Postoji mogućnost da mi prijatelj donese Nexus 4 iz USA, pa me zanima šta treba da uradim (pretpostavljam neko dekodiranje) i da li bi to mogao sam?
Ako ga kupi preko Play Store ili u radni apsolutno nista. Treba ti samo adapter za punjac.
Postoji mogućnost da mi prijatelj donese Nexus 4 iz USA, pa me zanima šta treba da uradim (pretpostavljam neko dekodiranje) i da li bi to mogao sam?
Ako iko ima kinder jaje plastiku , to je samsung![]()
Ako ga kupi preko Play Store ili u radni apsolutno nista. Treba ti samo adapter za punjac.
Al si brate bukvalno shvatio moj saljiv post.
pitanje je bilo - dal se google pita u proizvodnji nexus-a do te mere da odlucuje i o dizajnu, kvalitetu hardvera, preporuke i slicno, ili se dogovore sa firmom da flagship-hardwer preobraze u Nexus koji firma ima po gotovom receptu i u planu proizvodnje ?
Nikad neću razumeti ovakve izjave koje me podsećaju na tvrdnje vozača Wagena koji jedini misle da su sva druga kola ''nebezbedni plastikaneri''.
HSVstoned - kako je HTC mufljara .. ? oni zapravo grcaju u pokusaju da prate Samsung i Apple. okej - cela faza sa neobjavljenim update-om za DHD jeste bila jadna i klasican money grab u fazonu "nema ICS za DHD, pa zato kupite One seriju" ali sasvim logicno jer se oni brda bore da ostanu u vrhu. Nije da su drugi ista bolji od njih u tom vrhu, samsung i Apple pre svega sa kreetenskim cenama. Meni licno ce HTC uvek biti favorit zbog premium build-a uredjaja kad se sagleda cela mobilna paleta od Tatoo-a pa na vamo, u svim etapama su izbacivali po par uredjaja koji zaista odudaraju po kvalitetu izrade od ostalih. tome u prilog ide i cena polovnjaka u oglasima, kad se uporede da istim androidima drugih firmi.
Ljudi, stvarno, ali stvarno prestanite više da tupite o materijalima, nekima ovde kao da je to jedini faktor pri izboru telefona. Ukapirajte više da cena kućišta minimalno učestvuje u ukupnoj ceni proizvodnje. Te super-extra-mega-giga plastike jedva da koštaju nešto više od fuj-bljak-kinderjaje plastika, čak i na milion primeraka razlika u ceni je zanemarljiva, a ne proda se svaki model ni u milion primeraka. Plus, svaka plastika ima svoje mane i prednosti, recimo sjajna glatka plastika je dobar izbor jer privlači decu i Jelene Karleuše, dok obrnuto tamna teksturisana plastika manje klizi u ruci i ne primećuju se otisci prstiju na njoj. Kruta plastika daje bolji osećaj pri držanju, ali meka bolje apsorbuje udar kad telefon ispadne. Sve ima svoje.
Htc and sljamsung down! In LG we trust! :d
Meni samo po malo nije jasan Google-ov cilj.
Prodati i aktivirati sto vise android uredjaja. Bez prevelike zarade na hardveru.
Ili svrgnuti Apple i ios sa trona na US trzistu niskim cenama kada vec drugacije ne moze. I preuzeti njihove korisnike.
Sta im je trenutno primarni cilj...
Koliko se Google pita kada neko izbacuje telefon u njihovo ime ... ?
1. "natrpajte ga hardverom, otvorite se za dizajn, a mi cemo na osnovu toga da pecnemo softver u njega"
ili
2. "Slusaj LG, nema vise Optimusa i kinder jaje plastike, sad pravite za nas, dakle evo lista specifikacija ako ocete da pravite Nexus"
?
Pogledaj ovo na primer, plastika izgleda ruzno i kicerski kao kod jeftinih kineza:Jel mogu ja da vas pitam po čemu procenjujete da li je plastika kod jednog proizvođača loša, a kod drugog dobra. Šta uzimate kao merilo, baš me zanima, pošto hsv kaže da S3 ima plastiku kao neki kinez.
zbog toga mi je logicno da ovako mocan telefon prosto ne moze da ima los audio cip ali videcemo..
Both the Samsung Galaxy S III and the LG Optimus G posted some excellent scores in our audio quality test. The Galaxy S III output is generally a bit cleaner, but the difference is a bit hard to detect with a naked ear.
The two are also quite evenly matched, when it comes to volume levels too - sadly neither of them is particularly impressive in that aspect. If we had to pick we'd give the Galaxy S III the win here, but no matter which one you choose, you'd be getting pretty good audio output.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari