Šta je novo?

LG Nexus 4

Pošto ti mobilnost nije presudna tj stoji ti u kamionu, ne vučeš ga po džepovima onda moj glas ide za neku 10ku. Ja imam sličnu situaciju ali mi treba mobilnost tako da mi je n7 kompromis. Ipak dok gledam filmove (u autu) zaželim neku 10ku.

Do sad sam gledao filmove na gnex,veruj mi 7" ce mi biti boli glava:)Jedino mi je bitno da se puni preko usb kabla da ne bih morao da se zezam s punjacima kao s proslim prestigio tabom,zato sam ga i prodao.Imam i laptop ali mala mi je kabina u kamionu pa mi nije praktican a i puno struje vuce:thumbdown:

Kojim?Pretpostavljam da si na moje postove mislio.

Ma ja to ne radim ni pod razno,ali bugari rumuni i turci su fanatici sto se toga tice:)

Ne bi verovao koliko vozaca gleda filmove dok vozi sa sve podignutom nogom:)N7 bi mi bio super sa usb otg i fleskom od 32 gb,a moze da se turi i navigacija:D Nasao sam jedan na oglasima za 210 e star 20 dana sa garancijom pa cu se sutra dogovoriti s covekom da li uzimam ili ne.

Wtf? Bahato samo tako ccc

Do sad sam gledao filmove na gnex,veruj mi 7" ce mi biti boli glava:)Jedino mi je bitno da se puni preko usb kabla da ne bih morao da se zezam s punjacima kao s proslim prestigio tabom,zato sam ga i prodao.Imam i laptop ali mala mi je kabina u kamionu pa mi nije praktican a i puno struje vuce:thumbdown:

Apetiti rastu, nekad sam gledao na n8, pa sgs, s3 i sad n7. Na s3 ne mogu više premalo mi je a mogao sam na 4 cola bez problema.

A Gnex uskoro postaje jos bolji, sa izlaskom 4.2 i, nadam se, brzim portom na nas model. ;)

Da li je sigurno ono da može da se kupuje preko stora u americi samo ako su kartica i adresa američki?

A da li šalju na adresu kartice ili mogu da naznačim na koju adresu da pošalju (u americi)?

Odakle to da je presporo? Mislim da bi na gnexu 4.2 trebao da radi perfektno....

I, kupio neko?

Ljudi, koje opcije imam na raspolaganju za slanje iz SAD? Jedan od moji donatora hoce da mi ucini uslugu pa da mi kupi i posalje ali ni on ne zna kako. Ima li neko iskustva?

Sponzoruso... :p

A nazalost, ne znam da ti pomognem. No siguran sam da ima ko ce znati, a zeljan je Neat Roma na N4. :)

nexus4-bumper-googleplay.jpg

evo kako izgleda bumper :)

U UK još uvek ne može da se poruči Nexus 4, verovatno će biti u toku dana.

Ljudi, koje opcije imam na raspolaganju za slanje iz SAD? Jedan od moji donatora hoce da mi ucini uslugu pa da mi kupi i posalje ali ni on ne zna kako. Ima li neko iskustva?

Nijedna ekonomski isplativa.

Ja bi: Da pošalje kurirske službom (UPS, TNT) i da navede vrednost 80Usd i da je poklon.
Trebalo bi da prodje, ako ne onda si ga.... oko 10.000,00 rsd spediterima, i carina + porez na ono što oni procene kao vrednost uređaja.

FedEx je jedna/ina opcija i stici ce ti sigurno, samo papreno kosta usluga. Mislim da drugih opcija tesko da imas. Jedino ako znas da neko dolazi iz USA pa da mu taj donator posalje USPS-om i ovaj donese....

U Nemackoj sam.
Prvo je telefon trebao sinoc da bude dostupan u 00:00, rekli su da ljudi ne cekaju i da ce biti dostupni ujutro za vreme dorucka.
Nakon 9:00 16GB verzija je bila dostupna samo PAR minuta stavio sam 16GB u korpu i SVAKI put kada sam kliknuo da zelim da narucim telefon dobijao sam error da stranice ne postoji.
Probao sam sa 8GB i dobio isti error, stranica je radila presporo i pokusavao sam par puta ali bez uspeha, samo nekoliko minuta kasnije javljeno je da su telefoni rasprodati za par minuta!!

E pa FUCK YOU Google!!

Vrh Dno