Šta je novo?

LG Nexus 4

Poslednja izmena:
Jel mi se to cini ili iz poslednjih par postova opet mislim da je telefon njesra? :d

Au majku mu, pa kako Nexus 7 kod nas kosta isto kao i u Eu.. valjda su izvalili da ce ovo biti ultra-popularan telefon pa dizu cene..

Cene su visoke van google play store-a a to znaci u puno zemalja. Za sada je u DE, FR i UK potvrdjena cena od 299/349, svuda ostalo je od 550-600 evra.

U Italiji LG prodaje za 600 evra fon...

Mozda Google prosiri spisak zemalja gde se moze uzeti za normalne pare.

Kod nas ako stigne kostace boga oca kod provajdera. Ipak je LG ispao sisa za razliku od ASUSa koji N7 prodaje za iste pare kao i Google.

Bilo bi mi draze da su na bazi Padfone 2 pravili novi Nexus...

Ahahaha sad ce svima da se izruznja telefon :D

Sem onima koji imaju tetke strine i sl po nemackoj =]

Jos jedna epic tema. :D

Lepo/ruzno je tesnoj vezi sa parama tako da...

Zamalo da kupim Samsung Galaxy Nexus... Ne bih se mnogo prevario da sam uzeo,ali ovaj LG je uz Nexus 7 najbolja kupovina i vredelo je čekati :)

countryavailability-guakvm.jpg

Lepo/ruzno je tesnoj vezi sa parama tako da...

Pa da, znas ono kako sponzoruse/drolje zovu debelog lika bez para i sa parama? debela svinja/debeli rch ili meda maji debeji :d :d

E nesto slicno samo obrnuto je sa ovim LG, svaka cena veca od guglove kod mnogih izaziva gnev kroz primecivanje/izmisljanje brojnih mana, tako isto i kod mene, odjednom me nervira ovo staklo pozadi, nedefinisan dizajn i to sto je LG :d 50e visa cena = 5 novih mana :)

Ja mis'im da svako ko zaista oce da uzme telefon, moze to da uradi po pravoj ceni, a ovi sto oce da im kurir donese na gajbu, i to zenski kurir od 19 godina sa velikim sis*ma, nece da moze. okacili ljudi info gde je google cena, kopajte, trazite, zovite rodbinu, u srbiji zivi 6 miliona srba, u svetu ih ima duplo toliko. Chikago do 4tog kolena ima vise srba nego Beograd.

Pa da, znas ono kako sponzoruse/drolje zovu debelog lika bez para i sa parama? debela svinja/debeli rch ili meda maji debeji :d :d

E nesto slicno samo obrnuto je sa ovim LG, svaka cena veca od guglove kod mnogih izaziva gnev kroz primecivanje/izmisljanje brojnih mana, tako isto i kod mene, odjednom me nervira ovo staklo pozadi, nedefinisan dizajn i to sto je LG :d 50e visa cena = 5 novih mana :)
hahahhaahah, vrh :beer:

To znaci da si ti sponzorusa tj. drolja?? :d

Ja mis'im da svako ko zaista oce da uzme telefon, moze to da uradi po pravoj ceni, a ovi sto oce da im kurir donese na gajbu, i to zenski kurir od 19 godina sa velikim sis*ma, nece da moze. okacili ljudi info gde je google cena, kopajte, trazite, zovite rodbinu, u srbiji zivi 6 miliona srba, u svetu ih ima duplo toliko. Chikago do 4tog kolena ima vise srba nego Beograd.

A mi koji nemamo apsolutno nista od rodbine u inostranstvu cemo da cekamo domace cene prvo...

Ja bih vas samo zamolio da ako moze malo manje dramite tj. sacekate da se telefon prvo pojavi tamo gde treba a to se nece desiti pre 13-og, pa nakon toga kada objave dostupnost, ujedno i cene u drugim zemljama nastavite sa dramaturgijom.

Vrlo je moguće da se ti strahovi ovdašnjih članova obistine. Sa takvom cenovnom politikom bi Google ponudio svoj uređaj preko Play-a prilično povoljno, izašao bi u susret operaterima da mogu da nastave da nas deru, a ne bi ni stao na žulj ostalim proizvođačima android telefona (pa ni samom LG-ju). (Time bi, takođe, i moja teorija o revoluciji i budućoj maksimalnoj ceni vrhunskih smartfonova pala u vodu :d) Bilo kako bilo, ko bude želeo da nabavi telefon po manjoj ceni, moći će to da uradi uz malo truda i strpljenja, kako reče Igorica.

e pa onda k.... ce da proda n4 ko n7. mada nema mi logiku da google zaprzi corbu proizvodjacima 7incnih tableta a istim tim proizvodjacima u segmentu telefona popusta. doduse, mozda je ova cena n7 ovakva zahvaljujuci asusu a ne guglu (mislim na prodaju van google marketa)

Pre svega - ako LG ponudi cenu mnogo visu u odnosu na Google, pucali su sebi u koleno, kao i Nokia cenama za WP8 telefone.

Tako se ne vraca na dobru poziciju na trzistu, posebno ako si dobrano u buli.

Ja ne vidim sta je to Samsungu smetalo da prodaje druge telefone mimo Nexusa prosle godine... Prodavace ih i LG isto tako (u stvari ta dva modela :p:p)

Salu na stranu, ko ima nekog u USA a da se vraca u skorije vrijeme taj ne treba da misli o izboru telefona....

Pre svega - ako LG ponudi cenu mnogo visu u odnosu na Google, pucali su sebi u koleno, kao i Nokia cenama za WP8 telefone.

Tako se ne vraca na dobru poziciju na trzistu, posebno ako si dobrano u buli.

Pa fazon je sto ce se ovaj telefon prodavati i da LG odredi neku svoju cenu, jednostavno je hw mocan i jos je google phone.. nece svi kukati kao pusti balkanci.

@emix, hahha sad vidim, pa to u slucaju da mi lg pokloni ovaj fon a ja povucem sav hejt :d

Poslednja izmena:
Sad mi malo zao sto sam pre dva meseca kupio galaxy nexus:D

Dobar je Nexus i dalje, i bice super dok god ima podrsku i redovno dobija update-ove. Ja sam jos kad su prve slike izasle sa N4 prodao svoj Gnex i sad samo cekam da kupim novi, doplata mi nece biti vise od 50e za 16gb model tako da sam super zadovoljan.

Da li je moguce iz Srbije da se kupi preko Play Store telefon na nekoj adresi recimo u Francuskoj i sta je sa garancijom kod ovakvih uredjaja?

Da li je moguce iz Srbije da se kupi preko Play Store telefon na nekoj adresi recimo u Francuskoj i sta je sa garancijom kod ovakvih uredjaja?

Nema worldwide garancije kao kod Apple-a.

Mada ne mozes ni da ga kupis na taj nacin. Treba ti francuska cc da bi kupio.

Vrh Dno