Šta je novo?

LG Nexus 4

Ako ti tako kazes.. Eto kada si vec rootovan stavi premijerno adfree aplikaciju da ne gledas razne reklame u programima i igricama :)

Nema nista lose, osim ako ti nije mrsko stalno da mijenjas, meni jeste.

Ko kaže da moraš često da menjaš?
Evo ja sam na Cataclysm rom-u od kako je izašao 4.3...
I nikakvih problema nisam imao, verovatno bi ja menjao nešto, ali nikako da odem negde gde ima wifi :-D

Ako ti tako kazes.. Eto kada si vec rootovan stavi premijerno adfree aplikaciju da ne gledas razne reklame u programima i igricama :)

Stavio sam to prvo. Smarate, flesujte do mile volje ako hocete, pricamo o drugim stvarima...:eyebrows:

Poslednja izmena:
Samo Nillkin mate, već sam govorio... Nema više fleka od masnoće ruku na telefonu!

^ Na dx.com ih ima. Pisao je u threadu.

build.1 released. Check slimroms.net for details

za ljubitelje slima izasla stable, mada je i beta bila zlocin :D

Ja koristio oba na Gnex i bolji mi je PA, ustvari ima više opcija, ali i jedan i drugi rade savršeno :d

meni PA isto nije nikako legao... izvali se to al ne vidim neku preteranu upotrebnu vrednost... a Slim je na fazon AOKPa, milion opcija i opcijica pa se nađe i nešto korisno :)

Slim je odradio neku stvar koju je PA preuzeo sto se tice dedlokova,makar je tako napisao dev u toj temi.. Da skratim pricu,rom je jss a kernel jwr s time sto franko jwr ne moze jer je menjao neki ramdisk

Da, evo videh sada da je u pitanju kombinacija JSS i JWR, kao kod PA.

Kakav je što se tiče baterije?

Otkud znam.. Drzi mi 4h na 30 posto brajtnes(sve ukupno oko 22h).. 30minuta stick tenisa ostalo surf i bleja na 2g/wi fije

Gotovo, moraću da ga probam dok ne izaðe milestone AOKP 4.3. :)

Slim je punokrvni JSS? Deadlockovi jesu li prisutni?
pazi nije 1:1 kopija ali me podseća na aokp po 2 stvari 1) gomila podešavanja 2) unikatna i originalna rešenja

probaj bre, pričaš o romovima kao šćepan o rootu :D izvrti i 3 za dan ako treba :D

Hehehe sa kime naðe da me uporediš. :D

Probaću Slim, čim ugrabim sat vremena slobodnih.

sad ispada da sam ja neki zagovornik slimbeana a u stvari ga nešto i ne gotivim :) zato što ima memory leak za koji vas na n4 realno zabole ali na gnexu telefon postane neupotrebljiv... a šteta je, jer jako lepo radi, opet verujem da na n4 svaki rom leti, ali na gnexu se i tu vidi razlika, ovaj je baš baš brz i smooth...

Nazad
Vrh Dno