen on.

550 € (NEMA U PRODAJI)
neotpakovan, nov.model od 16gb, 12 meseci garancije.otkljucan za sve mreze.bez zamena, samo sms. beograd

Evo ga novi oglas.. nije skup :) ne znam samo oklen mu garancija od god dana

Nije skup nego je preskup ...
U telesmoru kosta 72000 ..
Neverovatna pljačka i još se reklamira. ..

Mislim da ce realna cena po oglasima (kada se bude pojavio u Telenoru) biti cca. 380 eur max jer se sada SIII moze `ladno na naci za 400 eur a ako si uporan i nize.
Naravno, treba sacekati da prodje prvi talas gde ce "optimisti" traziti 500+ eur za nexus 4.

Vidim tema ima 113 strana- koliko vas ima uredjaj ako ima ovoliko odgovora? Ili je vecina poruka "Ja mislim ovo/ja mislim ono" ?

Kako ste zadovoljni generalno? Interesuje me posto je LG, koji do sada nikada nisam razmatrao da kupim

Mislim da ce realna cena po oglasima (kada se bude pojavio u Telenoru) biti cca. 380 eur max jer se sada SIII moze `ladno na naci za 400 eur a ako si uporan i nize.
Naravno, treba sacekati da prodje prvi talas gde ce "optimisti" traziti 500+ eur za nexus 4.

Sumnjam da će biti mnogo "optimista" :), nije to novi iPhone pa da mogu da se šišaju ovce. Lično ne bih dao više od 400e za N4 ni u ludilu. Mene Nexus uređaji generalno ne oduševljavaju kvalitetom izrade i izgledom, uzeo bih N4 samo zbog sw (zato sam i uzeo baš N7), inače da mi sw ne igra ulogu birao bih svakako Samsung S3/Note2. Ne vidim šta prosečan korisnik dobija sa N4 da bi ga plaćao više od S3 recimo, a o nekih 500e da ne pričamo...

Poslednja izmena:
Sve osim kamere i mogućnosti promene baterije bolje. A meni ta 2 nisu bitna.

Inače, možda uzmem n4, ali samo ako ne budem morao da dam više od 100e + Gnexus.
Definitivno mi giga rama više nije dovoljno.

Pa dobro.. skoknes do austrije i puknes 300e da bi aktivirao garanciju :) sitnica.. mada mozda je i eu garancija pa mozes da pokusas da ga teras i kod brace bugara i rumuna :)

100eu je promotivna cena karte jata bgd-bec i jos plus moze da proba saher tortu.
Kad se moze ocekivati u ponudi mtsa i vipa ovaj telefon?

Neko rece ovde da je za sada samo telenor aktuelan sto se n4 tice.. ko zna kada ce mts i vip da ga nabave, ako ga uopste nabave u neko razumno vreme..

Loša ponuda i celo sr.... sa play storom je nastalo jer je Google od LG tražio količinu telefona koja je slična prodaji prošlog Gnexusa, računajući da će potražnja biti slična. Nije mi jasno ko je pogrešio i nije ukalkulisao cenovni efekat :)

@onome sto razmatra da kupi LG. Extra je telefon, ni ne razmišljaj da li je kvalitetan ili ne, jako je dobro telefon hardverski odrađen, sve je perfektno ukopljeno i prelepo izgleda. Naravno, softver radi besprekorno. Autonomija baterije nije sjajna, ali će biti bolja sa svakom novom verzijom androida.

Preporučio bih svakome ko može da ga nabavi za 350$/€ da ga nabavi jer je hardver toliko jak da će izgurati sve naredne iteracije Androida bar naredne 2-3 godine. A onda će mu svakako doći vreme za zamenu nekim tada novim nexus televizorom od 5400*3800 rezolucije ekrana od 5.5 inča, 16gb rama i 16jezgralnim procesorom od 2.5GHz :)

Za 350 eur ce preko oglasa moci i kod nas svako da ga uzme. Ne donosi taj telefon nista revolucionarno pa da moze da kosta vise.
Sto se tice baterije, ne verujem da ce tu nesto bitno moci da se uradi. Jednostavno, to je tako.
A ovo da ces biti miran 2-3 godine sto se tice Android verzija tek ne pije vodu. Kako su poceli, novije verzije telefona ce izbacivati na 6 meseci i mislis da ce raditi zvanican update za harver star 2-3 godine. A sve i da ga urade, pitanje kako ce to raditi jer ce tada verovatno standard biti 32-core procesori i ne znam koliko GB RAM-a.

Preskup je kod nas... Ko može da nabavi od preko bare, to je ok ponuda. Mislim da je za sada one x ili s3 bolja kupovina :) note 2 da ne spominjem :-D Problem kod note telefona je što korišćenje čistog androida znači da možete da zaboravite na napredne spen funkcije.

Naravno da ce ovaj nexus imati podrsku googla u smislu android verzija minimum 2 god.. pa nexus star 3 god sa 512mb rama ima jb ako se ne varam..

Pa pocelo je da se postavlja pitanje da li ce Gnex dobiti KLP, tako da... Svi gledaju zaradu... Ako hoces novi update, kupi novi telefon... Mozda ce i dobiti, ali pitanje je kako ce raditi...

Izvinjavam se.. moja greska.. ali je dobio ics iako ni jedan mob star 3 god ga nije dobio.. uglavnom mislim da ce sa 2gb rama n4 makar 2god imati podrsku googla.. mada kuda ide ovo razvijanje i stancovanje mobova nista me iznenadilo ne bih..

Reko je za Nexus One od HTC ne od samsunga ffs! Nexus One zvanicno zadnji rom koji je dobio je 2.3.6 .
BTW! Sta mislite da uzimam nexus 4 ili note 2?

Nemoj ovakva pitanja samo postavljati, postoje teme za to sta da kupim. Ovde ces dobijati samo jedno misljenje, kao sto bi u Note 2 temi dobio samo jedno misljenje.

Poslednja izmena:
Vrh Dno