Šta je novo?

LG Nexus 4

Phone House lanac je odbio da prodaje Nexus 4 zbog cene koju LG trazi za telefon, u maloprodaji bi kostao oko 600e.

Poslednja izmena:
Ja kad vidim ona kicasta ledja telefona sa sljastecim kvadraticima i minijaturno socivo kamere izgubim odjednom zelju za telefonom!!

Problemi oko pocetne prodaje me uopste nisu iznenadili, trebali su staviti preordere pre par dana a ne ovako da masa ludacki klikce u pokusajima da kupi telefon dok serveri umiru.

Gnex rulezzz! :D

Nokia 3310 je i dalje najbolja. :)

Moj line do N4 ce moci da se ostvari tek za mesec i po dana, tako da me ne interesuju ovi pocetni problemi. A sobzirom na ogromnu razliku cena izmedju GP-a i LG-a, ovakva navala je bila ocekivana.

Evo sta su objavili u Nemackoj:

"We are overwhelmed by the great interest of our users on Nexus Nexus 4 and 10 and at the same time regret that not all interested parties could come into play. Both units were sold out within a short time.

Of course, we make every effort to them as quickly as possible to make available again. For now, we can unfortunately not make a statement as to when the next batch of devices will be available on Google Play."

Hahahahahaha *****i, mozda su imali po 10 komada!

pa i tih par desetina 'iljada je uzsno malo, znajuci da je telefon ishajpovan skoro ko kristalni,a da se kristalni prodavao u milionima prvih nedelju dana. Ovo bukvalno kao da je nekako na neki nacin LG ucenio Google da ih uzjase na trenutak, da pokupe android Nexus slavu sa jednim uredjajem i onda sve po starom, Kinder jaje telefoni, samo sa osvezenim renomeom.

evo jedne slike iz Anand-a, slikane N4:

IMG_20121103_144951.jpg

Evo malopre pustise N4 i N10 u USA, N4 se rasprodao za par minuta opet. GAF javlja da je limit po osobi bio 5 komada.

Ovo me podseća na vreme kada je HP prodavao svoj TouchPad tablet, pa je nestajao u roku od par minuta :)

I opet - Gnex rulezzz! :p

Razlog (ovog posta) vrlo jednostavan:
ZNAO sam da ce svi da ***** na uredjaj kad se ispostavi da ga skoro niko nece uzeti prvog dana... :)

Da su ga uzeli bio bi bombona... :D

LG Quality :d

I opet - Gnex rulezzz! :p

Razlog (ovog posta) vrlo jednostavan:
ZNAO sam da ce svi da ***** na uredjaj kad se ispostavi da ga skoro niko nece uzeti prvog dana... :)

Da su ga uzeli bio bi bombona... :D

Ja sam i dalje pri stavu da je LG Nexus 4 za pare za koje se "prodavao" odlican telefon i tu nema sta da se prica.
Google je usrao sve i napravio zesci fail a znali su dobro sta rade i sta ce da bude, sve ovo je iz nekog razloga namerno uradjeno.
A taj razlog je veoma jednostavan: Skrenuti paznju sa iPhone-a i iPad-a Mini. Sto je u neku ruku jako mizerno i jadno.
Mnogi nagadjaju da je u Nemackoj za prodaju bilo dostupno samo par hiljada ako ne i par stotina telefona.
I ako skoro svi sajtovi kazu da je prodaja trajala 15 minuta to je LAZ jer sam od momenta kada su telefoni bili "dostupni" pa sve do momenta kada mi je N 4 16GB misteriozno bez ikakvog objasnjenja nestao iz korpe bio na sajtu, to je trajalo oko 7-8 minuta i to je to.

Na gaf-u kazu da se pojavi na US store-u i brzo se rasproda, i tako na svakih 10tak minuta. Ocigledno imaju problema ne samo sa brojem fonova nego i sa serverima koji redovno crkavaju zbog preterane navale.

Uspeli su da hostuju youtube stream felixovog skoka za 8 miliona gledalaca, a crkavaju na prodaji nexusa. That's saying something. :D :D

Mislim da ce narednih dana biti bolja situacija. Sto se hajpa tice uspeli su 110%. O surfaceu i lumiji niko ne prica.

Ne samo o njima, već su bacili iPad mini u drugi plan, i sada će par dana da se vrte vesti na it sajtovima kako je potraznja bila ogromna, kako su rasprodali sve za 10min, pa će posle da idu vesti kako je ponovo dostupan... Slična situacija je bila i sa N7

Izgleda da je 1080p snimanje ostalo na 22fps. Mislim da to nije u redu, pogotovo što to nisu ni na gnex sredili, tako da ko zna da li će i na ovom.

A da nije malo cudno sto Nexus S i pored istog hardvera kao SGS I nije mogao da snima 720p, i jos uvek ne moze niti ce ikad, pa onda Galaxy Nexus ima limit 24 fps, sada ovaj LG Nexus 4 bedna 22 fps.. Retardirano skroz, kao da na taj nacin hoce da bar malo distanciraju Nexus telefone od ostalih, u fazonu ne moze Nexus da bude bas savrsen, i da ima redovne apdejtove i da ima odlicnu kameru i kamkoder.

Vrh Dno