onua
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.12.2007
- Poena
- 350
Ja sam za
Neki minibus da se organizuje, sto da ne x)
Bilo bi super.
Ja sam za
Neki minibus da se organizuje, sto da ne x)
Koja je najbliza zemlja koja ima play store sa kog se moze naruciti?
Jel mi se to cini ili iz poslednjih par postova opet mislim da je telefon njesra? :d
Au majku mu, pa kako Nexus 7 kod nas kosta isto kao i u Eu.. valjda su izvalili da ce ovo biti ultra-popularan telefon pa dizu cene..
Jos jedna epic tema.![]()
Lepo/ruzno je tesnoj vezi sa parama tako da...
Pa da, znas ono kako sponzoruse/drolje zovu debelog lika bez para i sa parama? debela svinja/debeli rch ili meda maji debeji :d :d
hahahhaahah, vrh :beer:Pa da, znas ono kako sponzoruse/drolje zovu debelog lika bez para i sa parama? debela svinja/debeli rch ili meda maji debeji :d :d
E nesto slicno samo obrnuto je sa ovim LG, svaka cena veca od guglove kod mnogih izaziva gnev kroz primecivanje/izmisljanje brojnih mana, tako isto i kod mene, odjednom me nervira ovo staklo pozadi, nedefinisan dizajn i to sto je LG :d 50e visa cena = 5 novih mana![]()
Pa da, znas ono kako sponzoruse/drolje zovu debelog lika bez para i sa parama? debela svinja/debeli rch ili meda maji debeji :d :d
E nesto slicno samo obrnuto je sa ovim LG, svaka cena veca od guglove kod mnogih izaziva gnev kroz primecivanje/izmisljanje brojnih mana, tako isto i kod mene, odjednom me nervira ovo staklo pozadi, nedefinisan dizajn i to sto je LG :d 50e visa cena = 5 novih mana![]()
Ja mis'im da svako ko zaista oce da uzme telefon, moze to da uradi po pravoj ceni, a ovi sto oce da im kurir donese na gajbu, i to zenski kurir od 19 godina sa velikim sis*ma, nece da moze. okacili ljudi info gde je google cena, kopajte, trazite, zovite rodbinu, u srbiji zivi 6 miliona srba, u svetu ih ima duplo toliko. Chikago do 4tog kolena ima vise srba nego Beograd.
Initial Impressions Of The Nexus 4 - Raising The Bar For Design, Materials, And Build Quality - http://www.androidpolice.com/2012/1...e-bar-for-design-materials-and-build-quality/
Pre svega - ako LG ponudi cenu mnogo visu u odnosu na Google, pucali su sebi u koleno, kao i Nokia cenama za WP8 telefone.
Tako se ne vraca na dobru poziciju na trzistu, posebno ako si dobrano u buli.
Da li je moguce iz Srbije da se kupi preko Play Store telefon na nekoj adresi recimo u Francuskoj i sta je sa garancijom kod ovakvih uredjaja?
Da li je moguce iz Srbije da se kupi preko Play Store telefon na nekoj adresi recimo u Francuskoj i sta je sa garancijom kod ovakvih uredjaja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari