Šta je novo?

LG Nexus 4

Ima GLONAS 100%

Btw,Stjepan

Nemoj rootovat,zahebat ces nesto :d

Poslednja izmena:
Odradio sam sve preko Nexus Root Toolkit v1.7.2 ali kada startujem na kraju Super User SU kaze mi "There is no SU binary installed, and SuperSU cannot install it. This is a problem!" Probam sam ponovo da rutujem, koristio sam UPDATE-SuperSU-v1.65.zip, mislim da je to najnoviji, ali isto se desava. U cemu je problem sad??

EDIT: Uspeo sam. Rucno sam iz recovery-a ponovo flesovao SU.

E da li brise sve podatke sa /sdcard mrsko mi prebacivati na racunar sad!? :)

Da na root prekoovog Wug Toolkita sam mislio. Reko da se ne peglam da prebacujem podatke. :)

pa to su ti podaci koji ti je? :D
bude telefon kao da si ga prvi put upalio.

Kada se otključava bootloader, brišu se podaci sa /sdcard, kada se samo root-uje, ne.

Pa da li se preko tih toolkitova otkljucava bootloader ? Pitam jer ih nikada nisam koristio..

O jada, nema veze, izduracemo, sve sto je potrebno samo malo vremena, dok ne tuku dobro je :D

Loznica sve preko Wuga, meni djeluje extra alat. I unlocking i root, i unroot i locking :d

Koliko znam, moguće je root-ovanje i bez otključavanja bootloader-a pomoću motochopper-a, potražite na XDA.

Koji drajver preporucujete od ova 4. Jedva mi je skinuo neki IMG 3x sam ponavljao. Sadje valjda up to date :D

E ljudi kako da povezem opet telefon da ga vidi u My Computer. Osim, da ne brisem drajvere.instalirao sam PDA drajvere, sve je OK proslo. :)

EDIT: OK je samo je trebalo restarovati komp. Covjeku mrsko cekati to je problem :D

Poslednja izmena:
Sad ja razumem zašto si ti toliki protivnik rootovanja, pa tebi 24h treba za to. Jel si uspeo više?

PA 3.99 RC1 :)

Here's the change log.

- Theme Engine (with support for lockscreen theming)
- Launcher2 update (from CMs Trebuchet commits)
- Set icon pack theme for launcher
- Custom icons for homescreen shortcuts
- HALO Mods
- Control halo animations
NOTE: Ping on unlock is now optional (default off)
- long press HALO for status info (PIE mode only)
- Tethering on T-mobile network no longer requires a log-in
- ScreenShot QuickTrash (discard screen shot directly from notification)
- Bug Fixes
- Code cleanup
- JSS otimizations [Mako kernel STILL JWR based]

Kernel changes:
Added Intelli-demand
showp1984's Thermal Control & mpdecision
(Trickstermod can be used to calibrate)

Upravo mi je prvi put pao telefon,ali na beton,nazalost.
Displej je naprsao u donjem,desnom uglu.
Gde raditi zamenu,i koliko to kosta,i da li se uopste isplati?
Telefon je uzet u Telenoru,da li njih da ganjam...?

Poslednja izmena:
Meni nije zao.. :) salim se naravno :) imas temu koju je otvorio neki clan i objasnio detaljno kako je promenio displej.. U sustini mozda najbolje da kupis deo preko ebeja i sam namestis

Sad ja razumem zašto si ti toliki protivnik rootovanja, pa tebi 24h treba za to. Jel si uspeo više?

Jesam, razmisljam i radim 5 stvari istovremeno. Nije meni samo to u glavi i jedina obaveza kao vama. :)

Stankovicu , jesi l' imao neku futrolu pri padu :(

Sad mi je jasno. Gdje ces bez futrole kad su ti klizave ruke :)

Ispao iz džepa, od gornjeg dela trenerka, sago se da otvorim kapiju, da uparkiram auto.

Ja sve nosim u torbici gdje god krenuo, ne pamtim kad sam nesto u dzep stavio :) Mnogo, lakse, komfornije i sigurnije.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno