vladof
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.11.2011
- Poena
- 225
Мммм можда си у праву, овако је заиста безвезе да се играју са КорејанцимаВаљда је motorola имала неки уговор verzion- ом...
Мммм можда си у праву, овако је заиста безвезе да се играју са КорејанцимаВаљда је motorola имала неки уговор verzion- ом...
Ono sto bih napomenuo jos je da bela boja na N4 belja za razliku od gnex-a gde je uvek vukla na zuto sto nisam ni primecivao toliko dok ih nisam stavio jedan pored drugogNece mi se zgaditi super amoled jer je gnex vec kod novog vlasnika, videcemo koliko ce se ovaj N4 zadrzati kod mene
![]()
Mislim da ce realna cena po oglasima (kada se bude pojavio u Telenoru) biti cca. 380 eur max jer se sada SIII moze `ladno na naci za 400 eur a ako si uporan i nize.
Naravno, treba sacekati da prodje prvi talas gde ce "optimisti" traziti 500+ eur za nexus 4.
Evo ga novi oglas.. nije skupne znam samo oklen mu garancija od god dana
Autonomija baterije nije sjajna, ali će biti bolja sa svakom novom verzijom androida.
Naravno da ce ovaj nexus imati podrsku googla u smislu android verzija minimum 2 god.. pa nexus star 3 god sa 512mb rama ima jb ako se ne varam..
Varas se. Nexus S nije dobio JB.
Reko je za Nexus One od HTC ne od samsunga ffs! Nexus One zvanicno zadnji rom koji je dobio je 2.3.6 .
BTW! Sta mislite da uzimam nexus 4 ili note 2?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari