Šta je novo?

LG Nexus 4

Znas sta sam menjao za sta. Ali to je moja licna preferencija :d sto se kvaliteta izrade tice N4. Imas stalno najnoviji software update, cisto vanilla iskustvo. Kamera je cini mi se samo malo losija. Na n4 imas fiksnu memoriju, na SIII mozes da prosirujes karticom. Sve zavisi sta trazis kod telefona. A mozes i ti da odes do Telenora da ih ispipas i sam. Moje misljenje, ne znaci da sam upravu je da je n4 celokupno kvalitetniji telefon.

ako neko igrom slucaja narucuje zadnje staklo za n4 neka naruci dva moje je danas zavrsilo u parcicima...heheh novo 47,9 $

p.s. ako neko ima neki kontakt od servisa gde moze da se kupi zadnji deo i zamena neka da telefon ili nesto slicno

Poslednja izmena:
Kako si ga uništio? Ispao na beton, na parket? Jesi li imao neku zaštitnu futrolu ili nešto?

ma ispa i udario u pikslu na stolu naravno kristalnu i to je to ...nasao sam i na lg sajtu 7e shiping ma da mislim da moze i kod nas u begramu ili nekom slicnom servisu da se nadje...

vec sam uradio narucio sam iz nemacke 53e kosta kupice ga drugar tamo i poslati ovim gasterbajterskim autobusima sledece nedelje i to je to...

Moj savet ti je da kupiš lepo i zaštitu neku. Tako da sledeći put ako ti slučajno ispadne ne moraš da trošiš toliko, isplatljiva investicija po mom mišljenju...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2072930 da li je neko probao da instalira jedan od dva fajla preko rikaverija ? Uglavnom meni se desava sve sto pise u prvom postu ovaj lik.. Kada sam na wifiju poruke preko whatsapp mi kasne po 15min a kada upalim ekran odjednom se sve pojave.. Neki bag sa screen off i wi fijom

Ja nemam takvih problema, poruke odmah dolaze. Jedno noob pitanje, da li ti je uključeno da ti drži Wi-Fi uvijek upaljenim?
zu4azeme.jpg

Ako jeste onda je kod tebe fakat neki bug u pitanju.

Iako mi je kamera zadnja stavka pri izboru telefona, mogu reci da na N4 nije losa za u dzep i da je pri ruci stalno. Evo da podelim sa vama jednu fotku (direktno iz telefona, bez ikakve obrade)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2072930 da li je neko probao da instalira jedan od dva fajla preko rikaverija ? Uglavnom meni se desava sve sto pise u prvom postu ovaj lik.. Kada sam na wifiju poruke preko whatsapp mi kasne po 15min a kada upalim ekran odjednom se sve pojave.. Neki bag sa screen off i wi fijom

Verovatno nepovezano, ali da pomenem za svaki slučaj. Na mom u8110 se dešava isto. Ruter koji koristim je TL-WR740N, možda ima veze sa tim.

Verovatno nepovezano, ali da pomenem za svaki slučaj. Na mom u8110 se dešava isto. Ruter koji koristim je TL-WR740N, možda ima veze sa tim.

I ja imam neki kineski tp link.. Ali je ovo bag od strane googla koji nije ispeglan i pogadja samo neke nexus 4tvorke.. Nazalost i moj primerak.. Valjda ce da poprave sa 4.3 verzijom androida..

Pozdrav, da li se zna kada/da li stize nexus 4 32gb? Sta mislite da kupujem ovaj ili se ocekuje nesto novo , bolje za slican novac +/-?
Da li je ovo best buy?

Poslednja izmena:
Bolji će biti novi nexus i onaj x phone by motorola.
A za taj od 32gb ne znam kada će izaći...:p

novi ce izaci kada je i ovaj nexus 4 izasao prosle god ,znaci krajem godine.. a suska se da ce nexus 4 lte sa 32 gb sada za 10 ak dana..

I da izađe sutra, dok stigne kod nas i padne mu cena, prošlo bi par meseci. A neće izaći sutra. Tako da, kome treba fon, N4 je way to go. :)

Sačekaj Google I/O koji je 15-17.05. tu će se saznati svi budući koraci Googla u narednih godinu dana.

Ovaj telefon je best buy ako zažmuris na očajan ekran na suncu i dosta lošu kameru.
Mislim da je najbolha kombinacija S3+neki dobar ROM. :d

Ako ćemo po ceni i opisu... Da. Verujem da ne bi lagali tek tako, ozbiljan je biznis ebay. A možda sam samo naivan:-D

Vrh Dno