Šta je novo?

LG Nexus 4

Zadovoljan sam i sa 720p:)

Ma ja i ne snimam, ne znam da li sam na Gnexu napravio 5 snimaka, ali nije uredu onako globalno gledano. *** ima najjači procesor na tržištu i sasvim pristojan senzor, a i dalje je đubre.

A da nije malo cudno sto Nexus S i pored istog hardvera kao SGS I nije mogao da snima 720p, i jos uvek ne moze niti ce ikad, pa onda Galaxy Nexus ima limit 24 fps, sada ovaj LG Nexus 4 bedna 22 fps.. Retardirano skroz, kao da na taj nacin hoce da bar malo distanciraju Nexus telefone od ostalih, u fazonu ne moze Nexus da bude bas savrsen, i da ima redovne apdejtove i da ima odlicnu kameru i kamkoder.

A sta ima veze kad ti ionako cekas ove 4K senzore.... :p

Koje 4k senzore?

Idealan telefon za tebe je ip5, 4" ekran, odlična kamera, odličan zvuk, metalno kućište, imao si badu tako da ti ios neće teško pasti... Ne znam što se i dalje bakćeš sa androidom? :)

Daleko bilo :) Acro S ili Xperia P, u zavisnosti od finansija ali verovatno ovaj jeftiniji Sony jer zimi uvek imam najmanje para. Uostalo, kao da je to bitno u ovoj temi.

Pa senzore koji ce snimati 4k rezoluciju....

A ti mislis da ce to tako brzo, tipa sledece godine? :)

Poslednja izmena:
Auuuu, zuti lepak. To je Apple patent. Sad ce da ih tuze :(

ovi ko da su ucili skolu od nasih svercera :)
malo im $=E cena, samo mi nije jasno ko ce da ga kupi u radnji - kad vec ima Google?!?

Samo sto Google nema pa ti cekaj...

Ja svakako čekam ;)

koliko ja vidim ovo je samo napravljen hajp, retko ko ce ga i dobiti po "google" ceni..

živi bili pa videli..mali broj ljudi će ga dobiti po toj ceni, na telefonu su radili zajedno i LG i Google, i svakako ovi iz LG nisu mutavi pa stavili ovoliku cenu da im niko ne kupi (još su najbitnija tržišta pokrivena sa google play store)..

nadam se da grešim..

Ma biće za dan dva. Zar mislite da su napravili 10000 komada i rekli dosta, pravićemo ostale malo kasnije kada nas ne bude mrzelo.
Jedino što može da se desi je da je to dogovor sa LG - jem, da google proda malo po niskoj ceni, da se raširi priča i kada drugi budu hteli da kupe moraju po većoj ceni jer google nema zalihe. Mada ne verujem da je to.

U svakom slučaju, ima li neko voljan da mi donese 16gb model za 350e recimo do kraja novembra?

Bas me zanima koliko su telefona imali?
@dr.sonic
A za 350€ tesko ces ga naci, jer tu nije ukljucena ni ona postarina sa PlayStore pa tek ugradnja :)

Pa ne verujem da su imali puno telefona.
I ja mislim da nema sanse za 350, za 400 vec moze, ako neko hoce da ti ucini.

Donecu ja za 480 :)

Em ne može da se kupi, em su podigli cenu verzije od 8GB sa £219 na £239.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1352902392872.jpg
    uploadfromtaptalk1352902392872.jpg
    27.6 KB · Pregleda: 270
Dostava, carina, cimanje, pa da se zaokruži na 500€ :)

Ne znam koje su cene najavili, ali znam da su podigli cenu ovog od 8GB. Kad se pojave ponovo, ide ovaj od 16GB u korpu.

Nazad
Vrh Dno