Šta je novo?

LG Nexus 4

Znaci da verovatno i Optimus G ima Wolfson-a. :)

A onda znaci da i Nexus 4 ima :)
Nije mi to bas toliko presudno, ali Galaxy Nexus bas ima los audio cip, pa bih bas voleo da Nexus 4 ima nesto bolje (Wolfsona recimo:)

^Ako mislis na tih zvucnik to se resava romovima i aplikacijama, koliko sam citao taj Gnexus ima TI audio cip koji je bolji nego onaj iz Razr Maxx a i ta Motorola ima sasvim ok zvuk po skoro svim testovima, znam da sam jurio tacne podatke pre par meseci.. zakljucak je bio da Nexus ima bas dobar audio cip ali ne na nivou wolfsona.

Texas Instruments TWL6040

Mozda ovaj Nexus 4 i Optimus G nemaju Wolfson ali kao da je bitno sve dok su rezultati skoro isti ;)

TI TWL6040 ima i Optimus 3D, odlican je chip jer ima dva DAC-a, ako me secanje dobro sluzi. Nevazno trenutno. :)

Edit: Jedina mana je sto Supercurio ne zeli da se bavi sa TWL6040.

Edit 2: Kada bolje razmislim... TWL6040 imaju uredjaji zasnovani na TI SoC-u (i9250, O3D, itd). A posto je novi Nexus 4 na Qualcomm-u,... pre bih rekao da je onda sa Wolfson audio chip-om.

Poslednja izmena:
Ljudi znam da je jos rano ali ima li nekih naznaka koliko ce telefon kostati u Austriji ili Svedskoj, vidim u Njemackoj i Francuskoj ce biti dostupan preko Play Store-a, cijene u Engleskoj se vec znaju ali ne mogu nista da nadjem za Austriju u kojoj imam neke familije a ni za Svedsku u koju idem pred novu godinu.

LG Nexus od 19.11.2012. u prodaji u Austriji, cijena 550 EURA, u Svedskoj ce biti 4595 kruna ili vam ga 533 EURA.
Tako da ni kod nas ne treba ocekivati neke normalne cijene.

vec mi se javlja da cu ga uzimati u UK.

LG Nexus od 19.11.2012. u prodaji u Austriji, cijena 550 EURA, u Svedskoj ce biti 4595 kruna ili vam ga 533 EURA.
Tako da ni kod nas ne treba ocekivati neke normalne cijene.
Odakle ovaj info?

to su preprodavci koji uzimaju telefon preko gplay-a...

Kakva bi situacija bila sa garancijom u slucaju da ga uzmem iz USA? Da li je u pitanju worldwide garancija i da li se to priznaje kod nas?

Izgleda ce biti jeftinije naruciti N4 iz Amerike/Kine/Zimbabwea, cak i sa shippment cost-om.

Poslednja izmena:
Izgleda da cu ja ostati na mom Optimus 3D ako to bude tako :/

Ma ove velike cene su od raznih provajdera, nisam ni ocekivao da ce biti u rangu play store-a.

Koja je najbliza zemlja koja ima play store sa kog se moze naruciti?

Trebalo bi da organizujemo jednu turu u najblizu zemlju i uvezemo par telefona za forumase :D

Jel mi se to cini ili iz poslednjih par postova opet mislim da je telefon njesra? :d

Au majku mu, pa kako Nexus 7 kod nas kosta isto kao i u Eu.. valjda su izvalili da ce ovo biti ultra-popularan telefon pa dizu cene..

Vrh Dno